СТРОЙИНВЕСТКОНСУЛТ СОФИЯ ЕООД – Строителни услуги София

ЗА НАС

ScreenHunter_10959 Mar. 08 22.22
Занимава се със строително – ремонтна дейност, архитектура, дизайн и вътрешно обзавеждане. Ние предлагаме на клиентите си качествено и модерно изпълнение в срок. При нас ще намерите прецизно изпълнение, коректност в отношенията и гарантирано качество на достъпни цени.

УСЛУГИ
  • Обзавеждане
   Изработка, доставка и монтаж на мебели за частни домове, офиси и обществни сгради по поръчка и изисквания на клиента. Мебелите се произвеждат от висококачествени материали и съвременни технологии по индивидуален проек на клиента и каталог с богата цветова гама.
  • Професионално почистване
   Предлагаме професионално почистване на домове, офиси, обществени сгради и др. Ефективните методи на почистване гарантират изгодно съотношение между цени и качество на услугите, а използването на професионални машини, специализирани препарати и добрата квалификация на нашите работници осигуряват постигането на желаните от нас и Вас резултати.
  • Строително – ремонтна дейност
   Бабекс ООД е коректен партньор. Изпълнява поетите задължения, спазва договорените срокове и гарантира качествено извършване на строително – ремонтна дейност. Наш преоритет е да създаваме комфорт в дома и офиса Ви, като използваме модерни технологии и материали, а персоналът ни е селектиран от отлично подготвени специалисти.
КОНТАКТИ

СТРОЙИНВЕСТКОНСУЛТ СОФИЯ ЕООД – Строителни услуги София
Адрес: гр. София, ул.Вискяр планина 15-17,ет.2,офис 4
Тел./Факс: 02 824 01 84
Моб.тел.: 0896 854 874; 0887 760 078
E-mail: office@ sic-sofia.com

За автора