Енигма ГАРД

ЗА НАС

ScreenHunter_338 Jul. 02 15.30Историята на Енигма ГАРД води своето начало от 1997 година когато нейният собственик Г-н Лъчезар Дяков основава компанията Енигма Секюрити.

Днес, горда със своята история, престижни клиенти, бързо равиващ се бизнес и добро позициониране на пазара, компанията показва своят нов облик под флага на Енигма ГАРД.

Енигма ГАРД съсредоточава усилия за обособяване и развитие в посока посрещане на растящите нужди на пазара и концентриране на дейностите с цел предоставяне на отлично обслужване на своите клиенти в сферата на проектирането, доставката, изпълнението, продажбите на едро и дребно и сервизно поддържане на системите за сигурност.

Енигма ГАРД има правата да представлява и разпространява продуктите на световно утвърдени производители.
Като директен вносител на охранителна техника, Енигма ГАРД предлага охранителна техника на изключително конкурентни цени като едновременно гарантира най-високо качество на продуктите, съобразено със световните стандарти. Гаранционен и след гаранционен сервиз се предлага за всички внасяни продукти.

Нашето постоянно разширяващо се продуктово портфолио предлага разнообразие от международно одобрени Пожаро-известителни системи, Сигнално-охранителни Системи, Системи за контрол на достъпа, детектори за движение, пожарни детектори, контролни панели, също така и аналогови, цифрови и IP видео системи, включващи IP камери за видео наблюдение, монитори, цифрови и мрежови рекордери и т.н. Мощните хардуерни платформи и гъвкавите системни решения ни позволяват да предлагаме ненадминати продукти, посрещащи нуждите на динамичното развитие в охранителният бизнес.

С натрупаният опит в сферата на проектирането на охранителни системи, професионализмът и техническия “know-how”, Енигма ГАРД изпълнява системи от всякакъв тип и размер, в различни среди, включително и проекти включващи сурови топографски райони и променливи температурни условия.

Наред с предлагането на конвенциалните типове охранителни системи, истинско предизвикателство за нас са Интегрираните охранителни системи – Пожароизестителни системи, Системи за видеонаблюдение, СОТ и Системи за контрол на достъпа, всички контролирани от един или повече централизирани пунктове. Системи от такъв тип обезпечават високо и надеждно ниво на сигурност със сведено до минимум ниво на фалшиви аларми и максмимална плътност на детекцията на нарушителите.

Енигма ГАРД осигурява обширен и изчерпателен дизайн на интегрирани системи, в зависимост от уникалните изисквания и условия на всяко едно приложение.

Въвеждането на нови продукти на пазара, усвояването на новите тенденции в развитието на охранителните технологии, лоялността към нашите клиенти, както и поддържането на близки взаимоотношения с тях, са само част от градената с години философия на компанията.

В Енигма ГАРД клиентът е на първо място и именно неговите нужди са нещото което ни кара да вървим напред и да бъдем иноватори в избраната област.

Лицензирани услуги:

  • Професионална физическа защита
  • Проектиране, изграждане, монтаж и сервизно обслужване на сигнално – охранителни системи за сигурност
ГАЛЕРИЯ

business-modtehnicheski-sistemi-biznesasgradna-avtomatizaciaproducts-modpochistvaneozeleniavaneohrana-biznesamrejova-sigurnosthome-modenigma-office-buildingenigma-expo
КОНТАКТИ

Енигма ГАРД – enigma-guard.com
Адрес: гр. София, жк. Хаджи Димитър, ул. Теофил Ганев 5Б
Тел.: 0700 17 160; 02 419 77 77
Факс: 02 419 77 47
E-mail: office@ enigma-guard.com

Текст и изображения: enigma-guard.com

За автора