“Полигруп” ООД

ЗА НАС

POLI“Полигруп” ООД е създадена през 1999г. с основна дейност производство на полиетиленово фолио и опаковки, които се използват за нуждите на селското стопанство, търговията, строителството и промишлеността.

Основните продукти, които предлагаме са полиетиленово фолио, полиетиленови торби, термосвиваемо фолио, стреч фолио, торби за смет от редовен и рециклиран материал и други. Фирмата ни се утвърждава като една от проспериращите в производството на торби на ролки и торби тип потник от рециклиран материал. Главното ни предимство е, че разполагаме със собствена линия за рециклиране, благодарение на която произвеждаме основната суровина, необходима за нуждите на производството. Това ни позволява да поддържаме конкурентни цени на пазара, като се стремим да предлагаме отлично качество и гъвкави срокове на производство. Фирмата ни разполага със собствени производствени, складови и административни помещения и голям машинен парк, който се състои от екструдери, конфекциониращи машини, инсталация за измиване и гранулиране.

“Полигруп” ООД реализира продукцията си както на вътрешния, така и на външния пазар. Дружеството ни непрекъснато се стреми да се развива като инвестира в създаване и разширяване на производствени и складови площи, закупуване на нови машини и технологии. Благодарение на управленските качества на мениджърите, както и на задружните усилия на персонала, фирмата ни се разраства и става една от водещите компании в България като вече е в категорията на средните предприятия.

Стремим се да поддържаме очакванията и доверието на клиентите ни чрез професионално удовлетворяване на нуждите и изискванията им и да спазваме законодателството в държавата.

РЕЦИКЛИРАНЕ

Рециклирането се нарича процеса на събиране и обработка на материали, които могат да бъдат използвани в производството на нови продукти. Покупката прави затворен кръга на този процес и го завършва.

Пластмасите се използват широко в ежедневието като опаковки и изискват специално отношение от страна на потребителите. За правилното рециклиране е необходимо след първоначалното сортиране в домакинството, да бъдат допълнително разделени по видове, като често смесването на различни видове пластмаси може да доведе до проблеми в производството на нов продукт, поради различните им свойства и състав.

ГАЛЕРИЯ

0102030405
КОНТАКТИ

“Полигруп” ООД – poligroup.eu

Адрес: гр. Асеновград, Северна Индустриална Зона
Тел.: 0331 66 100; 033166 101; 0331 66 102
Факс: 0331 66 103
E-mail: info@ poligroup.eu

Текст и изображения: poligroup.eu

За автора