ТИТАНИ ООД

ЗА НАС

ScreenHunter_42681 Aug. 01 19.34Създадена през 1997 г., нашата фирма за търговия с метали е сред водещите в отрасъла и се занимава с голямо разнообразие от дейности. ТИТАНИ ООД е основана в гр. Аксаково, Варненска област, където разполагаме с обширна база включваща закрити складови помещения за съхранение на черни метали и други материали, както и с изградени бетонни писти предназначени за кранове.

Разполагаме с модерна офис сграда, която бе построена през 2003 г, както и с голямо разнообразие от товарни превозни средства и ремаркета предназначени за транспортна дейност на черни метали в страната и чужбина.
Ако имате нужда от компания, която има богат и ценен опит в тази сфера, ТИТАНИ ООД напълно ще посрещне Вашите изисквания. Свържете се с нашите експерти, за да научите повече за характера на нашата търговия с метали и гарантираме, че ще намерите всичко, което Ви е нужно.
Компанията ТИТАНИ ООД се занимава с международна търговия с черни метали и е основана през 1997. Нашата дейност се осъществява в гр. Аксаково, Варненска област. Винаги изпълняваме всяка поръчка съобразно с най-високите изисквания в нашата сфера.

КОНТАКТИ

ТИТАНИ ООД
Адрес: гр. Аксаково, Южна Промишлена Зона
Тел.: 052 763 197
Моб.тел.: 0879 190 034

За автора