“Бимед – Иванка Брацова” ЕТ – Стара Загора

LOGO-BIMED "Бимед – Иванка Брацова" ЕТ - bimed-ib.com
Адрес: гр. Стара Загора ул. Армейска № 16
Тел. 042 630 419
Моб. тел.: 0898 650 609, 0898 679 609, 0898 415 068
Posted On 21 Jan 2021
, By

Логос Трейд – Топлоизолация

Llalda Логос Трейд - logostrade.net
Адрес: гр. Ботевград, бул. "Цар Освободител" №30
Тел: 0723 9 33 34
Моб. тел.: 0887 022 066; 0882 443 067
E-mail: logostrade.office@ gmail.com
Posted On 17 Jan 2021
, By

МОТОРЕД ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД

ScreenHunter_9345 Feb. 04 23.05МОТОРЕД ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД
Адрес: гр. София
Тел.: 02 444 10 94
Факс: 02 426 20 80
Моб.тел.: 0885 524 465
E-mail: office@ motored.bg
Posted On 14 Jan 2021

“МАИ-Груп” ЕООД

logo-mai-grup
"МАИ-Груп" ЕООД - mai-group.net
Адрес:  гр. Пловдив, бул. 6-ти Сепмтеври 126
Тел.: 032 630 667
Факс: 032 630 667
E-mail: mai_group@ abv.bg
Posted On 14 Jan 2021
, By

СД “Кендалов и син”

ScreenHunter_41948 Jun. 16 23.36СД "Кендалов и син"
Адрес: Старо Оряхово
Тел./Факс: 052 747 809
Моб.тел.: 0888 306 113; 0889 202 898
Е-mail: office@ kendalov.com
Posted On 08 Jul 2020

Хева Инженеринг ООД

ScreenHunter_1068 Aug. 21 06.25Хева Инженеринг ООД - hevabg.com
Адрес: гр. Пловдив 4006, бул. Цариградско шосе № 53 - Домостроителен комбинат
Тел.: 032 624 800
Тел./Факс 032 685 350
E-mail: office@ hevabg.com; heva@ abv.bg
Posted On 27 May 2020
, By

“Вектор” ООД – Бои и лепила

logo-vector
"Вектор" ООД - vector.bg
Адрес: гр. София, бул."Климент Охридски" 2 А
Тел.: 02 868 50 46
Моб. тел.: 0889 433 597
E-mail: vector_tr@ abv.bg
Posted On 14 Oct 2019
, By

ДЕЕКО ЕООД

ScreenHunter_734 Aug. 18 21.40ДЕЕКО ЕООД
Адрес: гр. София, ул. Илиенско шосе 10
Тел.: 02 423 22 28
E-mail: office@ deeko.bg
Posted On 18 Aug 2019

РУФ Къмпани ЕООД

roof "Руф Къмпани" ЕООД - roof-metal.com
Тел.: 02 860 10 67
Моб. тел.: 0888 333 669
Е-mail: Е-mail: roof@abv.bg
Posted On 18 Jun 2019
, By

Сипо Трейдинг ООД – Стара Загора

Натриев-фосфат Сипо Трейдинг ООД - Стара Загора
Адрес: гр. Стара Загора, бул. Патриарх Евтимий 112В
Факс: 042 615 621
Тел.: 042 600 432, 042 600 422, 042 615 615
Е-mail: sipotrading@ abv.bg
Posted On 10 Jun 2019
, By