“Богара” ООД

ЗА НАС
ScreenHunter_4477 Jun. 16 22.08БОГАРА е … рекламна агенция, предлагаща цялостно, креативно и коректно обслужване.

Персоналният подход и прецизният баланс между Вашето желание и икономическата ситуация в страната в съответния бранш, ни позволяват да правим всяка кампания уникална. Ето защо при нас винаги ще получавате различни нестандартни решения, гарантиращи Вашите цели, инвестиции и време.

БОГАРА е … актив от професионалисти с богат опит в областта на маркетинга, PR, брандинга, дизайна, фотографията и рекламата, както и психолози и специалисто по НЛП. От скоро към екипа се присъединиха и млади WEB разработчици и специалисти по интернет маркетинг.

Наличието на собствена печатна база ни позволява да реагираме адекватно като време, качество, цена и срок по отношение на Вашите печатни материали.

Към своята работа се отнасяме с голяма любов и старание да достигнем и надминем очакванията на клиентите.

Към всеки вид рекламен материал пристъпваме с предварителен анализ на конкретните цели с него и профила на аудиторията, за която е предназначен. След това идват нашето творчество, добрата фотография и претворяване в цвят и образ на идеята – върху съответната медия – печатна, дигитална, интернет.

Стараем се нашите реклами винаги да съдържат добре осмислено обръщение към потребителя.

Можем да ви предложим рекламни кампании, максимално ефективни и съобразени с бюджета Ви.

БОГАРА е … Вашият надежден партньор!

ПЕЧАТНА РЕКЛАМА
При нас дизайнът не е самоцелно изкуство. Независимо дали правим дизайн за вашата фирмена идентичност, печатни материали, рекламни сувенири, брандиране на автомобил или мултимедийна презентация – ние ще ги съобразим с вашите маркетингови стратегии и комуникационни дейности. Дизайнът трябва да носи посланието което искате да стигне до вашите клиенти, с фин баланс от цвят и форма, креативност и оригиналност.
Визията на рекламните материали и тяхното качество трябва да въздействат на клиентите, да провокират техния интерес и да бъдат огледало за вашия корпоративен имидж.
Ние ще ви съдействаме от идеята до завършения продукт при това с отлично качество. Избирайки Богара ООД за ваш партньор, ще получите възможността да реализирате всички видове печатни изделия на изключително атрактивни цени.

 • Корпортивната идентичност е огледалото на вашата фирма. Изработката на запомнящо се корпоративно лого, намирането на подходящия за Вашата концепция и дейност слоган, както и разработката на цялостен пакет материали за фирмена корпоративна комуникация – е залог за успеха на вашата фирма или организация.

Можем да ви предложим нашите оригинални идеи и да изготвим за вас:

Лого и слоган
Корпоративна визитка
Корпоративна бланка и плик
Папка
Фирмена презентация, в различни формати и на различни носители
Хартиени и полиетиленови торбички
Календари
Корпоративни промо подаръци
Тефтери – с всички варианти на ситопечат върху кожа и картон, преге и топъл печат
Обемни стикери
Брандиране на продукти и услуг
Знамена – от плат с всички възможни размери или хартиени знаменца за вашето събитие – със стандартни размери 25 х 15 см.

 • Брандиране на продукти и услуги

Идентичността на вашия продукт или услуга е важна за успешното му позициониране на пазара. С предложените от нас лого, визия на опаковка, каталог, брошура, листовка, той ще бъде забелязан и оценен. Разчитайте на нас за тяхната изработка от идеята до печатното изделие за:
Лого
Листовка
Брошура
Каталог
Опаковки
– Хартиени и PVC торбички
– Опаковки за CD и DVD
Продуктова презентация

 • Корпоративна идентичност за хотели, ресторанти и заведения

Искате вашето заведение да бъде уникално, клиентът да остане доволен и да се почувства важен. Можем да ви помогнем с това като ви направим различими – дори и в малките детайли, като споделим нашите идеи и изработим за вас:
Менюта /папки от кожа картон и велпапе/
Пликове за прибори за ресторанти – патентован продукт
Подложки за хранене
Салфетници, пепелници и други
Листовки
Торбички за вино
Покани и куверти
Дипляни
Флайери
Етикети и визитки

 • Печатни материали

Графичният дизайн включва разработването на всички печатни рекламни материали на компанията, необходими за нейната дейност:
Визитки
Дипляни и листовки
Флаери
Фирмени каталози
Плакати
Папки
Рекламни торбички
Картички и покани
Грамоти и сертификати
Обложки на дискове
Печат на дискове
Календари
Тефтери
Пликове и бланки
PVC карти
Етикети за вино и други продукти

ВЪНШНА РЕКЛАМА
 • Екстериорни решения

Можем да ви предложим оформление на вашата сграда, съобразена с рекламната ви концепция – поставяне на фирмено лого и търговски марки, облепяне с перфофолио на витринни площи, поставяне на табели, апликиране на автопарк, проектиране на визия за билбордове и тяхното наемане за вашата рекламна кампания и др.

