Ситара-М ЕООД

ЗА НАС

SITARA

Ситара-М ЕООД е дружество с дългогодишен опит  в сферата на осигуряване на достъпна среда за хора в неравностойно положение. Фирмата предлага на българския пазар продукцията на редица водещи европейски производители, основни наши партньори сред които са: датският  производител CAMA Lift Aps, шведските фирми CIBES Lift AB и MPR LIFTS AB, също така Lehner Lifttechnik GmbH и ASCENDOR GmbH от Австрия. През последните 5 години предлагаме продукцията на италианските компании DIGI PROJECT s.n.c. и EXTREMA S.r.l., а сред най-новите ни бизнес-партньори е Nur Asansör San. Tic. A.ş. от Турция. Сред стотиците, оборудвани от нас със съоръжения за хора с увреждания обекти, са новата сграда на Народното събрание, сградата на Комисията по дискриминация, Офисът на Националния Омбудсман, редица посолства, областни и общински администрации, ЖП гари, национални и регионални музеи и спортни съоръжения, училища и университети, библиотеки, театри, домове за възрастни и др. През последните години изпълнихме десетки проекти по Програмата за достъпна среда за хора с увреждания на културни, исторически и спортни обекти и по Национална програма на МТСП за достъпна жилищна среда и лична мобилност.

Представените от нас подемници и транспортьори имат широко поле на приложение. Те могат успешно да се използват като решение при нови сгради, но голямото им предимство е, че са изключително подходящи за осигуряване на достъпна среда във вече съществуващи сгради и помещения. Без да е необходимо сериозно преустройство, стълбищните и вертикални платформи и верижни транспортьори могат да се използват в жилища, обществени и административни сгради, училища, спортни съоръжения, търговски и развлекателни центрове, паркинги и гаражи, подлези и надлези, за външен и вътрешен монтаж. Тези качества са особено подходящи за условията на българския пазар, където достъпната архитектурна среда за хората в неравностойно положение години наред не бе основен приоритет в строителството, което се явява предпоставка за широкото приложение на такива съоръжения понастоящем и в бъдеще.

Важни компоненти във фирмената ни политика са индивидуалният подход към всеки отделен казус, провеждане на огледи и консултации на място, изработка на технически проект като допълнителен бонус към нашите клиенти. Осигуряването на сервизно обслужване от висококвалифицирани специалисти и непрекъснатото обновяване и иновации, въвеждани от нашите партньори в съответствие с последните Евро-директиви и норми, са допълнителни гаранции за предлаганото от нас качество.

Производството на всички подемници и транспортьори се извършва и контролира на базата на Европейската Директива за машиностроене 2006/42/ЕС. Предлаганите от нас съоръжения съответстват на Закона за безопасност на уредите, на Европейска Директива 89/336/ЕО, на Директива 73/23/ЕО, както и на Европейския стандарт за платформени подемници EN 81-41. Всички съоръжения притежават СЕ маркировка, доставят се с Декларация за съответствие и се монтират на място от обучени специалисти.

СТЪЛБИЩНИ ПЛАТФОРМИ

OMEGA
платформен подемник за стълбища със завои, промяна в наклона и междинни площадки

DELTA
платформен подемник за право стълбище

CAMA Handi-Lift 6
платформен подемник за стълбища със завои и междинни площадки

CAMA Handi-Lift 7
платформен подемник за право стълбище

CIBES S300
платформен подемник за прави стълбища

ВЕРТИКАЛНИ ПОДЕМНИЦИ

CIBES A5000/7000
вертикален платформен подемник за хора с увреждания

CIBES A8000
вертикален платформен подемник за хора с увреждания

CIBES A4000
вертикален платформен подемник за хора с увреждания

CIBES B1000
вертикален платформен подемник с открит дизайн

ALPIN
вертикален платформен подемник с открит дизайн

LIFTBOY
вертикален платформен подемник с открит дизайн

STRATEGOS III/MID1000
вертикален платформен подемник с открит дизайн

ВЕРИЖНИ СТЪЛБИЩНИ ТРАНСПОРТЬОРИ

TREPPENKULI Standart
верижен стълбищен транспортьор

STAIRMAX
верижен стълбищен транспортьор

TREPPENKULI Public
верижен стълбищен транспортьор

 

ПОДЕМНИЦИ ЗА БАСЕЙНИ

Delphin Poollift
подемник за басейни

 

ГАЛЕРИЯ

117633956411905160839956798840757943654782654782 (1)576147399377388034251638191131
КОНТАКТИ

гр. София
тел.:
  + 359 888 732 327
e-mail:  sitaram.ltd@gmail.com
web:     www.sitara-m.com

Текст и изображения: sitara-m.com

За автора