Елмастер ЕООД

ЗА НАС

ScreenHunter_42743 Aug. 02 21.54Ние сме сравнително млада но бързо развиваща се фирма с амбиция да задоволим максимално потребностите на нашите клиенти. През 2002 година създадохме фирмата, като еднолично дружество с ограничена отговорност, а в последствие се трансформирахме в ООД за улеснение на нашите клиенти. В началото стартирахме с малко ателие в центъра на София, а в момента разполагаме със собствена складова база, както и машини за обработка на стъкла, огледала и направа на стъклопакети.Машините с които разполагаме извършват така наречения кант- прав и неправолинеен.Другата обработка която предлагаме е фасет,отново за прави и неправолинейни форми на стъклата и огледалата. Разполагаме с машини и за направата на стъклопакети в различни комбинации по съответното желание на крайния потребител. Извършваме също така пробиване на отвори, матиране, закаляване на стъклата.Разполагаме с различни дебелини плоски стъкла, както цветни и релефни. Огледалата с които работим са флоатни, с отлично качество не изкривяващи образа.

ОГЛЕДАЛА

Огледало се нарича гладка полирана повърхнина с отражателна способност с висок коефициент. Изработва се от стъкло, покрито с тънък слой метал или само от метал. Според формата си огледалата биват плоски, вдлъбнати, изпъкнали, сферични, елиптични, цилиндрични и др. Археолозите открили първите малки огледала от сребро, мед или бронз в находки, датиращи от бронзовия век. По-късно хората се научили да изработват огледала от стъкло чрез нанасяне на задната страна на тънка стъклена пластинка на тънък слой от сребро, злато или калай. Най-голяма известност придобили прочутите венециански огледала, които били толкова скъпи, че френските аристократи понякога продавали цели имения, за да си ги купят [1].

Фирма Елмастер Еоод, изработва плоски огледала, в различни размери, форма и цвят. Показаните по-долу се изпълняват по индивидуална поръчка.

ПАРАВАНИ И ДУШ КАБИНИ

ИЗРАБОТКА НА ПАРАВАНИ И ДУШ КАБИНИ ПО ИНДИВИДУАЛНА ПОРЪЧКА

Unique Creative Solution, позволява на нашите клиенти индивидуална изработка на преградни стъкла и душ кабини. Богат избор на:

– вид стъкло,

– дебелина на стъкло,

– цвят на стъкло,

– орнаментно стъкло,

– матиране на стъкло,

– матиране на стъкло по шаблон,

– индивидуален проект за матиране на стъкло

ПРИНТ СТЪКЛО

С нарастващото разнообразие на дизайна в дома, ние се стремим да предложим по-голям обхват от услуги за нашите клиенти.Това което сме си поставили за цел е подобряване на качеството на крайният продукт и новаторски идеи. В тази секция ще може да намерите вдъхновение за уникални и дизайнерски решения за Вашите огледала и стъкла. Към услугата ни печат върху огледало или стъкло ние Ви предлагаме и възможността за изготвяне на Ваш индивидуален проект за отпечатване на принт върху стъкло. Проекта се изготвя по зададени от Вас параметри, като:

* цветове

* размери на стъклото

* избор на изображение – от нашият архив или предоставяне на друго

* подготовката на файла за предпечат

Изображението може бъде предоставено от Вас – любима снимка или декор, част от съществуващ дизайн. Също така, разполагаме с богат архив от изображения подходяща резолюция в различен стил – абстрактни, флорални, детски и други мотиви.Можем също така да предоставим наш фотограф да заснеме изображения ексклузивно за Вас, така че Вашата тема и декор да останат непроменени – например съществуващ вече тапет, фаянсова плочка или друг декор.

Печата върху стъкла е популярна алтернатива на традиционния дизайн, тъй като отгоре стъклата остават гладки и лесни за поддръжка.Тази нова технология превръща Вашата кухня, спалня или офис в ултра модерен сектор.

Запитвания за проекти, ценови оферти и срокове може да направите на email – elmaster_eood@dir.bg. Желателно е проектите да се преглеждат и одобряват по email, за да се избегнат неточности. При изображения, които имат за основа бял цвят или са по-светли, има възможност за полагане бяла подложка. Моля, да имате предвид, че ако променяте детайли,изображения или размери след направена и уточнена поръчка, това може да се отрази на крайната Ви цена и срок на изработка.

Гръб на кухня

Печата допринася за по-голямо разнообразие от идеи свързващи кухненският сет, уредите и самото помещение. Принта се отпечатва на стъклото, което служи за преграда и предпазване, но придавайки нов и уникален облик на кухнята ви.

РАМКИРАНЕ НА ГОБЛЕНИ И КАРТИНИ
Предлагаме, различни по вид рамки за картини, огледала, гоблени и други.

Профилите биват дървени или пластмасови, като разнообразието от дизайн и цветове, придава възможност за най-добър избор.Рамкитеможе да се използват за картини, пъзели, фотографии, огледала, папируси, гоблени и други.Цените за всеки вид, са различни. Моля, посетете магазина ни, за да изберете подходящият профил.

Профили от пластмаса
Профили от дърво
Масивни рамки от дърво
Алуминиеви профили

УСЛУГИ

Нашата дейност е свързана с изработка, доставка и монтаж на поръчаните асортименти от клиента.Това включва огледала с рамки или без, различни по вид стъкла външни или интериорни, стъклопакети, душ кабини, вратички за водомери, принт стъкла. Поръчките се оформят по зададени размери на клиента, консултирани със специално обучен за целта персонал. Обработките са желателни за цялостния и по-пригледен вид на крайната продукция. Доставката се извършва със специализиран транспорт и е по предварителна заявка от страна на клиента.

