„Арко имоти” ЕООД – Недвижими имоти

ЗА НАС

ScreenHunter_18302 May. 14 14.54Arco Real Estate е част от Arco Vara – водеща група компании в областта на недвижимите имоти. Основана през 1992 г. в Естония, днес фирмата е най-големият доставчик на услуги за имоти в балтийските държави, с офиси в България, Естония и Латвия. С над 20 години опит в сферата на недвижимите имоти и солидно регионално присъствие, Arco Vara Group разчита на единодействието на своите подразделения за Услуги, Инвестиции и Строителство, за да поддържа статута си на лидер в отрасъла. Ние имаме професионален и опитен екип, посветен на задоволяване на нуждите на всички наши инвеститори, клиенти и партньори.

Arco Real Estate оперира в България от 2006 г., предлагайки широка гама от брокерски, оценителски и консултантски услуги на пазара. Фирмата също така развива и експлоатира два от най-атрактивните проекти в София – BLVD Residence и LIVD Apartments. Комбинираният ни опит като инвеститор и доставчик на услуги ни позволява да разберем по-добре нуждите на своите клиенти и да предложим най-подходящото решение. Справяме се с предизвикателствата на пазара на недвижими имоти с голяма доза внимание към детайлите и отговорност към клиента.

Компанията е пълноправен член на Националното Сдружение за Недвижими Имоти (НСНИ) – представителнaта браншова организация на брокерите на недвижими имоти в България.

ПРАВНИ УСЛУГИ
„Арко имоти” ЕООД предоставя комплексно правно обслужване на физически и юридически лица.

Компанията осигурява на своите клиенти правна помощ, качествено и коректно обслужване в кратки срокове.

Високият професионализъм и етиката във взаимоотношенията стоят в основата на изграждането на дългосрочно партньорство с нашите клиенти.

Юристите на Arco Real Estate ще направят за Вас консултация по всички въпроси касаещи сделките с недвижими имоти.

За клиенти на компанията, подписали договор за посредничество тази услуга е включена в цената.

При реализиране на сделка с нас предоставяме на своите клиенти всички наши правни услуги напълно безплатно за период от 6 месеца.

КОНТАКТИ

„Арко имоти” ЕООД – Недвижими имоти – arcoreal.bg
Адрес: гр. София, ул. Черковна 38A, партер, вход от ул. Люле Бургас
Тел.: 02 950 38 88
Факс: 02 950 38 89
E-mail: info@ arcoreal.bg

Текст и изображения: arcoreal.bg

За автора