“МАРТИНОВ КЛИМА” ЕООД – Климатизация и Вентилация Бургас

ЗА НАС

ScreenHunter_32888 Jan. 24 23.10“МАРТИНОВ КЛИМА” ЕООД е основана през 2004 година. Компанията е наследник на фирма “ДМ Клима” ООД, която е на българския пазар от 1990г. и е позната като един от лидерите в областа на климатизацията и вентилацията. От основаването си до сега, фирмата се развива с бързи темпове и се е утвърдила като компания предлагаща най – добрите решения в своята област. Дейноста на фирмата обхваща производство и инженеринг на климатична, вентилационна и отоплителна техника. Фирмата отбелязва успешна реализация на вътрешния пазар, което е видимо от многочислените качественно изпълнени обекти: промишлени, административни и обществени сгради, обекти на енергетиката, електрониката и фармацията. Фирмата e известна с ползотворно си участие в над триста обекта в страната и чужбина.
В централния офис на фирмата, който се намира в центъра на гр.Бургас се помещава Проектантски отдел и отдели Счетоводство, Маркетинг и логистика. Екипът е съставен както от опитни, така и от млади специалисти заредени с много нови идеи и различни решения при проектирането на обектите.

ПРОИЗВОДСТВЕНАТА БАЗА се намира в промишлената зона на гр.Бургас, включва производствена и складова част. На площ над 9000м2 са разположени производствени цехове, закрити и открити складови площи и административно битова сграда. Дейноста на фирмата е акцентирана в две основни направления:

Инженeринг на климатични, вентилационни и отоплителни инсталации:

проектиране
доставка и монтаж
пуск и настройка
гаранционно и извън гаранционно обслужване
Производство на климатични съоръжения:

климатични камери
въздухоотоплтелни апарати
вентилационни боксове
съоръжения за канална система
кухненски смукатели
въздуховоди и елементи на въздуховодната мрежа
вентилационни решетки и др.
Изделията ни са конструирани така, че да осигуряват лесен монтаж и обслужване. По отношение на дизайна на изделията, произхода и качеството на влаганите материали, компанията ни си съперничи с лидерите на световния пазар.

“МАРТИМОВ КЛИМА” поддържа тясно сътрудничество със своите чуждестранни партньори, сред които са DAIKIN, CLIVET, THERMOCOLD, VENTILCLIMA, AROSIO, TECHNIFAN, NICOTRA, KARYER, FRITERM, и мн.други. Целта на инж. Мартинов, както и на цялата компания е удовлетворението на клиентите ни и тяхното задоволство от съвместната ни работа.

ПРОДУКТИ

ВЪЗДУХООТОПЛИТЕЛНИ АПАРАТИ
КЛИМАТИЧНИ КАМЕРИ
ВЕНТИЛАЦИОННИ БОКСОВЕ
КЛИМАТИЧНА ТЕХНИКА DAIKIN
КЛИМАТИЧНА ТЕХНИКА – CLIVET

ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_32878 Jan. 24 23.03ScreenHunter_32879 Jan. 24 23.03ScreenHunter_32880 Jan. 24 23.03ScreenHunter_32881 Jan. 24 23.04ScreenHunter_32882 Jan. 24 23.04
КОНТАКТИ

“МАРТИНОВ КЛИМА” ЕООД – Климатизация и Вентилация Бургас – mclima.com
Адрес: гр. Бургас Ул Одрин 3
Тел.: 056 876 512; 056 876 513
Факс: 056 876 508; 056 876 525
Е-mail: office@ mclima.com

Текст и изображения: mclima.com

За автора