ЮНАЙТЕД ОЙЛС ЕООД – внос и дистрибуция на моторни и трансмисионни масла

ЗА НАС

ScreenHunter_5908 Oct. 02 16.37ЮНАЙТЕД ОЙЛС ЕООД е с основен предмет на дейност внос и дистрибуция на моторни и трансмисионни масла за леки и товарни автомобили, хидравлични, циркулационни, вретенни, редукторни, компресорни масла, масла -топлоносители и други индустриални масла, смазочно – охлаждащи течности, антифриз, греси, течности за чистачки и други смазочни продукти.

ЮНАЙТЕД ОЙЛС ЕООД официален вносител на висококачествените германски моторни и индустриални масла и антифризи, производство на KUTTENKEULER LUBRICANTS и на FINKE MINERALOLWERK, дистрибутор на автомобилните и индустриалните масла BP, Shell, на индустриални масла MOBIL, на моторни и хидравлични масла от български производители.

ЮНАЙТЕД ОЙЛС ЕООД има богат опит в търговията на различни марки смазочни продукти, датиращ от 1993 г. До 2001 г. фирмата е известна като основен вносител на маслата BP в България. От 2000 г. фирмата е вносител на германските автомобилни масла KUTTENKEULER LUBRICANTS и моторни и индустриални масла FINKE MINERALOLWERK, както и дистрибутор на моторните и индустриални масла BP, SHELL и на индустриалните масла MOBIL.

През последните години фирмата фокусира своeта внимание върху маркетирането и разпространението на висококачествени смазочни продукти KUTTENKEULER LUBRICANTS и FINKE MINERALOLWERK:
– моторни масла за леки, лекотоварни и товарни автомобили;
– трансмисионни масла;
– хидравлични, компресорни и др. индустриални масла;
– антифриз и течност за чистачки;
– греси и други смазочни продукти;

Главен приоритет на фирмата е доставката на висококачествени смазочни материали, които осигуряват подобряване на условията и удължаване на срока за експлоатация на обсужваните машини.

Основни клиенти на фирмата са: български транспортни фирми, машиностроителни фирми с германско участие или ориентирани към европейският пазар, малки и средни предприятия и търговски фирми, автосервизи и магазини, държащи на високото качество на предлаганите продукти и услуги.

ЮНАЙТЕД ОЙЛС ЕООД притежава квалифициран и професионално подготвен търговски и логистичен екип, който организира дистрибуцията и продажбите на моторни и индустриални масла, и антифриз на територията на цялата страна.

KUTTENKEULER

KUTTENKEULER LUBRICANTS е марка германски моторни масла завоювала известност с изключително високо качество на предлаганите продукти.

Фирма KUTTENKEULER GmbH е основана от Heinrich Kuttenkeuler през 1924 г. Днес групата KUTTENKEULER включва няколко предприятия с централа в Кьолн /Германия/.

Основната дейност на групата предприятия KUTTENKEULER включва търговия на едро с горива и масла. Фирмата притежава петролни бази и собствена верига, включваща над 50 бензиностанции.

През последните години фирмата фокусира своeта внимание върху производството, маркетирането и разпространението на собствени марки смазочни продукти:
– моторни масла за леки, лекотоварни и товарни автомобили;
– трансмисионни масла;
– хидравлични, компресорни и др. индустриални масла;
– двутактови и четиритактови мотоциклетни масла;
– спирачна течност и други смазочни продукти;
– антифриз и течност за чистачки.

През 2007 г. KUTTENKEULER груп отвори нова фабрика за производство на антифриз и течност за чистачки и се нареди на второ място в Германия и на едно от първите места в Европа по производство на антифриз.

KUTTENKEULER разработва моторни масла по последните спесификации на производителите на леки и товарни автомобили: BMW. Mercedes Benz, Ford, VW/Audi, MAN, Volvo, Scania и други.

