Логос Трейд – Топлоизолация

ЗА НАС

2021_03_26_11_24_23_ЛОГОС_ТРЕЙД_ЕООД_НачалоСъс своя дългогодишен опит на пазара в България ЛОГОС ТРЕЙД ЕООД се утвърди като един от водещите вносители и дистрибутори на качествени и новаторски продукти за топлоизолация и декорация на редица големи немски и европейски производители.

Още през 1996 г. наложихме на пазара първата XPS изолационна плоскост за вътрешно приложение DEPRON. През следващите години успешно разширихме продуктовата гама с изолационни ролки и пана за таван от експандиран полистирол. Допълнително обогатихме портфолиото на фирмата с продуктовите групи „Армиращи мрежи за замазки” и „Декоративни полистиролни первази”.

През 2003 г. започнахме дългосрочно сътрудничество в областта на вътрешните топлоизолации с един от водещите европейски производители – немската фирма SELIT. За първи път представихме на пазара новата изолационна плоскост SELITRON, както и качествено нова група продукти в областта на подовите настилки – висококачествени XPS подложки за ламинат и паркет с марката „FLOOR KOMFORT”.

През 2009 г. за пръв път представихме висококачествени продукти за топлоизолация и декорация със собствена търговска марка „LOGODOM”. 2010 г. бележи началото на дългосрочното ни сътрудничество с немската фирма SACHEX GmbH като изключителен техен партньор във вноса и дистрибуцията на артикули от полистирол за интериор и декорация. В началото на 2012 г. започнахме дистрибуцията на две големи групи стоки като основен партньор на фирма CEZAR – AL и PVC профили за фаянс и AL и PVC преходни лайсни. От септември 2012 г. затвърдихме нашите успехи с още едно постижение – сключения съвместно с немската WETRI GmbH договор за търговско представителство на фирма „FREUND VICTORIA“ в България – една от водещите фирми за производство на градински инструменти.

Нашите продукти се доставят до над 150 партньори от цялата страна, между които и редица големи търговски хипермаркети за строителни материали като BAUHAUS, MASTERHAUS, BAUMAX, PRAKTIKER, АЛАТИ, БЪЛГАРСКИ СТРОИТЕЛНИ МАРКЕТИ, PRACTIS и др. Основни принципи в работата с клиентите ни са коректност, лоялност, точност и бързина на доставките, постоянна складова наличност, непрекъсната рекламна и пазарна подкрепа на нашите партньори. Присъединете се и Вие към голямото семейство партньори на ЛОГОС ТРЕЙД ЕООД и се насладете на удоволствието от работата с нас и нашите продукти.

ГАЛЕРИЯ

Living roomПриложение Декоративно пано AmbienteПриложение Декоративни колониПриложение PVC панелипиластриПодови первази серия Eleganceпана за таванласйни3лайсни2лайсниКомплект профили за вратаmodern living roomдекоративни гредиwhite abd blue enteriorClimapron Pluscezar_60_gl-12021-03-25 14_23_29-ScreenHunter-216.png (499×288)Топлоизолационни подложкиПриоложение панел SZAFIR3D Rendering of Large spacious luxury living room interior withПриложение опесъчени пана
КОНТАКТИ

Логос Трейд – logostrade.net; www.logodom.bg

Адрес: гр. Ботевград, бул. “Цар Освободител” №30
Тел: 0723 9 33 34
Моб. тел.: 0887 022 066; 0882 443 067
E-mail: logostrade.office@ gmail.com

Адрес: гр. София, кв. Овча купел, ул. “Нов век” №9
Моб. тел.: 0882 461 071

Текст и изображения: logostrade.net

Кл. думи:   Топлоизолация, топлоизолация за стени, интериор, декорация, подложки за ламинат, PVC профили, PVC ъгли, декоративни пана, пана за таван, декоративни первази за таван, первази за ламинат, профили за фаянс и теракота, армиращи мрежи за замазки, декоративни греди, съдове за строителни смеси

За автора