МУЛТИ КОМФОРТ ООД

ЗА НАС

ScreenHunter_37245 Apr. 04 20.00Основната дейност на фирма МУЛТИ КОМФОРТ е изработка, доставка и монтаж на алуминиева и PVC дограма , окачени фасади,изделия от метал, блиндирани, интериорни и гаражни врати.Търговия с аксесоари , профили за дограма,композитни панели,ПММА/плексиглас/ и поликарбонатни плоскости.

За да бъдем оперативни и конкурентноспособни и за да отговорим по най-адекватен начин на специфичните нужди на всеки локален пазар, ние откриваме представителства близо до нашите клиенти. Фирмената политика, да се търсят начини за по-пълно, комплексно и качествено обслужване на клиентите ни.

МУЛТИ КОМФОРТ ООД гарантира на своите клиенти, че всяка една част от готовия ни продукт, наистина притежава най-сполучливото съотношение между качество и цена, което съществува в световен мащаб. От самото начало до сега ние успяхме да наложим нашето име в бранша и да се утвърдим като една от водещите фирми за проектиране, изработка и монтаж на нашите продукти в гр. Казанлък и страната. Натрупаният опит и изграденото доверие към нашите контрагенти и бизнес партньори са доказателство за доброто и име. Поради това всички елементи, вградени в изделията на МУЛТИ КОМФОРТ отговарят на най-строгите стандарти за качество DIN и TUV, а също и на БДС и ISO. Амбицията на фирмата е да разширява последователно богатата гама изделия от PVC и алуминиеви профили, предназначени за задоволяване на все по-широкия спектър от изисквания на крайния потребител.

ПРОДУКТИ
Поликарбонатът има висока устойчивост на удар. Устойчив е на външни влияния. Материалът не се изменя от атмосферните въздействия, тъй като има специален UV-защитен слой. Не изменя механичните и оптичните си свойства в температурни граници от –40 до +120°С.Поликарбонатът е пожаробезопасен. Той спира разпространението на пожара и при температурно разрушение не представлява опасност за живота. Това означава, че изгарянето му не е съпроводено с отделяне на вредни вещества, както е при други видове пластмаси, т. е. той е екологично безопасен.Гъвкавостта на листовете ги прави идеален материал за покриване на повърхности със сложна геометрична форма. Благодарение на еластичните връзки поликарбонатът се поддава на огъване дори в студено състояние като това не влияе на здравината на листа. Всяка дебелина на панелите се характеризира с определен минимален радиус на огъване.Фирма МУЛТИ КОМФОРТ предлага структурен поликарбонат от 4 мм до 32 мм в различни цветове.

ДОГРАМА

SALAMANDER-Качество на живот от Германия!

PROFILINK-Българска PVC система!

KMG- Българска PVC система!

ВРАТИ

Блиндирани
Интериорни
Гаражни
Пожароустойчиви
Охранетелни ролетки

ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_37241 Apr. 04 19.57ScreenHunter_37242 Apr. 04 19.57ScreenHunter_37243 Apr. 04 19.57ScreenHunter_37244 Apr. 04 19.57
КОНТАКТИ

МУЛТИ КОМФОРТ ООД – multi-komfort.com
Адрес: гр. Казанлък, ул. “Старозагорска” № 1
Тел./Факс: 0431 639 88
Моб.тел.: 0895 875 657

Текст и изображения: multi-komfort.com

За автора