Виза Транс ЕООД

ЗА НАС

ScreenHunter_282 Jan. 31 18.38Виза Транс ЕООД е българска компания със седалище град Свиленград.

Динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, чиято дейност е насочена в областта на транспорта и спедицията.

Извършва международен транспорт по релации в рамките на Европейския съюз при спазване на действащите регламенти и режими.

Специализирана транспортна фирма, предлагаща бързи и срочни доставки от и за България, Европейския съюз, Турция и Русия.

Всички автомобили пътуват с екипажи от по двама шофьори. Камионите са оборудвани с GPS навигация, и се поддържа постоянна мобилна връзка с шофьорите.

Виза Транс ЕООД притежава качеството на транспортен агент и извършва спедиция на стоки и товари за български и чуждестранни клиенти.

Притежава валиден лиценз за извършване на превоз в Европейския съюз.

Виза Транс ЕООД разполага с автопарк от товарни автомобили, отговарящи на съвременните Евро стандарти за международен превоз.

Транспортната компания непрекъснато инвестира в увеличаване на автомобиления парк и разширяване спектъра на предлаганите дейности и услуги.

Клиентите и партньорите високо ценят експедитивността, коректността, надеждността и отлично платежно поведение на фирмата.

Виза Транс ЕООД се е наложила и утвърдила, като лидер в транспортния бранш, радва се на добър авторитет и постоянни клиенти.

Фирмата е отворена за ново сътрудничество, в което да вложи придобития опит, грижа и компетентност.

Транспортната компания се стреми да бъде ефективно звено от веригата на международните доставки на своите клиенти, като за целта непрекъснато разширява предлаганите услуги.

Екипът, зает в дружеството се състои от квалифицирани служители и специалисти, които се характеризират с висок професионализъм и компетентност.

Екипът, работещ във фирмата, гарантира бързи и безпроблемни доставки на стоките и товарите, спазвайки уговорените срокове.

Посредством иновации в работата и лоялност към клиенти и партньори, Виза Транс ЕООД е сред водещите компании на българския пазар.

Прецизност, високо качество, лоялност и коректност са запазена марка в работата на компанията.

Виза Транс ЕООД – Вашят бизнес партньор – Доверете ни се, ние работим за Вас!

Компанията се представлява от г-н Красимир Михов в качеството на Управител.

ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_282 Jan. 31 18.38ScreenHunter_279 Jan. 31 18.31ScreenHunter_280 Jan. 31 18.32
КОНТАКТИ

Виза Транс ЕООД
Адрес: гр. Свиленград, Пъстрогорски път
Моб.тел.: 0888 677 702
E-mail: vizatrans@ abv.bg

За автора