“Има Груп” ЕООД

ЗА НАС

585d7e26-de7e-4203-88f7-612b4810dc71

„ИМА ГРУП” ЕООД е създадена с предмет на дейност: техническа консултация, инженеринг, енергийно-ефективни решения, внос на промишлени машини и съоръжения, сервиз на енергийни машини и др.

 

ТЕХНИЧЕСКА КОНСУЛТАЦИЯ

Снимка Бутон 2 техническа консултация

Технически консултации за енергийни машини, компресори, помпи, честотни управления, вакуум помпи, техника за пречиствателни станции за отпадни води (ПСОВ) и пречиствателни станции за питейни води (ПСПВ).

Енергийно-ефективни решения:
Разполагаме с опитни специалисти, които след посещение и оглед на Вашето енергийно стопанство да предложат конкретни мерки за спестяване на ел. енергия и при Ваше желание да реализират съответните проекти.

Решения, свързани с техники за ПСОВ и ПСПВ:

Поетапно изпълнение (механично стъпало, биологично стъпало);
Управление на процесите;
Помпи за активна утайка и управление;
Нетрадиционни решения за водочистка;
Основната ни цел е създаване и внедряване на високотехнологични и автоматизирани модули за водоподготовка и пречистване на водите. Използваме различни съвременни технологични методи, за да удовлетворим изискванията на клиента. Предоставяме консултации, в основата на които са заложени високоефективни методи за пречистване на водите.

ИНЖЕНЕРИНГ
Снимка бутон 3 -ИнжинерингФирмата извършва пълен инженеринг и предлага цялостни решения в областта на енергийните машини и съоръжения, включващи: техническа консултация, проектиране, директна доставка на качествени машини и съоръжения и техните резервни части, изграждане на съответната инсталация, гаранционно и извънгаранционно сервизно обслужване.

Фирмата разполага с висок интелектуален потенциал, съчетан с натрупан опит, който може да бъде полезен при решаването на разнообразни технически проблеми.

Внос на промишлени машини и съоръжения

Снимка Бутон 4 -Машини и съоръжения

*КОМПРЕСОРИ

Голямо разнообразие на компресори с различен клас на мощност: винтови; бутални, безмаслени; сухи бутални; компресори за PET бутилки;

*ВЪЗДУХОДУВКИ
*ИЗСУШИТЕЛИ
*ФИЛТРИ ЗА СГЪСТЕН ВЪЗДУХ
*РЕСИВЕРИ
*ТЕХНИКИ ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ОТПАДНИ И ПИТЕЙНИ ВОДИ
*ХЛАДИЛНА ТЕХНИКА /ЧИЛЪРИ/
*ВАКУУМ ТЕХНИКА.

КОНТАКТИ

Снимка в бутон -Контакти
Адрес
: БЪЛГАРИЯ област Пловдив, община Пловдив гр. Пловдив 4004 район р-н Южен ул. “КОНСТАНТИН НУНКОВ” No 22, ет. 1, ап. 7 

тел: 0887 760 789
тел: 0888 699 633
факс:032 62 58 37

 инж. Светозар Милчев
imagroup@abv.bg
ima.group@yahoo.com

Текст и изображения: imagroupltd.com

За автора