„Данел–97” ЕООД

ЗА НАС

DANIСъс своя 10 годишен опит и високо квалифициран персонал „Данел – 97” ЕООД се превърна в една от водещите фирми в страната в сферата на внос и търговия с риба и рибни продукти.

От началото на 2007 г. фирмата се премести в своята нова база, изградена в съответствие с изисквания на ЕС, която включва хладилни складове за съхранение, цех за преработка и пакетиране и офисна част.

Данел – 97″ ЕООД има сериозно присъствие и заема значителен пазарен дял в търговията с риба и рибни продукти в страната. Фирмата осъществява внос на замразена риба от целия свят – Аржентина,САЩ, Канада, Нова Зеландия, Китай, Испания, Холандия, Великобритания, Франция, Дания и др.

Фирмата разполага със специализиран хладилен транспорт, с който осъществява доставки до клиента.

Сред клиентите на фирмата са веригите хипермаркети “Метро Кеш Енд Кери”, “Билла България”, “Карфур” и “Пени Маркет” , както и хотелите “Хилтън”, “Шератон” и “Кемпински – Зографски”. Търговски партньори на “Данел – 97” ЕООД са и множество фирми от цялата страна.

Една от целите, които фирмата си е поставила е поддържане на коректно сътрудничество с клиентите на базата на взаимно доверие, взаимноизгодни условия и високо ниво на професионално взаимодействие с цел максимално задоволяване на изискванията и очакванията на клиентите.

ПРОДУКТИ

Фирмата предлага както замразени така също и охладени, пушени, мариновани и консервирани риби и рибни продукти. Продуктите се предлагат пакетирани както в кашони, така също и в потребителски разфасовки.

ГАЛЕРИЯ

Fgallery1-1Fgallery1-9PENTAX ImageFgallery1-7Fgallery1-6Fgallery1-5Fgallery1-4Fgallery1-3Fgallery1-2
КОНТАКТИ

„Данел–97” ЕООД – danel97.com

Адрес: гр. София, ул. Христо Топракчиев 3
Тел.: 02 979 82 48
E-mail: daniel97@ yahoo.com

Текст и изображения: danel97.com

За автора