Ситара-М ЕООД

ЗА НАС

SITARAСИТАРА-М ЕООД е представител за България на няколко от водещите европейски производители и доставчици, развиващи дейност в сферата на подемните съоръжения за хора в неравностойно положение. Датският концерн CAMA Lift Aps и шведската фирма CIBES Lift AB са производители на платформени асансьори, предназначени основно за хора с увреждания, с доказани лидерски позиции на европейския пазар.

Други, представлявани от нас партньори, са австрийската фирма Lehner Lifttechnik GmbH, Peter Auer GmbH от Германия и шведският производител MPR LIFTS AB, които разполагат с изключително богата гама от съоръжения, осигуряващи комфорт и достъпна среда на ползвателите на инвалидни колички и на хората със затруднения в придвижването.

СИТАРА-М ЕООД предлага на българския клиент съвременни съоръжения на високо технологично ниво, които заемат челните места по качествени показатели на европейския пазар.

Представените от нас подемници и транспортьори имат широко поле на приложение. Те могат успешно да се използват като решение при нови сгради, но голямото им предимство е, че са изключително подходящи за осигуряване на достъпна среда във вече съществуващи сгради и помещения. Без да е необходимо сериозно преустройство, стълбищните и вертикални платформи и верижни транспортьори могат да се използват в жилища, обществени и административни сгради, училища, спортни съоръжения, търговски и развлекателни центрове, паркинги и гаражи, подлези и надлези, за външен и вътрешен монтаж. Тези качества са особено подходящи за условията на българския пазар, където достъпната архитектурна среда за хората в неравностойно положение години наред не бе основен приоритет в строителството, което се явява предпоставка за широкото приложение на такива съоръжения понастоящем и в бъдеще.

Важни компоненти във фирмената ни политика са индивидуалният подход към всеки отделен казус, провеждане на огледи и консултации на място, изработка на технически проект като допълнителен бонус към нашите клиенти. Осигуряването на сервизно обслужване от висококвалифицирани специалисти и непрекъснатото обновяване и иновации, въвеждани от нашите партньори в съответствие с последните Евро-директиви и норми, са допълнителни гаранции за предлаганото от нас качество.

Производството на всички подемници и транспортьори се извършва и контролира на базата на Европейската Директива за машиностроене 2006/42/ЕС. Предлаганите от нас съоръжения съответстват на Закона за безопасност на уредите, на Европейска Директива 89/336/ЕО, на Директива 73/23/ЕО, както и на Европейския стандарт за платформени подемници EN 81-41. Всички съоръжения притежават СЕ маркировка, доставят се с Декларация за съответствие и се монтират на място от обучени специалисти.

СТЪЛБИЩНИ ПЛАТФОРМИ

OMEGA
платформен подемник за стълбища със завои, промяна в наклона и междинни площадки

DELTA
платформен подемник за право стълбище

CAMA Handi-Lift 6
платформен подемник за стълбища със завои и междинни площадки

CAMA Handi-Lift 7
платформен подемник за право стълбище

CIBES S300
платформен подемник за прави стълбища

ВЕРТИКАЛНИ ПОДЕМНИЦИ

CIBES A5000/7000
вертикален платформен подемник за хора с увреждания

CIBES A8000
вертикален платформен подемник за хора с увреждания

CIBES A4000
вертикален платформен подемник за хора с увреждания

CIBES B1000
вертикален платформен подемник с открит дизайн

ALPIN
вертикален платформен подемник с открит дизайн

ELEVEX
вертикален платформен подемник с открит дизайн

LIFTBOY
вертикален платформен подемник с открит дизайн

STRATEGOS III/MID1000
вертикален платформен подемник с открит дизайн

ВЕРИЖНИ СТЪЛБИЩНИ ТРАНСПОРТЬОРИ

TREPPENKULI Standart
верижен стълбищен транспортьор

STAIRMAX
верижен стълбищен транспортьор

TREPPENKULI Public
верижен стълбищен транспортьор

Peter Auer TR-93B / TR-09
верижни стълбищни транспортьори

ПОДЕМНИЦИ ЗА БАСЕЙНИ

Delphin Poollift
подемник за басейни

IKAROS
платформен подемник за самолетни стълби

ГАЛЕРИЯ

117633956411905160839956798840757943654782654782 (1)576147399377388034251638191131
КОНТАКТИ

Ситара-М ЕООД – sitara-m.com

Адрес: гр. София, кв. Овча Купел, ул. Буземска 17, бл. 1, вх.А, ап.20
Моб. тел.: 0888 732 327
Е-mail: sitaram.ltd@ gmail.com; info@ sitara-m.com

Текст и изображения: sitara-m.com

За автора