Royal Group Technologies

ЗА НАС

rOYAL eRoyal Group Technologies е канадски концерн с богат дългогодишен опит в производството и продажбата на екструдирани изделия от ПВЦ. Конгломератът е най- известния и крупен производител на строителни материали в Северна Америка, притежаващ 110 завода и патентовал повече от 200 технологични процеси.

През 1999г. Royal Group Technologies създава един от седемте в света и единствения в Европа завод за производство на удароустойчиви ПВЦ продукти, под търговската марка Royal Europa. Управлението на фирмата, производствените бази, разположени на площ от 22 хил. кв.м, складовото стопанство, конструктивно-проектантският отдел и отделът за обслужване на клиенти, се намират на територията на Легницката свободна икономическа зона в Полша.

Всички тези фактори, в съчетание с прогресивни технологии, модерно производствено оборудване и труда на млад и високо квалифициран персонал, отреждат на Royal Europa лидерско място в областта на производството на ПВЦ строителни продукти в Европа, Азия и Африка.

ROYAL SIDING

Royal Siding е модерен начин за облицоване на фасадите и полагане на изолация на външните стени. Системата се отличава с високи естетически характеристики, лесен монтаж и практичност. Технологията за полагане позволява монтаж на фасадни панели през цялата година, независимо от метеорологичните условия.

Royal Siding е резултат от интегриран и компютъризиран производствен процес, подложен на прецизен контрол на качеството и устойчивостта. Техническите параметри на сайдинга подлежат на строг контрол и прецизни замервания в заводските лаборатории, където се следят следните характеристики:

Ударна устойчивост
Коефициент на свиване
Еднаквост на цвета
Гланц
Пластичност
Дебелина на защитния слой
Получения по този начин продукт е с високо качество, потвърдено и от даваната от производителя 50 години гаранция. Фасадите, облицовани с полимер с висока ударна устойчивост, не гният като дървените и не ръждясват като металните. Royal Siding е устойчив на влиянието на механични и атмосферни фактори. Неговата форма и структура не предоставят възможност за проникване на влага и в същото време оставят стените «да дишат». Поставянето на този вид фасадна облицовка изключва необходимостта от каквато и да е консервация(поддръжка). Периодичното измиване с вода и почистващ препарат ,прекрасно премахва замърсяванията и придава обновен и чист вид на облицовката. Royal Siding е няколко типа:

Royal Crest
Grandform
Residential
Различаващи се по своята повърхност, наподобяваща дърво и цветовата гама, в която се предлагат. Системата обхваща и необходимите за естетичното оформяне на фасадата довършителни и декоративни елементи и профили, които и придават завършен и елегантен вид.

Royal Europa предлага също и Royal Soffit – система за облицовка на стрехи , които се предпочитат от все повече клиенти. Произвеждат се в 14 цвята.

ROYAL FENCING

Royal fencing – система за огради, изработени от поливинилхлорид с висока удароустойчивост. Материалът, от който се произвеждат е с подобрен състав и се характеризира с изключителна трайност на цвета и с устойчивост на ултравиолетови лъчи и температурни разлики.

Оградите Royal fencing не гният като дървените и не ръждясват като металните, не изискват скъпа и трудоемка поддръжка. Това е ограждение от най-ново поколение, което гарантира запазване на цвета и идеален вид в продължение на много години.

Към момента предлагаме няколко вида оградни панели, които са с различна височина, врати и порти (портали) в бял цвят. Предстои производствения асортимент да бъде разнообразен с парапети, перила,беседки и навеси. Предвижда се и обогатяване на цветовата гама.

ROYAL WINDOWS

Royal Window Profiles
Устойчивост, топлина, лесен монтаж

Системата за изработка на дограма Royal Window Profiles обхваща 3-, 4- и 5- камерни профили, а също така и профили за врати, произведени от твърд поливинилхлорид с висока удароустойчивост. Това са профили от ново поколение, отличаващи се с отлични технически параметри и характерна заоблена форма. Конструкцията на системата, проектирана от екип канадски технолози, е уникално съчетание на съвременен дизайн с най-новите постижения в областта на прозоречната техника.

Широкият асортимент стъклодържатели, делители с различна ширина, богатата цветова гама на профилите на основата термолепенки Renolit, имитиращи дървесна структура, възможността да се изработват рамки както с единично стъкло, така и със стъклопакет с различна дебелина (до 32 мм) позволяват да се удовлетворят желанията и на най-претенциозните клиенти.

Прозорците на системата Royal Window Profiles са абсолютно екологични, с изключителна белота и устойчивост на цвета. За тях е характерна естетичност, механична здравина и еластичност, херметичност и изключителни показатели по статика, акустика, звуко- и топлоизолация, както и оптимално отвеждане на водата.

Изключителната здравина на профила, в съвкупност с предвидената здрава арматура, позволява стандартно да се изработват еднокрили прозорци с размери 1500х1500 мм, потвърдено със сертификат, както и сглобяването им под различен ъгъл. Застъпването от 10 мм на крилото върху касата гарантира максимално уплътняване при затваряне. Системата Royal Window Profiles има висока защита срещу взлом, благодарение на 13 мм отстояние на канала за монтаж на обков от ръба на рамката. Профилите Royal Window Profiles се предлагат в 21 цвята (многоцветни или с имитация на фрактура на дърво).

Грижа за околната среда

През 1997 год., Европейската комисия възлога на няколко европейски изследователски института анализ на проблемите, свързани с опасните последствия от въздействието на оловните и кадмиеви стабилизатори, използвани при производството на PVC профили, върху околната среда и здравето на хората.

Резултатите от изследването са публикувани 3 год. по-късно в доклад, наречен Зелена книга на PVC материалите. В този доклад повечето съединения на кадмия и оловото са признати за токсични, канцерогенни и опасни за човешкото здраве и околната среда. Подобен извод е залегнал и в постановление 67/548/EWG на EC.

С грижа за природата и здравето на човек Royal Group разработи и внедри в производството на PVC профили най-новата технология на базата на калаено-органични стабилизатори, които са абсолютно безвредни и подобряват пластичните свойства на екструдираните профили.

КОНТАКТИ

Royal Group Technologies – royaltechnologies.bg

Адрес: гр. Варна, ул Радецки 11
Тел.: 052 60 18 76;
Моб. тел.: 0889 226 397

Текст и изображения: royaltechnologies.bg

За автора