Допълнителни обработки и услуги, които предлагаме са:

– кант

– фасет

– матиране

– закаляване

– пробиване на отвори

– гравиране на стъкло

– лепене с UV лепила

– изработка на принт стъкла – print glass

– рязане по зададен шаблон от клиента

– продажба на държачи за огледала

– продажба на стъклодържачи за рафтове

– поставяне на рамки на огледала, картини

– опъване на гоблени и рамкиране

– подмяна на счупено огледало

– подмяна на счупено стъкло на прозорец, врата и други на място в магазина или на адрес на клиента

ПРОДУКТИ

Изобразяване на стъкла и огледала с UV мастила

Изобразяването се извършва върху стъкла и огледала с подходящи за целта UV мастила,издържащи на различните атмосферни условия. Изображението може да покрива цялата площ на изделието но може да е частично. Освен предоставените по каталог цветове и схеми,клиентът може да заяви направа на собствено изображение, като за целта го донесе на дигитален носител/CD/, флаш памет,card reader или бъде изпратено по email, skype и т.н. В магазина ни има мостри за да придобиете представа как изглежда готовият продукт. Имаме наличен каталог с цветови схеми, както и възможност да се направи дизайн по проект на клиента (разгледайте страницата ДИЗАЙН-в процес на разработка). Всички контакти на офис или дизайнер са посочени на страницата КОНТАКТИ. Във ФОТО АЛБУМ може да разгледате нашият архив от снимки, който периодично се обновява.

При интерес,моля направете запитване по телефон, email или удобен на Вас начин. Цената и срока за изработка може да варират, спрямо степента на сложност. При изображения, които имат за основа бял цвят или са по-светли, се налага допълнителна бяла подложка. Моля, да имате предвид, че ако променяте детайли,изображения или размери след направена и уточнена поръчка, това може да се отрази на крайната Ви цена и срок на изработка.

„Елмастер Еоод“ си запазва правото да променя,редактира и коригира.

Готови цветови схеми от нашият архив

Пейзажи
Still life
Животни
Florals
Drawing
Абскрактни
Спа
Храни и напитки
Градове
Цветя
Детски
Мостри намиращи се в магазина
Матови врати

Това е така нареченото „частично матиране”. Видът шарка и типа изработка е по избор на клиента. Може да се прилага върху огледала, плоски стъкла и не толкова релефни орнаменти. Първата врата по-долу е 10 мм прозрачно плоско стъкло, предварително кантирано. Стъклото се фиксира, което предотвратява образуването на петна от пръсти.Частичното матиране се прилага и върху цветни огледала и стъкла. Дървената конструкция не е наш продукт и е подготвена предварително.Втората врата е още един вариант на „частично матиране”. Фиксиране не е извършено, за да се запази плътността на матировката. Изпълнението е по идея на клиента. Изработката, доставката и монтажът е от нас.

Огледало с кант

На следващата снимка е представено огледало предварително кантирано.Монтирано е със специален за целта силикон.Идеята е на клиента обработката,доставката и монтажа от нас.

Вратички за водомери

Вратичките се правят по поръчка на клиента.Моля,направете запитване.

Вълнообразно огледало с фасет

Прави се по размери на клиентано при точно спазване на пропорцийте се изисква направата на шаблон.Моля,направете запитване.

Стъклени рафтове,плотове и други

Изработка на стъклени рафтове,плотове за маси,поставки и т.н.Различни по форма и цвят стъкла,поръчка на клиента.Лепене с UV лепила на пулове,стъкло към стъкло и други.

Примерната мостра е 10 мм матово стъкло със залепени пулове към него.

МАШИНИ

Машини, чрез които извършваме обработка на стъкла, огледала и изготвяме стъклопакети.

– Обработка кант

Кантирането, представлява цялостно „изглаждане“ на ръба на стъклото, за да може то да има по-добър външен вид и да не реже.Извършва се, както върху стъкла,така и върху огледала.Разполагаме с манини за праволинейна форма и неправолинейна форма.

Машина за праволинеен кант.
Машина за неправолинеен кант

– Изготвяне на стъклопакети
Машина за стъклопакети

– Обработка фасет

Фасетирането, представлява скосение към ръба на стъкло или огледало. Придава по-завършен вид на продукта.

ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_42718 Aug. 02 21.42ScreenHunter_42732 Aug. 02 21.43ScreenHunter_42733 Aug. 02 21.44ScreenHunter_42734 Aug. 02 21.44ScreenHunter_42735 Aug. 02 21.44ScreenHunter_42736 Aug. 02 21.44ScreenHunter_42737 Aug. 02 21.44ScreenHunter_42738 Aug. 02 21.44ScreenHunter_42739 Aug. 02 21.44ScreenHunter_42740 Aug. 02 21.44ScreenHunter_42741 Aug. 02 21.44ScreenHunter_42731 Aug. 02 21.43ScreenHunter_42730 Aug. 02 21.43ScreenHunter_42719 Aug. 02 21.42ScreenHunter_42720 Aug. 02 21.43ScreenHunter_42721 Aug. 02 21.43ScreenHunter_42722 Aug. 02 21.43ScreenHunter_42723 Aug. 02 21.43ScreenHunter_42725 Aug. 02 21.43ScreenHunter_42726 Aug. 02 21.43ScreenHunter_42727 Aug. 02 21.43ScreenHunter_42728 Aug. 02 21.43ScreenHunter_42729 Aug. 02 21.43
КОНТАКТИ

Елмастер ЕООД – stuklarskiuslugi.com
Адрес: гр. София, ул.Странджа №37 – център до НОИ /Национален осигурителен институт/
Моб.тел.: 0896 695 772; 0896 695 771
Е-mail: elmaster_eood@ dir.bg; elmaster.eood@ gmail.com

Текст и изображения: stuklarskiuslugi.com

За автора