Автосервиз Форд Експрес – София

ЗА НАС

ScreenHunter_2743 Sep. 16 06.46Автосервиз Форд Експрес е основан през далечната 1994г. Ние знаем всички тайни на Вашият автомобил Ford и за нас не е проблем да извършваме качествени и бързи ремонти.
Автосервиз Форд Експрес предлага на своите клиенти пълна гама обслужване и ремонти на всички модели автомобили с марката Ford.

Нашият екип е изграден от високо мотивирани, амбициозни, позитивно мислещи хора, желаещи да развиват своята професионална кариера и имат възможности и готовност да откликнат на изискванията на нашите клиенти и предизвикателствата на всеки един ремонт.

Г-н Петров

Специалист по ремонт на Хидравлика и спирачни системи,поддръжка на сигурността и всички автомобилни флуиди.

Г-н Петров2

Авто-електро монтьор познава всяко кабелче в ел.инсталация на всички модели на Ford

Г-н Петров3

Специалист Тежки механични ремонти – ремонти на двигатели, смяна на съединител и др.

Работно време:

24 часа пътна помощ

Понеделник – Събота: 8:00 – 19:00ч

Неделя: Почивен ден

Възможност за посещения на място

РЕМОНТИ

Основен ремонт на двигател на Ford.
Основен ремонт на двигатели – сваляне, качване на глава, шлайване на глава, смяна гумички на клапаните, смяна сегменти, смяна масла и филтри, смяна на ангренажни ремъци и задвижващи ремъци, смяна на свещи, кабели и бубини, реглаж клапани.

ScreenHunter_2738 Sep. 16 06.45Основен ремонт на скоростни кутия
Ремонт на всички видове механични скоростни курии на всички модели Ford. Ремонт и продажба на резервани част за почти всички модели механични скоростни кутии за Ford.

Ремонти на ходова част
Пълна диагностика и ремонт на ходова част. Ремонт на хидравлични рейки за автомобили.Ремонт на рейки за бусове.Ремонт на кормилни кутии.Ремонт на хидравлични помпи.

ScreenHunter_2739 Sep. 16 06.45Всеки автомобил се нуждае от редовна поддръжка, за да е в отлична форма и запази задълго своята стойност. При нас има екипи от добре обучен и квалифициран персонал, оригинални комплекти резервни авточасти за Форд, специални инструменти и най-модерна техника за компютърна диагностика, разработена от централите на Ford.

Ремонти и  Гаранции

 

Автосервиз Ford Експрес дава гаранции за извършваните ремонти.

  • Ремонт на съединител – 1 година
  • Газова уредба ФОБОС – 2 години
  • Ремонт на спирачна система – 6 месеца
  • Ремонт на хидравлична рейка – 6 месеца
  • Ремонт на двигател – 1 година след всяко периодично обслужване

Гаранционните условия ЗАДЪЛЖИТЕЛНО важат при извършване на ремонт с оригинални резервни части!

Резервни части
Само оригинални резервни части за Ford
Предлагаме оригинални резервни части за Ford, които единствено са разработени и изпълнени по начин, който перфектно пасва на Вашия автомобил

ПОДДРЪЖКА

Защо е важна  поддръжката?
Обръщаме ли внимание на дрбните шумове и промени във возията.
Вашия автомобилът е Ваш равноправен партньор на пътя. Колкото повече се грижите за него, толкова повече той ще ви се отблагодари с надеждност, сигурност, комфорт и не на последно място доверие. Но за да можем безприкословно да се доверим на нашия автомобил е необходимо да го поддържаме в добро техническо състояние.

Грижи за колата

Съвет 1

Пълна Конпютърна Диагностика
Пътищата в България никак не са добри и ако усетите, че колата ви при намаляване, когато карате с над 60км/ч започва да “носи” на ляво или дясно и става трудна за контролиране, значи е време да смените втулките на носачите.

Съвет 2

Ремонт на спирачна система
Често се случва една от гумите да започне да издава тропащ равномерен звук,особено при движение на свободен ход. Не се тревожете, със сигурност са се разхлабили болтовете на джантата. Особено това се случва след смяна на зимни с летни гуми .

Съвет 3

Смяна на масла и флуиди
Веднага проверете количеството на хидравличната течност, идете при специалист за да намери теча и да смените необходимите тръби или маркучи.

Съвет 4

Авто-електро ремонти
Техническото състояние на Вашия автомобил може да е най-големия плюс на Вашата кола. Без значение от марка и модел вие разчитате на него. Помнете: шофирането е безопасно придвижване от точка А до точка Б. Направете го сигурно и с удоволствие!

Ние можем да се погрижим за поддръжката на Вашия Форд, като Ви предлагаме следните услуги:

ЦЕНИ
Основен ремонт на двигател

Основните ремонти по двигателите са като в секса и готвенето, може да се направи може да се направи и качествено, за да го направите както трябва,…

Основен ремонт на ск.кутия

Всичките сложности при CVT се обуславят от тежките условията в които работи вариаторната скоростна кутия, предаването на въртящият момент от двигателя към задвижващите колела се осигурява чрез плътния контакт между ремък от метални пластини или метална верига и две двойки метални конусовидни шайби, т.е. от контакта на метал между метал и то не е от типа който е при зъбчатите колела а от ремъчен тип.

Ремонт Хидравлика

Ремонт на механични рейки за автомобили. Ремонт на хидравлични рейки за автомобили.Ремонт на рейки за бусове.Ремонт на кормилни кутии.Ремонт на хидравлични помпи.

Авто-електро ремонти

Осветление, сигнализация, отопление, чистачки, запалване,централно заключване, електрически стъкла и други механизми.Решаване на проблеми: консумация, незареждане и др.Компютърна диагностика – чистене на грешки, разкодиране на касетофони и CD-плеъри

 

Примерни цени за труд и консумативи за Форд

Марка/Ремонт Количество Цена
Моторно масло Carlube 5W 30 5L 90лв
Моторно масло Statoil 10W 40 5L 60лв
Моторно масло Statoil 15W 40 5L 50лв.
Немски Антифриз I.G.A.T. 100% конц. 1.5L 9лв.
Хидравлично масло ATF 4000 1L 14лв.
Ангренажен ремък Смяна труд 120лв.
Съединител Смяна труд 120лв.с
Двигател ремонт ремонт 00.00 от 120 до 400лв
Накладки предни Смяна труд 20лв.
Накладки задни Смяна - 30лв.
АГУ Монтаж и поддръжка италиански части 150лв.
Двигател диагностика - 20лв.
ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_2739 Sep. 16 06.45ScreenHunter_2741 Sep. 16 06.46ScreenHunter_2742 Sep. 16 06.46
КОНТАКТИ

Автосервиз Форд Експрес – София – автосервизфордекспрес.com
Адрес: гр. София, ж.к. Надежда 1, ул. Захари Стоянов №1 (до кв Надежда/ кв. Триъгълника)
Моб. тел.: 0896 615 459
E-mail: egrig2@ abv.bg

Текст и изображения: автосервизфордекспрес.com

За автора