Витидраг Строй ООД

ЗА НАС

ScreenHunter_386 Mar. 12 21.02Фирма Витидраг Строй ООД е създадена в град София. Дейността й е насочена основно в строителния бранш. Извършва строителство, ремонт и поддръжка на сгради. Предлага строително монтажни и довършителни дейности и услуги в областта на ремонтните дейности и реконструкцията на сгради.

Компанията е придобила дългогодишен опит в строителството и реализацията на сгради, благодарение на което е предпочитан партньор в строителството на сгради и съоръжения. Основната мотивация на екипа на Витидраг Строй е вниманието към детайла, и внимателното проучване и реализация във всеки един етап от строителството. Фирмата вниква във всички изисквания и потребности на своите клиенти и благодарение на това е достигнала ключови позиции в строителството. Превръща всяко място в мечтан дом с модерен облик.
В основата на всеки техен проект лежи знанието, че високото качество в строителството е гаранция за уют и спокоен живот. Ценят особено много мнението на своите клиенти и работят изцяло по техните предпочитания и изисквания.

УСЛУГИ
    • Строителство на сгради и съоръжения;
    • Ремонт на сгради и съоръжения;
    • Поддръжка и управление на сградни системи и инсталации;
    • Строително-монтажни и довършителни дейности и услуги;
    • Ремонт и реконструкция на обекти;
КОНТАКТИ

Витидраг Строй ООД
Адрес: гр. София, ж.к. Студентски град, бл. 35, ап. 7
Моб.тел.: 0885 603 703

За автора