“Висто Клима” ЕООД

ЗА НАС
visto-clima-logo
Висто Клима ЕООД – търговия с климатици Fujitsu General, Daikin, Fuji Electric, Toshiba, York и GREE в Пловдив и региона

“Висто Клима” ЕООД, гр. Карлово е основана през 2006 г. Основната ни дейност се състои в разработка, доставка, монтаж и поддръжка на хладилни и климатични инсталации за промишления, търговския и битов сектор.
“Висто Клима” ЕООД предлага пълната гама конвенционални и инверторни климатици Fujitsu General, Daikin, Fuji Electric, York и GREE. Фирмата е официален дистрибутор на “Булклима” ЕООД, “Атаро Клима” ЕООД и “Темпекс” ЕООД за районите на градовете Пловдив, Сопот, Карлово, Хисар, Калофер, Пирдоп, Златица, Челопеч, Чавдар, Мирково и др.
Друг обект на нашата дейност са проектирането, изпълнението и поддръжката на хладилни камери за шоково замразяване на хранителни продукти и водоохлаждащи агрегати.
Фирмата и персоналът са сертифицирани за извършване и монтаж, сервиз и поддръжка на хладилни и климатични инсталации и термопомпи, съдържащи над 3 кг. флуорирани парникови газове, съгласно чл. 17б, ал. 2 от Закона за чистотата на атмосферния въздух, във връзка с чл. 5(3) на Регламент (ЕО) 842/2006 г. относно някои флуорирани парникови газове и Наредбата за установяване на мерки по прилагане на Регламент (ЕО) 842/2006 г., приета с ПМС 336/23.12.2008г. Документът за правоспособност – сертификат номер 036 от 08.03.2011 г. от Българска браншова камара по машиностроене – дава право за извършване на дейности в страните от Европейския Съюз.
Фирмата е сертифицирана и от Национален инсталационен съюз, Сертификат №10299/2010 г. за извършване на дейности по отопление, вентилация, климатична и хладилна техника, електротехника и автоматика, газоснабдяване и водоснабдяване. Разполагаме с всички резервни части, необходими за ремонт и сервизно поддържане на хладилна и климатична техника. Държим на качеството и поемаме гаранционен и извънгаранционен сервиз.

УСЛУГИ
  • безплатен оглед на обекта
  • безплатна доставка*
  • монтаж
  • сервиз
  • годишна профилактика
  • промоции*
  • допълнителни услуги*

*Доставката е безплатна до Пловдив, Сопот, Карлово, Калофер, Хисар, Челопеч, Златица, Пирдоп. Доставката е в рамките на 5 работни дни. Заплаща се допълнително при експресна поръчка.

*“Вистоклима” ЕООД, гр. Карлово е официален дистрибутор на “Булклима” ЕООД, гр. София поддържа всички промоционални оферти на “Булклима” ЕООД.

*Допълнителните материали, извън предвидените в стандартния монтаж, се заплащат допълнително.

ГАЛЕРИЯ

kanalenkanalen2stenenstenen2tavanentavanen2tavanen3
КОНТАКТИ
“Висто Клима” ЕООД – vistoclima.com
Адрес: гр. Карлово, ул. “Христо Генков” №30
Тел./факс: 0335 915 63
Моб. Тел.: 0888 356 294, 0886 642 933
Е-mail: visto1952@ abv.bg
Работно време:
От понеделник – до петък: 9:00 до 17:30 часа
Събота: 10:00 до 14:00 часа
Неделя: Почивен ден

Текст и изображения: vistoclima.com

За автора