 

 • Дизайн на билборди, винили, пана, перфофолио, трансперанти, надписи, проектиране на визията, отпечатване и изработка, монтаж.
 • Брандиране на автомобили

Подвижната реклама е атрактивна и отличителна – ето защо апликацията (брандирането) на фирмените автомобили е удобен начин да се сдобиете с такава.
Проектите, които ще ви предложим ще са съобразени с рекламната стратегия на фирмата или марката ви и разбира се с визията на автомобила и неговото предназначение. Използваме висококачествени автомобилни PVC фолиа – цветни или със солвентен печат върху фолио или мрежа.

СУВЕНИРНА И УНИКАЛНА РЕКЛАМА
Можем да ви предложим разнообразие от промоматериали – сувенири и подаръци от различно ценово ниво. Работим с каталози на водещи фирми от Европа в областта на предметната сувенирна реклама. Можем да ви съдействам да изберете най-доброто според вашия бюджет и цел, така че да провокирате интерес или да оставите траен корпоративен спомен у партньорите и клиентите си.

Върху всеки избран материал можем да ви предложим подходящата за него технология за брандиране – сито и тампон печат, термотрансферен печат, преге и голд печат, гравиране, бродерия и др.

Календар бележници
Ключодържатели
Запалки и пепелници
Химикали и луксозни пишещи средства
Кутии и пишещи средства
VIP комплекти

Специални подаръци – шоколадови бонбони, вино – с вашата фирмена идентичност

Часовници
Визитници и чанти
Тениски, шапки, чадъри
Разнообразни други сувенири

ТИРАЖИРАНЕ НА CD И DVD
В нашето съвремие възможностите на технологиите са вече такива че можете при първа среща да предоставите много повече от визитка на партньора или клиента си – при това на електронен носител с размерите на визитка. Как да провокирате интерес като се представите с нещо повече от стандартната папка с документи и оферта? Да – Това е възможно – като добавите диск (CD или DVD) оформен в духа на корпоративната ви визия и представящ компанията ви със средствата на мултимедията.
Можем да приготвим за вас – както самото представяне – така и изработката на дискове – с печат върху тях и запис на информацията вътре.
WEB САЙТОВЕ и ИНТЕРНЕТ МАРКЕТИНГ
Достъпността до интернет услугите, актуалността на информацията и неограниченият брой потребители от цял свят, с които можете да общувате непосредствено правят от „мрежата” най-ефективния комуникационен канал както и най-добрата „медия” за реклама.
Това е средата в която можете успешно да промотирате продукти и услуги, както и да ги продавате в реално време. В тази нова среда маркетингът се различава от общоприетите стандарти. Тук се използват различни елементи и дейности – от създаването на сайтове и електронни магазини с тяхната оптимизация за търсене, до директния контакт с клиенти и партьнори чрез средствата на е-мейл маркетинга.
Оригинална визия, ефективна структура и оптимизация, използване на всички визуални средства, привличане на вниманието и провокиране на интереса на вашите целеви клиенти сред неограничената интернет аудитория – това са само част от нещата за които можете да разчитате на нас.
ДРУГИ УСЛУГИ
 • МАРКЕТИНГ

От пазарното проучване, през стратегията за дългосрочно развитие на продуктовата марка и навлизане на пазара с нов продукт – ние можем да ви помогнем да използвате максимално пазарния потенциал и да развиете нови пазарни възможности, чрез стратегическо планиране и предложения за ефективни комуникационни стратегии.

 • СЪБИТИЕН МЕНИДЖМЪНТ

За вашето корпоративно събитие можем да ви предложим изработване на оригинални покани и-мейл кампания за разгласа, организиране на забавления – подходящи за вида на събитието, както и присъствие на представители на различни медии – които да го отразят.

 • TV/ VIDEO

За нуждите на вашата мултимедийна презентация можем да ви предложим професионално видео заснемане с HD техника, както и изработка на рекламни клипове и видео филми.

 • РЕКЛАМНА И ПРЕДМЕТНА ФОТОГРАФИЯ

Разполагаме с млади и талантливи фотографи и професионална техника, с които да направим най-добрите продуктови и рекламни снимки. На оптимални цени можем да заснемем и всяко ваше събитие.

 

ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_4461 Jun. 16 21.59ScreenHunter_4471 Jun. 16 22.01ScreenHunter_4472 Jun. 16 22.01ScreenHunter_4473 Jun. 16 22.01ScreenHunter_4474 Jun. 16 22.01ScreenHunter_4475 Jun. 16 22.01ScreenHunter_4475 Jun. 16 22.02ScreenHunter_4476 Jun. 16 22.02ScreenHunter_4476 Jun. 16 22.03ScreenHunter_4470 Jun. 16 22.01ScreenHunter_4469 Jun. 16 22.01ScreenHunter_4469 Jun. 16 22.00ScreenHunter_4462 Jun. 16 21.59ScreenHunter_4463 Jun. 16 21.59ScreenHunter_4464 Jun. 16 21.59ScreenHunter_4465 Jun. 16 21.59ScreenHunter_4466 Jun. 16 21.59ScreenHunter_4466 Jun. 16 22.00ScreenHunter_4467 Jun. 16 22.00ScreenHunter_4468 Jun. 16 22.00
КОНТАКТИ

“Богара” ООД – bogara-bg.com
Адрес: гр.Пловдив, ул.Капитан Райчо 86
Тел.: 032 663 440
E-mail: office@ bogara-bg.com

Текст и изображения: bogara-bg.com

За автора