АГРИС България ЕООД – Посевен материал

ЗА НАС

ScreenHunter_20356 May. 29 08.45 Агрис България ЕООД е дружество за търговия с посевен материал от зърнени, маслодайни, фуражни и зеленчукови култури, медицински, ароматни и декоративни растения, както и посадъчен материал от зеленчукови и декоративни култури. Търговското дружество осигурява българските земеделски производители с висококачествен посевен и посадъчен материал произведен от утвърдени на пазара производители и заготвители на тези продукти.
Дружеството е в пряко взаимодействие с признатия и добре познат на всички фермери в Гърция доставчик на семена и производител на посадъчен материал Agris SA – Гърция. Гръцката фирма има от няколко години успешен бизнес в България преди всичко с производители на зеленчуци. Агрис България предлага на българските земеделски производители както собствените си продукти, така и сортове и хибриди на водещи компании в сектора, като Clause – Франция, Pro.se.me – Италия и др. В този смисъл продуктите на българската фирма са извeстни в България и са приети от професионалистите в бранша. Добре познати са сред земеделските производители в Европа и нашата предлаганите сортове и хибриди домати за полско и оранжерийно производство, подходящи както за оранжерийно, така и за полско производство.
Фирмата предлага на зеленчукопроизводителите семена за производство на пипер с предпочитани и проверени от българските производители качества. Много подходящи за българските условия са сортовете и хибридите краставици, зеле, патладжан, карфиол, дини, пъпеши и много други.

За производителите на зеленчуци на открито или в оранжерии, Агрис България предлага доставка на зеленчуков разсад произведен в култивационните съоръжения на партниращата фирма от Гърция. Предлаганият разсад е с гарантирано качество и е придружен от съответните сертификационни документи по изискванията на ЕС. Предлагането в максимална степен е съобразено с изискванията на българските производители по отношение срок и ритмичност на доставките, опаковка, условия на плащане и т.н.

Основна задача на Агрис България за момента е да продължи успешните традиции от миналото и да завоюва по-голям пазарен дял за своите продукти – семена и посадъчен материал през настоящата и следващата реколтни години. Фирмата организира своята работа така, че да стои възможно най-близко до потребителските нужди на своите клиенти и в най-голяма степен да задоволява техните изисквания. За изпълнение на поставените цели и с помоща на своите регионални мениджъри, Агрис България устаноява контакти с разпространители и потребители на посевен и посадъчен материал в цялата страна. На няколко места в страната, български земеделски производители си партнират с фирмата в изпитването и сравнителните тестове на различни полски култури. През настоящата година зърнопроизводителите могат на практика да се убедят в качествата на предлаганите сортове пшеница, ечемик и хибриди слънчоглед от заложените производствени опити в Плевенския и Добричкия региони. Предлаганите сортове и хибриди са разпространени в Европа и са част от селекционната листа на лидера в предлагането на семена за полски култури в Европа– италианската фирма Pro.se.me.

ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_20348 May. 29 08.33ScreenHunter_20349 May. 29 08.33ScreenHunter_20350 May. 29 08.33ScreenHunter_20352 May. 29 08.34ScreenHunter_20353 May. 29 08.34
КОНТАКТИ

АГРИС България ЕООД – Посевен материал – agris.bg
Адрес: гр. София, бул. Самоковско шосе №1, ет. 3 офис №9
Тел.: 02 973 79 97

Текст и изображения: agris.bg

За автора