KUTTENKEULER доставя висококачествени моторни и трансмисионни масла чрез своята дистрибуторска мрежа в над 30 страни в Европа и Азия.

Смазочните продукти на KUTTENKEULER се предлагат в опаковки: 0,25л., 0,5л., 1 л., 4л., 5л., 20л., 60л. и 200 л., а антифриза и течността за чистачки в опаковки: 1л., 1,5л., 5л., 20л., 60л. и 200л.

По подробна информация за дейноста KUTTENKEULER GmbH може да се получи на: www.kuttenkeuler.de.

FINKE

Фирма Finke Mineralolwerk GmbH е основана в Германия през 1884г. от Емил Финке с предмет на дейност производство и търговия с горива и минерални масла.

Бурното развитие на индустрията в краят на 19 век и вначалото на 20 век води до неочакван ръст в потреблението на смазочни материали и в навечерието на 1-та световна война фирмата представлява вече процъфтяващо средно-голямо предприятие.

Фирмата оцелява през двете световни войни и преодолява последствията от тях. От средата на 50-те години на 20-ти век започва нов этап в нейното развитие и разширяване на производството с закупуването на нови поземлени имоти , увеличаване на производствените мощности, въвеждане на нови технологични линии за разфасоване и бутилиране и изграждане на клонове и бази в различни части на Германия. През този период фирмата намира и своите първи партньори извън пределите на Германия и започва износ на продукцията, първоначално за Чехословакия, Румъния и Турция. 

Днес продуктите на компанията с търговската марка AVIATICON се разпространяват в почти всички страни от Европа и Азия.

Петролната компания Finke Mineralolwerk GmbH произвежда и предлага богата гама висококачествени синтетични и минерални смазочни продукти:
– моторни масла за автомобили, трактори, мотоциклети, за железопътен и за воден транспорт,
– трансмисионни масла,
– хидравлични, вретенни, циркулационни, турбинни, редукторни, компресорни, хладилни, трансформаторни, текстилни, топлоносителни и други индустриални масла,
– смазочно-охлаждащи течности,
– масла, защищаващи от корозия, почистващи препарати и продукти за зимна защита,
– греси,
– масла за пневматични инструменти, масла за вакуум помпи, масла за направляващи (паралели) на металорежещи машини, аерозоли,различни видове биоразградими продукти и много други продукти.

Маслата на фирма Finke Mineralolwerk GmbH се предлагат в опаковки от 208л, 60л, 20л, 5л, 1л, а гресите – в опаковки от 180кг, 50кг, 25кг, 15кг, 5кг, 1кг и 0.4кг.

SHELL

СМАЗОЧНИ ПРОДУКТИ SHELL

Shell е доставчик номер едно на глобално ниво на смазочни продукти и има 70-годишна история в иновациите. Някои от най-големите световни производители избират моторно масло Shell за първоначално зареждане на техните нови автомобили в заводите и продължават да използват нашата гама смазочни продукти за тяхното обслужване. Shell също така произвежда и оперира с богата гама продукти и услуги за индустриални приложения, както и за нуждите на транспорта.

 

 

ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_5900 Oct. 02 16.35ScreenHunter_5901 Oct. 02 16.36ScreenHunter_5902 Oct. 02 16.36ScreenHunter_5903 Oct. 02 16.36ScreenHunter_5904 Oct. 02 16.36ScreenHunter_5905 Oct. 02 16.36ScreenHunter_5906 Oct. 02 16.36ScreenHunter_5907 Oct. 02 16.36
КОНТАКТИ

ЮНАЙТЕД ОЙЛС ЕООД – внос и дистрибуция на моторни и трансмисионни масла – unoils.com
Адрес: гр. София, ул. “Амстердам” № 4, в базата на “Технострой”
Тел: 02 973 60 79
Факс: 02 973 23 65
Моб. тел: 0888 629 697
E-mail: unoil@ tea.bg

Текст и изображения: unoils.com

За автора