“Болярка ВТ” АД

ЗА НАС
logo-bolqrka
Ние в Болярка ВТ АД работим за постоянното повишаване и поддържане на висока удовлетвореност на своите клиенти, като им предлагаме продукти с доказано качество и репутация, което е обезпечено с професионализъм, 120 годишна история и опит, амбиция за иновативност и прилагането на висок стандарт във всички наши дейности.
Ние развиваме съвременен тип дистрибуция на пиво, което чрез икономическата си ефективност позволява поддържане на високотехнологично производство, реинвестиции в продуктово ноу-хау и държи компанията в съзнанието на потребителя като символ за благонадежден производител, работодател и партньор.

Нашата визия е потребителите да имат възможността да правят информиран избор и да получават от нас най-добрия продукт на оптимална цена, при осигуряване адекватно пазарно присъствие. За да отговаряме на постоянно повишаващите се нужди и изисквания на Клиента, ние откриваме пазарни тенденции и разработваме уникални в категорията си предложения в стремежа си да му доставим повече, отколкото очаква.
Ние вярваме, че с използването на подходящата маркетингова комуникация сме в състояние да предизвикаме промяна във възприятието и съзнанието на консуматора и сме способни да препозиционираме сегментите на пазара с пускането на нови, модерни продукти с постоянно и високо качество.
“Болярка ВТ”АД следва фирмената стратегия, ясно дефинирана от динамично променящите се нужди на пазара на бира в и извън България.

Фундаментът на фирмената стратегия на компанията е производството и продажбата на продукти във всички обособени сегменти на бирения пазар в страната с цел приобщяване и задържане на максимален брой лоялни към портфолиото на Болярка клиенти;
За да реализира своята политика за високо качество на продуктите, комплектност на доставките и кратки срокове на изпълнение и за да поддържа високото доверие между Клиента и Болярка, оперативното ръководство на фирмата въвежда система за управление на качеството, която изпълнява изискванията на международните стандарти ISO 9001:2008, система за безопасност на хранителните продукти НАССР и стандарт IFS, световно признати модели за управление на качеството в организациите.

Зад доброто име на Болярка стои непрекъснато развитие на съществуващите техники и технологии за производство на пиво, планово усъвършенствуване, разработване и внедряване на нови собствени производствени технологии, повишаване капацитета на производствените и складови мощности на пивоварната, както и системно повишане на компетентността на кадрите на всички нива. Така Болярка се превръща в безкомпромисен пример за социално отговорна компания с ефективно управление, която не просто спазва изискванията на законодателството, регулиращо хранително-вкусовата промишленост и изискванията на международните стандарти, но е и конкурентноспособна спрямо всички пивоварни на българския и европейския пазар.

ДОМ НА БИРАТА

В Дома на бирата специалисти охотно и изчерпателно представят пълния асортимент на бира Болярка, разказват легенди за бирата и проследяват нейното производство от създаването на пивоварната през 1892 година от фамилия Хаджиславчеви до днес, когато вече е 5-та в света на съвременните технологии за производство на бира.

Пътешествайки във времето, гостите ще се потопят в магията на Болярка. Посредством екранизиран материал, озвучен на български и английски език, посетителите ще научат как от малкото ечемичено зърно се приготвя тази божествена напитка.

Туристическият продукт “Дом на бирата” е идеалното място, където 60 минутното пенливо изживяване в неподражаема обстановка се превръща в скъп спомен.

Ние, от Дома на Бирата, Ви казваме “НАЗДРАВЕ!”, като вярваме, че всяка глътка от нашата прекрасна българска бира, ще Ви дарява със здраве и красота!

БИРАРИЯ БОЛЯРКА СОФИЯ

Създаването на веригата от заведения “БИРАРИЯ БОЛЯРКА” е съвместен проект на Пивоварна “БОЛЯРКА” гр. Велико Търново и “Юниън трейд” ООД гр. Сливен, чиято основна дейност е управлението на складови и търговски площи, хотели и заведения.

Бирарията в София носи хубавото име Болярка и посреща царски със студена българска бира, вкусни мезета и жива музика. И най-важното за сезона – Болярка е истинско скривалище от лятната жега. Погледа привличат строените върху свежо жълтите стени картини, които припомнят сцени от историята на Второто българско царство.

На стълбите между двата етажа пък са подредили снимки, проследяващи технологията на пивоварството от едно време до днес.
В една част на заведението по стените ще видите да висят и музикални инструменти – това е залата със сцена за жива музика, вече изпробвана на откриването на бирарията от БТР, Дичо, Дими, Милена и други рок звезди.

Бирарията разполага с места за над 150 души и е на два етажа. Първият е удобен за кафе сутрин или кратка среща с познати, а на долния, разположен под земното равнище, вече се лее основно бира. Бирарията предлага всичко с етикета на Болярка, както и 7 вида наливно пиво.
Като във всяка добра бирария, тук наблягат на бирата, но не забравят мезетата. В менюто се редят наденички, вурстове, свински ребърца, джолани както и бирата на метър. Намират се и рибни ястия, разнообразни салати, супи, предлагат и обедно меню на доста ниски цени.

Всичко това може да консумирате в приятна обстановка, изпълнена с животворна прохлада.

БИРАРИЯ БОЛЯРКА СЛИВЕН
В бирария “Болярка” може да усетите приятната атмосфера, съчетана с добра храна и насладите на пълният асортимент продукти на Пивоварна “Болярка” – “Болярка” светло и тъмно, “Болярка” – weiss, “Warsteiner”, “Kaltenberg”, “Schweik” и “Балканско”.

Основният акцент на бирарията е вкусната храна приготвена по собствени рецепти от високо качествен и суровини. Основните продукти на бирарията са собствено производство – хляб, бира, меса, колбаси. Те са екологично чисти, приготвени без консерванти.
Менюто на заведението включва разнообразни салати, безмесни и месни предястия, пилешки, свински и телешки основни ястия, десерти, всички приготвени по наша технология с екологични продукти.

По Ваше желание заведението предлага дегустация на традиционни български ястия и всички продукти на пивоварна “Болярка”, представени от главният майстор готвач и технолога на Пивоварната.

В кв. “Дружба” отвори врати следващото по рода си заведение от веригата.За заведението е характерно триединството между българската бира, българската история и българската музика.

ГАЛЕРИЯ

balkansko1warsteinervaisschweikkaltenberg_centerjiva_biradiana_bg_center2boliarka_tymno2boliarka_center
КОНТАКТИ
“Болярка ВТ” АД – boliarka.com
Адрес: гр. Велико Търново, ул. “Христо Ботев” №90
Тел.: 062 61 62 62
Факс: 062 62 38 04
E-mail: office@ boliarka.com

Текст и изображения: boliarka.com

За автора