“Стенимар” ЕООД – Транспортни ленти

ЗА НАС

deb78142-e015-4082-8323-1b37fa0e220d

“СТЕНИМАР” ЕООД е специализирана в сферата на търговия с индустриални стоки, които са необходими за подръжката на различни системи за производство и бита. За да подържаме и разширяваме нашето портфолио, поставили сме си за ЦЕЛ да бъдем надежден парньор, който предлага решения задоволяващи Вашите нужди, чрез предлаганите от нас на продукти с постоянно високо качество на реномирани световни производители, бързото им изработване и доставка по необходимите за Вас параметри на ленти, ремъци, скоби и др. Преследвайки нашите цели осъществихме връзки с нашите парньори разположени както в България, така и в чужбина.

НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ ГОЛЯМО РАЗНООБРАЗИЕ
от индустриални стоки – кабелни превръзки, изолационни ленти, технически пласмаси, уплътнителни материали и други

Предлаганите от нас продукти са на световно известни компании с голям опит в областа си. В своя опит те са натрупали инфорамция за различните потребности и нужди за всеки бранш, в който се използват техните продукти. Съобразявайки се с динамиката и развитието в промишлеността, те постоянно променят и обновяват своята продуктова гама, предлагайки специфични продукти за специфични потребности в даден бранш.

MEGADYNE (Италия) – производител на широка гама ремъци: трапецовирни, Poly-V, зъбни, отворени, ръкавни и др.
 Volta Belting (Израел) – производител на издепия от полуретан – профилни ремъци (кръгли, трапецовидни и др.) със и без подсилване, мономерни (еднородни) транспортни ленти.
 KIVILCIM (Турция) – производител на свързващи скоби за транспортни лети и инструменти за монтажа им, както и болтове за елеваторни кофи, скоби за сита.

Ammeraal Beltech (Холандия)- производител на широка гама транспортни ленти от синтетични материали, гума, ПВЦ, полиуретан и др. В продуктовата им гама влизат и широко разнообразие от повърхностни форми и профили, необходими за спецификата в различните браншове и процеси на производствата.
 UniCHAINS (Дания) дъщерна фирма на Ammeraal Beltech – специализирана в производството пластинчати транспортни ленти от PVC, метал и други, с различни повърхностни форми и материали.
RAPPLON (Швейцария) дъщерна фирма на Ammeraal Beltech – специализирана в производството на плоски ремъци, намиращи приложение от задвижвания до транспортиране на стоки и материали.

 

ПРОДУКТИ
ТРАНСПОРТНИ ЛЕНТИ

НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ ГОЛЯМО РАЗНООБРАЗИЕ

ОТ ТРАНСПОРТНИ ЛЕНТИ, СКОБИ И РОЛКИ ЗА ТРАНСПОРТНИ ЛЕНТИ И РЕМЪЦИ

Предлаганите от нас продукти са на световно извесни компании с голям опит в областа на производството на транспортни ленти, ремъци, ролки и скоби за транспортни ленти, както допълнителни покрития и повърхностни форми и аксесоари за тях . В своя опит те са натрупали инфорамция за различните потербности и нужди за всеки бранш, в който се използват техните продукти.

Прилагайки своя опит и съобразявайки се с динамиката и развитието в промишлеността, те постоянно променят и обновяват своята продуктова гама, предлагайки специфични продукти за специфицни потребности в даден бранш.

Променяйки и обогатявайки гамата си с повърхносттни форми на транспортните ленти и плоските ремъци, те са винаги актуални и в услуга на своите клиенти. Някои от тях започват производства на продукти с нови и спечифични материали, които до момента са произвеждани по класически методи и материали, такива са например трапецовидни ремъци прозивеждани от полиуретан, като запазват и дори повишават голяма част от техните характеристики.

Транспортни ленти

Гумени транспортни ленти

Ремъци

Скоби

Ролки и елеваторни кофички

Инструменти

Други

Лепила и консумативи

Индустриални стоки

 

[/spoiler]

ГАЛЕРИЯ

deb78142-e015-4082-8323-1b37fa0e220dgumen_zaben_remak_RPP+eindiggtl_conveiri_1gtl_conveirigemen_listbrezkonchni_usileni_remaci_megaflexslide5slide4slide2skoba_telena_nrolki_nremak_injeneren_staklarska_n
КОНТАКТИ

“СТЕНИМАР” ЕООД – индустриални стоки – Варна – stenimar.com
Адрес: гр. Варна, ЗПЗ Варна комерс (бившо Терснаб)склад 6
Тел.: 052 727 017
Моб. тел.: 0897 909 655; 0877 712 538
E-mail: stenimar_eood@ abv.bg

Текст и изображения: stenimar.com
Кл. думи: транспортна лента, Гумени транспортни ленти, Транспортни ленти, ремък,
Ремъци, зъбни ремъци, Плоски ремъци, Трансмисионни ремъци, Скоби, Елеваторни болтове, зъбни колела, елеваторни кофички, Ролки за транспортни ленти, скоби транспортни ленти, вариаторни ремъци, PVC транспортни ленти, PU транспортни ленти, полиуретанови транспортни ленти, скоби за транспортни ленти, PU ремъци, полиуретанови ремъци, профилни ремъци, силови ремъци, ролки за лентови транспортьори, елеваторни кофи, лепило за транспортни ленти, гумирани ролки, Електроинсталационни материали, Технически пластмаси, Уплътнителни материали, Почистващи средства

За автора