Счетоводна кантора “Цертус” – София

ЗА НАС

2019-02-11 14_05_56-WindowПредлагаме професионални еднократни и абонаментни счетоводни услуги, данъчни, трудово-правни и осигурителни консултации. Поемаме цялата отговорност за работата си, спомагаме за спестяване на време, нерви и пари и разрешаване на всички финансови проблеми.

ЗА КЛИЕНТИТЕ

Клиентите ни могат да разчитат на професионални счетоводни услуги, отговарящи на законовите норми.

В условията на непрекъснати промени на нормативната уредба се стремим да осигурим спокойствието им и да снижим до минимум ангажиментите им по отношение на счетоводната и данъчната отчетност.

ЗА ЕКИПА

Заедно сме, защото вярваме в положителната екипна работа и знаем, че идеите, знанието и трудът на целия ни екип гарантират качествени услуги.Осигуряваме непрекъснато обучение и възможности за развитие на своите умения, способности и компетенции. Силно вярваме в коректните партньорски взаимоотношения и знаем, че това е цената на нашия успех.

Разгледайте услуги, които предлагаме и/или ни се обадете, за да насрочим среща в удобно за вас време и преценете дали ЦЕРТУС е компанията, която ще Ви помогне да намалите своите разходи, да спестите ценно време и да насочите енергията и усилията си към управлението на Вашите бизнес идеи.

ЗА ЗАПИТВАНЕ

Ние ще приветстваме възможността да представим нашия опит, принос и партньорски модел за счетоводно обслужване по-подробно.

УСЛУГИ

Защо да предпочетете нашите услуги:

Бихте спестили от разходите за заплати и осигуровки на счетоводния Ви персонал, осигуряване на работно място, поддържане на актуален счетоводен софтуер и информация за промените в нормативната уредба.

Бихте получили надлежно съставен разходно-оправдателен документ за нашето възнаграждение.

Бихте могли да разчитате на професионална помощ и консултации от специалисти, които ежедневно се сблъскват с различни счетоводни и данъчни казуси.

Бихте се освободили от ангажимент по ежемесечното посещаване на Данъчните служби, НОИ и Банковите институции.

  • Счетоводни услуги
  • Труд и работна заплата
  • Данъчна защита
  • Регистрация
  • Административни услуги
ГАЛЕРИЯ
ScreenHunter_7076 Dec. 11 22.22ScreenHunter_7077 Dec. 11 22.22ScreenHunter_7078 Dec. 11 22.23
КОНТАКТИ
Счетоводна кантора “Цертус” – София – bgschetovoditel.com
Адрес: гр. София, бул. “Йерусалим”, ж.к.”Младост 1″, бл.24, офис №1
Тел.: 02 974 59 30; 02 974 59 31
Факс: 02 974 59 29
Моб.тел.: 0888 518 408
E-mail: office@ bgschetovoditel.com

Текст и изображения: bgschetovoditel.com

За автора