“Д енд Д трейд” ЕООД – Климатични инсталации

ЗА НАС

ScreenHunter_6319 Jul. 18 17.06През 2008 год. екипа ни от високо образовани, амбициозни и усмихнати млади хора, положи основите на проекта “Д енд Д трейд”.

От 2014 г. “Д енд Д трейд” ЕООД е дистрибутор за гр. София InfraHeat – Инфрачервено отопление за закрити и открити площи, които са безшумно, икономично и добре естетическо интериорно решиние за отопление на Вашия дом, офис или друг тип помещение.

Основната насока на нашата дейност е продажба, сервиз и поддръжка на климатици на дома и офиса, както и ремонт и зареждане на автоклиматици.
“Д енд Д трейд” ЕООД е оторизирана фирма за изготвяне на оферти за “Кредит Енергийна Ефективност” – REECL. Предлагаме и климатична техника на изплащане като партньор Уникредит банк. Гамата от висококачествени климатици на водещи производители е съобразена с потребностите дори и на най-взискателния клиент.

“Д енд Д трейд” ЕООД предлага дистрибуция и продажба на високоефективни рециклирани японски климатици с 3 години гаранция и безупречен външен вид.
Екипът ни от доказани професионалисти е сертифициран от Българската браншова камара, което е гаранция за високото ниво на на изпълнение на монтаж и гаранционен и следгаранционен сервиз, който предлагаме. “Д енд Д трейд” ЕООД гарантира на клиентите си професионално обслужване и консултация, коректност и индивидуален подход на конкурентни и достъпни цени.

УСЛУГИ
  • Климатици за бита

Монтаж на климатици
Сервиз на климатици
Профилактика
Безплатен оглед и консултация
Доставка на климатици
Абонамента поддръжка

  • Автоклиматици

Сервиз автоклиматици
Мобилен сервиз автоклиматици
Части за автоклиматици
Зареждане на автоклиматици

ИНФРАЧЕРВЕНО ОТОПЛЕНИЕ
  • Отоплетелни панели

Стандартна серия
Черно стъкло
Бяло стъкло
Огледала
Панели-картини
Картина върху черно стъкло
Картина върху бяло стъкло
Аксесоари

  • За открити площи
ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_6313 Jul. 18 16.57ScreenHunter_6314 Jul. 18 16.57ScreenHunter_6315 Jul. 18 16.57ScreenHunter_6315 Jul. 18 16.58ScreenHunter_6316 Jul. 18 16.58
КОНТАКТИ

“Д енд Д трейд” ЕООД – ddtrade.bg
Адрес: гр. София, бул. Цар Борис ІІІ 100
Моб.тел.: 0877 177 877; 0888 813 124
E-mail: office@ ddtrade.bg

Текст и изображения: ddtrade.bg
Кл. Думи: климатици, климатични инсталации, климатици софия, автоклиматици

За автора