“П и М Консултинг”

ЗА НАС

PMПод търговското име P&M GROUP, фирмите П и М Консултинг АД, ПИМ Д. Иванова ЕООД и ПИМ Стройинвест ООД работят вече двадесет години в областта на водоснабдяването и канализацията, отоплението, и климатизацията, като представителство и дистрибутор на водещи европейски фирми производители на помпи и помпено оборудване – Grundfos, Danfoss, HOMA, DAB, WILO, STAA, S. AIVAZIS, Varisco, T.I.S. Фирмите извършват инженеринг, проектиране, СМР, монтаж и шеф-монтаж, гаранционен и извънгаранционен сервиз на водоснабдителни и канализационни съоръжения, изграждане на противопожарни и пречиствателни инсталации.

В трите фирми работи високо квалифициран инженеро-технически персонал, който чрез ежегодни обучения повишава професионалната си квалификация и усъвършенства техническите познания и умения.

През последните години P&M GROUP многократно печелят търгове, финансирани от световни, европейски и български институции, както за доставки, така и за проектиране и изграждане на съоръжения във В и К сектора и енергетиката.

Фирмите са добре познати в бранша, с централен офис в София и регионални офиси в Пловдив, Видин и Бургас. Съдадената материално-техническата база и оборудване съответстват на съвременните технически изисквания. Като гаранционен и извънгаранционен сервиз фирмата поддържа голяма складова наличност от резервни части. Техническата подготовка на сервизните ни инженери им позволява да извършват успешно монтаж, шеф-монтаж, пуск и настройка, сервизиране и ремонт на помпи и предлаганите от нас съоръжения.

Девиз: “Свят на доверието”.

Структурата и организацията на трите фирми, както и наличието на склад на помпи и системи, високият професионализъм и мотивираност на работещите дават възможност за бърза и професионална реакция при решаване на инженерингови, монтажни, сервизни и други проблеми на клиентите.

Освен специализацията в горе описаните области, P&M GROUP има натрупан опит в инвестирането в недвижими имоти и строителството. Нова област в дейността е създаването и стопанисването на малки комплекси за отдих и туризъм. Към момента има изграден и успешно функционираща база на остров Тасос, Гърция. През 2013 година ще бъде открит комплекс за отдих, намиращ се в близост до град Монтана.

Цената на успеха ни е дългогодишната неуморна работа за трупане на знания и опит, за създаване на собствен стил и добър имидж, на непрекъснато доказване и усъвършенствуване, на добрата инвестиционна политика, на спечеленото доверие.

Професионализъм, коректност, прецизност, лоялност към партньорите правят П и М Консултинг АД, ПИМ Д.Иванова ЕООД и ПИМ Стройинвест предпочитани партньори.

pim1

ДЕЙНОСТ
 • images2Доставка и монтаж на компоненти за водоснабдителни, отоплителни и климатични инсталации;
 • Доставка, СМР, пускане в експлоатация на противопожарни системи, помпени станции за питейни и отпадни води;
 • Проектиране и изработване на системи и ел. табла за управление и контрол на помпени системи;
 • Гаранционно и извън гаранционно обслужване;
 • Абонаментна поддръжка;
 • Складова наличност на резервни части.
ГАЛЕРИЯ

pim1VLUU L110 / Samsung L110VLUU L110 / Samsung L110VLUU L110 / Samsung L110VLUU L110 / Samsung L110VLUU L110 / Samsung L110
КОНТАКТИ

“П и М Консултинг” – pimgroup.eu

Централен офис СОФИЯ
Адрес: гр. София, кв. Симеоново, ул. Босилек №55A (Симеоновско шосе, след околовръстен път)
Тел.: 02 961 40 45
Факс: 02 961 40 05
E-mail: sales@ pimgroup.eu

Текст и изображения: pimgroup.eu

За автора