РУВЕКС – Отоплителни инсталации

ЗА НАС

111111През 1993 г. РУВЕКС е една от първите фирми в страната, която започва цялостно изграждане на локални отоплителни инсталации, включващо проектиране, доставка, монтаж и сервизно обслужване. Особено внимание се отделя на намаляването на вредните емисии и опазването на околната среда, като една от основните цели на производителите е повишаване на енергийната ефективност на уредите и използване на възобновяеми енергийни източници.

Следвайки поставените цели, РУВЕКС обновява всички свои сфери на дейност и дава преимущество на високата производителност, енергоспестяването и екологията. Успехът на фирмата през годините се основава на истинските стойности в отоплението – качество, надеждност и трайност.

Като един от пионерите в изграждането на локални отоплителни системи в България фирмата има над 1000 завършени обекта с безспорно качество на проектираните и изпълнените котелни централи, ВиК инсталации, отоплителни и климатични системи.
Изградената система за обслужване и развитата дистрибуторска мрежа позволяват бързо удовлетворяване на потребностите на клиентите в цялата страна.

РУВЕКС е сертифицирана по ISO 9001:2000 от август 2005 г., което е допълнителна гаранция за обслужване по европейските стандарти.
През 2005 г. фирмата получава награда от GLOBAL за най-успешен дистрибутор на алуминиеви радиатори на европейския пазар, а на Международния панаир в Пловдив през 2006 г. спечелва златен медал със серията газови кондензни котли INNOVENS MC на DE DIETRICH.

През 2012 г. “РУВЕКС” АД печели награда „Най-добър строителен продукт 2011″ в конкурса на citybuild.bg, в категория „Отопление и вентилация”

През 2017 – „Рувекс” изгражда нова Бизнес сграда в гр. София, кв Младост 4, в която фирмата разполага със собствена складова база, голям шоурум и офис. Бизнес център ” Рувекс”, е административна сграда състояща се от 7 етажа офис пространства, с отлично местоположение, ресторант, паркинг на разположение на своите наематели и всичко това съчетано с високо качество на строителството. Повече информаци за сградата може да научите на : http://ruvex.bg/rbuilding/

Търсейки съвършенство, РУВЕКС винаги е новатор в бранша и така успява да печели бъдещето.

УСЛУГИ

Пълен инженеринг на отоплителни, климатични и водопроводни инсталации – проучване, проектиране, доставка, монтаж, настройка, пускане в експлоатация, гаранционно обслужване.

Директен внос и продажби от склад на пълната гама компоненти за изграждане на отоплителни, водопроводни и климатични системи: котли, радиатори, бойлери, горелки, термопомпи, циркулационни помпи, разширителни съдове, коминни тела, медни тръби, полипропиленови и полиетиленови тръби и фитинги, арматура.

CALL CENTER

РУВЕКС АД разполага със собствен CALL CENTER, където нашите специалисти приемат обаждания седем дни в седмицата. Отговори на въпросите си можете да намерите на тел: 0700 14 0 14

СЕРВИЗ

Осигурява гаранционен и извънгаранционен сервиз на предлаганите продукти и услуги и обезпечава доставката на необходимите резервни части.

Разкрояване, доставка и монтаж на въздуховодни системи от Р3 плоскости. Цялостното е оборудван производствен цех за разкрояване и рязане на Р3 плоскости. В експлоатация е автоматичен режещ плотер с производствен капацитет е над 10000 м2 месечно.

ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ към РУВЕКС

Извършване и удостоверяване на професионално обучение. В него желаещите имат възможност да придобият степен на професионална квалификация последните програми:”Обследване за енергийна ефективност”, Професия:”Заварчик”, “Електротехник”, “Електромонтьор”, “Техника на енергийни съоръжения и инсталации”, “Монтьор на енергийни съоръжения и инсталации”, “Монтажник на водоснабдителни и канализационни мрежи” , “Оператор на компютър”, “Системен програмист”, “Икономист”, “Продавач – консултант”

ГАЛЕРИЯ

22224321ruvoriginal_248original_140original_139original_138
КОНТАКТИ

“РУВЕКС” – ruvex.bg

Адрес: гр. София, ж.к. Младост 4, ул. Професор Александър Танев 11 – ЦЕНТРАЛЕН ОФИС
Тел.: 02 976 15 15
Факс: 02 976 15 20


Адрес: гр. София, жк. Младост 3, бл 553А – МАГАЗИН

Магазин – гр. Велико Търново
Адрес: гр. Велико Търново, ул. Ален мак 6А
Тел.: 062 60 19 40

Текст и изображения: ruvex.bg

За автора