ТРАНСПОРТНИ – КОМ ЕООД

ЗА НАС

ScreenHunter_438 Mar. 24 16.14Фирма ТРАНСПОРТНИ – КОМ ЕООД – надеждният партньор в областта на товарните превози и разноса на стоки. Ние сме транспортна фирма с екип от професионалисти, който си е поставил за цел да ви предостави най-удобния превоз на товари. Организацията за транспорт на товари, чийто предмет на дейност е експресния товарен транспорт с бусове и камиони на територията на София, България и Европейския Съюз, разноса на стоки и материали, както и цялостното или частично преместване на домове и офиси от и до всяка точка в ЕС. Клиентите и партньорите могат да разчитат и на нашите товаро – разтоварни хамалски услуги, и опаковане на мебели, които придават завършеност на цялостния процес по преместването и са допълнителна гаранция за качественото комплексно обслужване. Нашите бързи решения в областта на транспортните услуги, доведоха до значителния брой лоялни клиенти, на които сме полезни с коректност и професионализъм, гарантиращи добре свършена работа. В стремежа си да се отзовем на вашите нужди възможно най-бързо и качествено, екипът на ТРАНСПОРТНИ – КОМ ЕООД продължава да изгражда име на адекватен партньор на фирми и физически лица в областта на бързите товаро–транспортни, хамалски услуги, разносна дейност. Собственият автопарк, денонощно предлаганите услуги и качеството във всяка част на дейността ни са факторите, които ни амбицират да търсим вашето доверие.

Причините да ни изберете са:

- Конкурентни цени

- Любезно обслужване

- Нови автомобили, които да отговорят възможно най-добре на нуждите ви.

- Просто ценообразуване без скрити разходи.

- Големи отстъпки за клиенти на фирмата.

- Възможности за индивидуално ценообразуване при редовни превози.

- Допълнителни услуги, за да направят вашето пренасяне удобно и лесно.

ТОВАРЕН ТРАНСПОРТ

Можем да осигурим подходящ транспорт за всеки Ваш товар на конкурентни цени. За да можем да посрещнем всички нужди на нашите клиенти в областта на товарния транспорт сме изградили широка партньорска мрежа, което ни дава възможност да бъдем конкурентни като цени и качество при транспортирането на всякакви товари по всякакви дестинации. Избирайки да бъдете клиент на ТРАНСПОРТНИ – КОМ ЕООД, Вие избирате гарантирани качествено обслужване, коректно отношение и професионализъм в областта на товарния транспорт. Нашият амбициозен млад екип ще осигури най-подходящия и изгоден транспорт за товарите Ви.

Свържете се с нас, за да Ви предложим най – добрият вариант за транспортиране !

ПРЕМЕСТВАНЕ ОТ ДАМА ИЛИ ОФИСА

ТРАНСПОРТНИ – КОМ ЕООД предлага цялостно преместване на дома и офиса от и до всяка точка в София, страната и Европейския съюз. Като допълнение към транспортните услуги ние можем да предложим хамалски и товаро – разтоварни услуги, демонтиране и стречоване на мебели. При нужда, можем да ви снабдим с необходимите ви за опаковане кашони, полиетиленови торби, стреч – фолио. Товарните ни бусове са напълно оборудвани за безопасно пренасяне на мебели. Можете да разчитате на професионализма на нашите хамали за безопасното пренасяне. При големи поръчки за комплексни пакети от услуги се извършват огледи на място, за да бъдат предварително уговорени необходимото време и спецификацията на услугите и цената на комплексната услуга. Можете да се възползвате от транспорта ни за големи или малки по обем товари, като винаги можете да разчитате на конкурентни цени.

Ние предлагаме богата гама услуги, свързани с бързото и безопасно преместване на вашите мебели, личен багаж, офис техника и оборудване :

* разнообразни модификации товарни автомобили, за да отговорим на специфичните нужди на всеки наш клиент

* камиони с падащ борд оборудвани с дървена ламперия и закрепващи лайсни

* затягащи колани за безопасен транспорт на по – големите мебели

* Богат асортимент от опъковъчни материали – кашони (различни размери); полиетиленови торби, транспортно стреч фолио, аерофолио и др.

* С грижа за вашите вещи и мебели

Фирмата предлага услугата безплатен оглед, съставяне на ценова оферта веднага – свържете се с нас, за да ви предложим най – целесъобразния и изгоден вариант !

РАЗНОСТНА ДЕЙНОСТ

Благодарение на собствения автопарк и вече изградения опит, имаме възможността да Ви предоставим нашето партньорство в областта на разносната дейност с нови товарни бусове и камиони с падащ борд в София и страната. Разносът на стоки е дейност, при която, поради нуждата от голям брой автомобили, множество пунктове на натоварване и разтоварване, нуждата от укрепване на инвентара при всяко разтоварване и натоварвана, ние, в ТРАНСПОРТНИ – КОМ ЕООД, вярваме че надеждността и професионализмът е от изключително значение при избора на изпълнител. Нашият опит в областта, конкурентното ценообразуване и професионализмът на екипа, ни позволявата да твърдим, че изборът на партньорство в областта на разноса с транспортна фирма ТРАНСПОРТНИ – КОМ ЕООД е най-правилният избор.

Имаме удоволствието да предложим на нашите клиенти :

* богат автопарк и различни модификации автомобили

* товарни превози на стоки и материали от производител до всяка точка на търговската мрежа

* разнос на рекламни материали

* разнос на промоционални продукти и цялостна транспортна подръжка на рекламни кампании в София и страната

* разнос на стоки и материали от логистични бази и спедиторски фирми до крайни клиенти – товарни микробуси и камиони с падащ борд ( за палетизирани товари )

* товарен транспорт и разнос по предварително изготвен часови график

* ежедневен разнос по магазини и крайни потребители в рамките на София

ГРУПАЖНИ ПРЕВОЗИ

Фирма ТРАНСПОРТНИ – КОМ ЕООД, предлага на своите клиенти групажен транспорт в рамките на страната.

Ако имате малко неща за транспортиране – личен багаж, стоки и материали, палетизирана стока – ние ще ги доставим в рамкоте на 7 работни дни, като ги вклчючим като част от целия товар.

Основните линии, в които предлагаме услугата са:

София – Пловдив – Хасково – Стара Загора – Сливен – Ямбол – Бургас

София – Враца – Монтана – Видин

София – Плевен – Русе – Силистра

София – Велико Търново – Шумен – Варна

София – Благоевград – Кулата

София – Перник – Кюстендил

* Услугата изисква предварителна заявка и се извършва в седем дневен срок от приемането й.

ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_433 Mar. 24 16.10ScreenHunter_432 Mar. 24 16.10ScreenHunter_430 Mar. 24 16.10ScreenHunter_434 Mar. 24 16.10ScreenHunter_431 Mar. 24 16.10
КОНТАКТИ

ТРАНСПОРТНИ – КОМ ЕООД – http://transportni.com
Адрес: гр. София
Моб.тел.: 0882 476 263; 0897 558 870
E-mail: office@ transportni.com

Текст и изображения: http://transportni.com

За автора