Sunrise – интериорни решения – София

ЗА НАС

ScreenHunter_3687 Sep. 24 15.04Искате ли да превърнете дома си в завладяващия приказен дворец от вашите фантазии? Уникалното съчетание на естетика и красота в луксозните серии продукти, предлагани от Sunrise ще ви помогнат да осъществите и най-смелите си мечти в областта на интериорния дизайн.

Специално подбраните дизайнерски решения са идеален начин да създадете една разкошна атмосфера, която изразява вашите емоции и личност, търсеща красотата във всеки един аспект от живота. Уникални и неповторими, изящни и вдъхновяващи продуктите, предлагани от Sunrise ще ви накарат да затаите дъх пред вълшебната гледка на новия ви дом.

В шоурума на фирмата в София можете да почерпите екзотика и лукс от най-добрите решения в областта на художествения и масивен паркет, декоративните корнизи и профили, както и най-елегантните идеи в областта на осветлението за дома. Допълнителна пъстрота и авангарден поглед ще почерпите от декоративните серии бои и мазилки San Marco, а също така и чрез невероятните и уникални многопластови паркети на италианската фирма Berti – символ на изживяване на едно по-високо равнище. Ще откриете неповторимо разнообразие на най-престижните и луксозни европейски марки, като наред със споменатите вече San Marco и Berti можете да се насладите на работата на дизайнерите от Legrand, bticino, Orac и редица водещи компании в областта на луксозните стоки, превърнали се в еталон за качество, красота и неповторима естетика.

Бъдете уникални и неповторими! Бъдете различни!

Бъдете себе си и подарете една приказка на цялото си семейство от Sunrise!

Sunrise паркет предлага широка гама от интериорни и екстериорни решения, които имат за цел да направят нашия дом, офис, вила, хотел или административна сграда по-приятни, както визуално, така от гледна точка на комфорт.

Най-търсените и респективно най-купувани продукти в нашия шоурум са посочени по-долу като можете да кликнете на връзката, за да отидете на страницата в нашия сайт, където са разположени техни снимки и характеристики.

ПОДОВИ НАСТИЛКИ

Елегантните подови настилки са незаменим елемент за всеки модерен дом. От класическите до минималистичните решения, тези подови настилки придават уникалност, стил, изящество и не на последно място комфорт и уют на всяко съвременно декорирано помещение. Богатото разнообразие, което ние от Sunrise предлагаме ще ви потопи в лукса и красотата, в енергията и неповторимостта, във вдъхновението и полъха на разкош на идеалния интериор за вашето жилище, вила или офис.

Наред със специално подбраните материали от най-високо качество ще се насладите и на уникални за пазара на подови настилки цени, които да гарантират една изгодна инвестиция в красивото за вас и вашият дом.

 

БОИ И МАЗИЛКИ

Използването на качествени декоративни екстериорни и интериорни мазилки и бои не е просто мода, а нещо напълно задължително за всеки, който държи на красотата и класата. Изборът на интериорни решения, включващи декоративниинтериорни бои и мазилки често обуславя цялостната визия в едно жилище, без значение дали говорим за антрето, коридорите или отделните стаи.

Добрите екстериорни и интериорни мазилки са уникален начин да разчупите духа на своя дом, да му придадете живот и стил, отговарящи на вашите виждания и чувства. Правилния подбор на този компонент от външния и вътрешния дизайн на вашия дом ще ви донесе феерия от емоции, буря от настроения, полъх на естетика.

На клиентите си Sunrise предоставя редица решения в това отношение като ви дава възможност да избирате между разнообразните продукти на италианската фирма SAN MARCO®, която е лидер в предлагането на мазилки на европейския пазар. Продуктите на компанията са абсолютно безвредни и екологични и могат да се използват във всеки дом без това да застрашава здравето на неговите обитатели. Огромното разнообразие от серии качествени бои, вътрешни и външни мазилкиSAN MARCO® гарантира задоволяването дори на най-изискания вкус. Различни визуални ефекти, които могат да бъдат постигнати, допълнително повишават усещането за класа, естетика, стил и красота.

Огромното разнообразие от серии качествени екологични бои и мазилки SAN MARCO® гарантира задоволяването дори на най-изискания вкус. Различни визуални ефекти, които могат да бъдат постигнати, допълнително повишават усещането за класа, естетика, стил и красота.

 

ОСВЕТЛЕНИЕ

Подходящото осветление е част от интериора на всеки съвременен дом. Правилния подбор на осветителни тела и аксесоари може да подобри значително цялостното излъчване на едно помещение като разкрие неговите най-красиви и изящни детайли. В съчетание с енергоспестяващи крушки и подходящи ключове за осветление, то лесно става част от линията на вътрешния дизайн на всяко жилище, вила или офис.

Благодарение на партньорствата си с редица доказани лидери на пазара на осветителни тела и аксесоари, ние предлагаме най-разнообразни и висококачествени решения, които да създадат неповторима атмосфера на лукс и комфорт, на уют и стил, на разкош и вдъхновение.

Ако желаете да се запознаете в детайли с нашите продукти, то заповядайте в нашия магазин за осветление и аксесоари в София.

ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_3666 Sep. 24 15.00ScreenHunter_3678 Sep. 24 15.02ScreenHunter_3679 Sep. 24 15.02ScreenHunter_3680 Sep. 24 15.03ScreenHunter_3681 Sep. 24 15.03ScreenHunter_3682 Sep. 24 15.03ScreenHunter_3683 Sep. 24 15.03ScreenHunter_3684 Sep. 24 15.03ScreenHunter_3685 Sep. 24 15.03ScreenHunter_3677 Sep. 24 15.02ScreenHunter_3676 Sep. 24 15.02ScreenHunter_3675 Sep. 24 15.02ScreenHunter_3667 Sep. 24 15.01ScreenHunter_3668 Sep. 24 15.01ScreenHunter_3669 Sep. 24 15.01ScreenHunter_3670 Sep. 24 15.01ScreenHunter_3671 Sep. 24 15.01ScreenHunter_3672 Sep. 24 15.01ScreenHunter_3673 Sep. 24 15.02ScreenHunter_3674 Sep. 24 15.02
КОНТАКТИ

Sunrise – интериорни решения – София – sunrise-bg.com

Адрес.: гр. София, бул. Александър Малинов 51, Метро Сити ТБЦ, ет. 2, маг. А27
Моб. тел.: 0885 225 444
E-mail: office@ sunrise-bg.com

Текст и изображения: sunrise-bg.com

За автора