“Annemarie Börlind”

ЗА НАС
logo-ab
ANNEMARIE BÖRLIND – Брандът, който се гради на традициите и вярата в природата
“Ако не мога да го ям, аз няма да го поставя върху лицето си” – крилатото изказване на Annemarie Lindner (основател на компанията Börlind GmbH, през далечната 1947 година) се превърна в мото на всички еко привърженици.

Немската козметична компания Annemarie Börlind е приела и спазва този принцип вече над 60 години, създавайки най-пречистената, кожно-поносима козметика, използвайки само органични съставки. Продуктите са внимателно формулирани за всеки тип кожа и проблем, с букет от натурални съставки, несъдържащи животински екстракти, петролни деривати или силикони.
Нашият научноизследователски екип е в постоянно търсене на нови натурални био съставки от всички краища на света, които освен да се грижат за кожата и да я съхраняват красива за дълго. Използваните методи и технологии, за производството на нашите продукти са най-модерните, като ние непрекъснато ги усъвършенстваме за да отговарят на най-високите козметични стандарти. Този подход се потвърждава от дългият списък награди , които сме спечелили.

Според философията на ANNEMARIE BÖRLIND съобразяването със законите на природата е задължителна предпоставка за постигането не само на духовна хармония, но и на перфектен външен вид. Именно заради това, ние използваме само висококачествени суровини: ценни, студенопресовани растителни масла, етерични масла, чисти билкови екстракти, активни морски съставки, хидратиращи елементи, витамини и други полезни и благотворни съставки.

Растителните вещества са от екологично чисти култури, контролирани с най-строгите качествени стандарти. Освен това не използваме животински екстракти или нефтени продукти /парафин/. Други важни за нас критерии са отхвърляне на тестването върху животни и геннотехнологично изменените суровини.

Трайността на самите козметични продукти се дължи само на ензими от естествен произход. Те не съдържат синтетични консерванти, които биха могли да попречат на естествените функции. Ефективността и кожната поносимост на всички наши продукти е дерматологично тествана.

Нашите изисквания, отговорности и принципи за качество са сертифицирани от Eco Control и CSE.

Ние никога няма да занижим нашите стандарти, в стремежа си непрекъснато да оправдаваме доверието на клиентите към нас!

1005424_358510340942478_222318887_n

КРАСИВА КОЖА

за по-малко от пет минути на ден, в 4 основни стъпки

Защо Ви препоръчваме системните грижи на ANNEMARIE BÖRLIND?
Защото Вашата кожа има различни нужди – защита през деня и възстановяване през нощта.
Допълнително тя трябва 2 пъти дневно да бъде почиствана и тонизирана.
Отделните компоненти на системните грижи се свързват и оптимизират резултатите.

ГРИЖА ЗА ТЯЛОТО

BODY – Естествено красива от главата до петите

Колкото по-ефективно работят функциите на кожата, толкова по-красива и гладка ще бъде тя. Продуктите за тяло осигуряват интензивна грижа с естествените си регенериращи съставки, като ценни растителни масла, алое вера и ехинацея. Нежната, лека формула балансирано хидратира, стяга и съживява съединителната тъкан. Насладете се на усещането за жизнена и свежа кожа.

 

ГАЛЕРИЯ

logo-ab1716151413121110987654321
КОНТАКТИ

“Annemarie Börlind” – boerlind-bg.com

Тел.: 032 677 394
Моб. тел.: 0888 23 88 03
Тел./факс: 032/ 677 395
E-mail: info@ boerlind-bg.com

Текст и изображения: boerlind-bg.com

За автора