“МЕГАТЕХНИК” ЕООД

ЗА НАС

ScreenHunter_686 Aug. 04 22.20Фирма “МЕГАТЕХНИК” ЕООД е създадена с основна дейност в сферата на търговията и услугите за индустрията. Ние притежаваме значителен опит в доставката на технологично оборудване за всички отрасли на промишлеността.
Асортиментът от продукти на фирмата обхваща: сензори за линейно и ъглово преместване, датчици за сила и въртящ момент, прецизни и полу-прецизни потенциометри, кабели и аксесоари за всички приложения, прецизни конектори, датчици и шалтери за налягане, крепежни елементи за електрониката, алуминиеви профили. Другото основно направление в работата на фирмата е доставка на сканираща и микрофилмираща техника за библиотеки, архиви, банки, застраховарелни дружества, университети и други учебни заведения. Ние предлагаме цялостни решения за съхранение на данни, както от хартиен и електронен носител, така и от микрофилм и микрофиш.

УСЛУГИ

Транспортна техника
Машини и съоръжения за промишлеността
Електроника и енергетика
Комуникации и строителство
Медицинска апаратура
Измервателна и регулираща техника
Селскостопанска техника
Битова техника
нефто и газодобивни съоражения
Корабостроене
Химическа промишленост
Хранително-вкусова промишленост

ПРОДУКТИ

MEGATRON Elektronik GmbH
Германският концерн е водещ производител на високопрецизни потенциометри, енкодери, индустриални джойстици и тракболи. Фирмата предлага и датчици за измерване на сила и линейно преместване. Особено внимание са обръща в разработката на сензори за ротациони и ъглови премествания.

MEGAUTO KG
Продуктовия спектър на MegAuto KG е от обикновени елементи за вграждане, като потенциометри до специлани сензори. За да задоволи изискванията на пазара в нискоценовия сегмент фирмата произвежда ограничена гама от артикули и съответните им стойности за сметка на големи количества. Сред продуктите, които правят впечатление са сензори за линейно и ъглово преместване с/без електроника.

ELPAC
Фирма ELPAC е част от концерна на MEGATRON Elektronik, тя прдлага пластмасови крепежни елементи за електрониката и електротехниката, пластмасови и алуминиеви профили и кутии и термосвиваеми шлаухи. В продуктфолиото са още машини за кримпване, системи за оптична инспекция, микроскопи и други техники за наблюдение на качеството.

ODU Steckverbindungssysteme GmbH & Co. KG
Фирма ODU Steckverbindungssysteme GmbH & Co. KG е водещ производител на прецизни щекери и конектори с индустриално приложение. Производството е базирано в Германия и е с несъмнено високо качество. Сред клиентите на немския производител са световни производители на медицинска техника, автомобил, мобилни и радио телекомуникации, индустриална електроника и автоматизация, измервателна апаратура и технологии, машини за тежката промишленост.

ADZ NAGANO GmbH
Фирмата разработва и произвежда сензори и шалтери за налягане с високи технологични изисквания. Висококачествените продукти се отличават със здравина и дълъг живот. Клиенти на фирмата са всички производители във браншове, в които има хидравлични и пневматични съоражения и инсталации. Годишното производство надхвърля 100.000 трансмитери за налягане в 3.000 различни варианта за клиенти от цял свят.

ZUETSCHEL GmbH / MIK-CENTER GmbH
Съвместната работа на германския производител на високоскоростни скенери Zeutschel GmbH и дългогодишния опит в сферата на микрофилмирането и сканирането MIK-Center GmbH предлага на българския пазар професионални решения за съхранение на данни на всички архиви, библиотеки, застрахователни дружества, университети и банки. Ние предлагаме сканиране от хартиен носител и всички видове микроформи.

ELTROTEC Sensor GmbH
Eltrotec е повече от 35 години на пазара и спада към водещите компании в областта на заводската автоматизация с прецизни оптични сензори, както и в областта на оптичните сензори за разпознаване на форма, цвят, повърхност, геометрия, гланц, отражение OCR/OCV и 2D-Data Matrix Codes. Фирмата предлага и висококачествена техническа ендоскопия за замърсявания, ръжда, чужди тела, заварки и др. нежелани неточности при производство на детайли.

ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_683 Aug. 04 22.12ScreenHunter_684 Aug. 04 22.13ScreenHunter_685 Aug. 04 22.13
КОНТАКТИ

МЕГАТЕХНИК” ЕООД – megatechnik.bg
Адрес: гр. София, ул. “Христо Максимов” 84
Моб.тел.: 0888 227 138
E-mail: info@ megatechnik.bg

Текст и изображения: megatechnik.bg

За автора