Вило България – Висококачствените немски помпи WILO

ЗА НАС
logo-wilo
WILO SE (ВИЛО ЕВРОПЕЙСКО ДРУЖЕСТВО) е производител на висококачствените немски помпи WILO. Фирмата е със седалище и адрес на управление – Германия, Дортмунд, ул. Нордкирхенщрасе 100.
WILO SE е един от водещите производители на помпи, помпени системи за отопление, климатизация, водоснабдяване, отпадни и дренажни води.
WILO SE има над 140 годишна история и е петия в света производител на водни помпи.
Оборотът на фирмата за 2010 г. е – 1021.4 млн. евро
Нает персонал за 2010 г. – 1933 души в Германия и 6268 души по целия свят (в над 72 държави)
Фирмата има 10 (десет) завода.
Фирмата има над 60 дъщерни фирми в света, една от които е „Вило България” ЕООД
Нашата фирмена философия
Wilo предлага технология и професионализъм в производството и приложението на висококачествени помпи и помпени системи за отопление и климатизация, водоснабдяване и отводняване. Марката WILO и всички други продуктови марки, с търговска марка Wilo са олицетворение на технически постижения и ефективност.
За добрия имидж допринася и цялостната сервизна мрежа, изградена в Европа, Азия и Северна Америка. Ние представяме една нова и глобална маркова идентичност, която определя нашите сили, стойности и ориентация към клиента. Тази идентичност, чиято същност е новодефинираното позициониране на марката WILO носи основните послания на нашата международна фирмена организация.

Нашите успехи
WILO оптимизира своите помпи и системи с цел постигане на максимално КПД на база възможно най-ниски експлоатационни разходи. Така ние даваме своя принос в задоволяване на основните човешки потребности. Клиентите ни знаят, че се доверяват на продукт и услуга, които отговарят на най-високите изисквания в сградното строителство, комуналния сектор и индустрията.

Нашите мотиви
WILO си постави за цел да израсне на база комплексно и индивидуално задоволяване на нуждите на всеки клиент. Движението на водата е от решаващо значение за елементарните житейски нужди и за съхраняване на природата за бъдещите поколения. Ето защо ние целим, посредством достигане на по-висока ефективност и намаляване на разходите за живот, да осигурим икономически напредък за нашите дистрибутори, инсталатори, проектанти и разбира се и за крайните ни клиенти.
Нашите ресурси.
Нашата сила са хората, които работят при нас. Те реализират нашия предприемачески дух. За да обхване изцяло пазара и да отговори напълно на неговите нужди WILO групата разработи успешно цялостна производствена бизнеспрограма и раздели пазара на търговски региони. Двете неща целят да се работи гъвкаво и да се предотврати загубата на ресурси. Качество във всичко, целенасочен инженеринг, инвестиции и новаторски разработки, креативност и предприемчивост са нещата, които определят нашия начин на работа.

Нашето бъдеще.
С техническия напредък растат непрекъснато и изискванията за ефективност и надеждност на помпените системи за вода. На база това WILO разширява непрекъснато своето ноу – хау и засилва своето присъствие в различни пазарни сегменти. Ние сме свързани дълбоко с методите и принципите на немския инженеринг. В същото време ние поставяме на първо място в световен мащаб прогреса, иновациите и желанията на нашите клиенти. Wilo: Pumpen intelligenz.

Награди

Награда за иновации от ВСК Ултрехт
Награда “Червена точка” за продуктов дизайн
Награда за ефективност на NRW / Германия
Focus Mobility международна награда за дизайн
Награда за защита на природата от Федералната Асоциация на немската индустрия
Награда за дизайн на NRW
Награда за защита на околната среда в индустрията

“Вило България” ЕООД е основана през август 2000 г. и е 100 % собственост на WILO SE. Вило България ЕООД вече разполага със сериозни референции в областта на енергийния, производствения и търговскя сектори. От 2002 г. фирма “Вило България” ЕООД е eдин от основните доставчици на помпи и помпени системи за водоснабдяване в повечето ВиК дружества в страната и основен доставчик на помпи за новите абонатни станции на “Топлофикация София” ЕАД и на 90 % от помпите на топлофикационните дружества в страната. Фирмата разполага с 25 сервизни бази в страната, централен офис в София и три регионални офиса. Вило България ЕООД разполага със складова база в София.

ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_17 Jun. 20 16.34ScreenHunter_32 Jun. 20 16.39ScreenHunter_31 Jun. 20 16.38ScreenHunter_30 Jun. 20 16.38ScreenHunter_29 Jun. 20 16.38ScreenHunter_28 Jun. 20 16.38ScreenHunter_27 Jun. 20 16.37ScreenHunter_26 Jun. 20 16.37ScreenHunter_25 Jun. 20 16.37ScreenHunter_24 Jun. 20 16.36ScreenHunter_23 Jun. 20 16.36ScreenHunter_22 Jun. 20 16.35ScreenHunter_21 Jun. 20 16.35ScreenHunter_20 Jun. 20 16.35ScreenHunter_19 Jun. 20 16.35ScreenHunter_18 Jun. 20 16.34
КОНТАКТИ
“Вило България” – wilo.bg
Адрес: гр. София, бул. Д-р Г.М. Димитров 54, ет. 3
Тел.: 02 970 19 70
E-mail: marinela.yonova@ wilo.bg

Текст и изображения: wilo.bg

За автора