АДП Принт ООД

ЗА НАС

adp_logo

АДП Принт ООД е основана през 2008 година от водещи специалисти в полиграфическата индустрия с над 20 годишен стаж.

Ние разполагаме със собствена печатна база, разположена на 6 декара площ.
АДП Принт ООД е печатница специализирана в производството на самозалепващи се етикети от: хартия, многослойни материали, алуминиево фолио, PET(полиетилен), PP TOP (прозрачен полипропилен), PE (полиестер) и др.
В крак с последните екологични тенденции, фирмата работи с БЕЗВРЕДНИ, водоразтворими екологични мастила . Разполагаме с машини за шест цветен флексопечат. Използваме основния четирицветен печат CMYK с възможност за допълнителни цветове като златен и сребърен бронз, голд печат, както и всички цветове по скала PANTONE®, цялостен и парциален UV – лак.
Предлагаме печат на етикети за хранително-вкусовата, консервната, козметичната, парфюмерийната и фармацевтичната промишленост.
С цел да постигнем високо качество и ефективност ние работим само с машини и консумативи на водещи и доказани производители в бранша.
Разполагаме с екип за дизайн и предпечатна подготовка.
Във време на финансова криза производството в България намали чувствително своя обем. С цел проучване на пазара често производителите пускат тестови серии от даден продукт. Това ни накара да се замислим за етикети с по-малки тиражи. Екипът на АДП Принт ООД Ви предлага продукт, за който няма ограничение в количеството, което Ви дава гъвкавост и възможност за бързо и лесно увеличаване на асортимента! Големите производители на ВОРР етикети имат изисквания за количество (200-250кг.) АДП Принт ООД няма такива ограничения. Може да се поръчат дори етикети с общо тегло от 10 кг.
Инструментите са също важно перо в себестойността на продукта (етикета).
Например комплект клишета могат да Ви струват от 1000 до 2000 лв.
АДП Принт ООД внедри в своето производство машини с по-малък формат, при
което пълен комплект клишетата се изработват на цена до 400 лв.
Вече:
• не трупате големи складови наличности;
• пускате нов продукт – в малка или голяма
серия;
• получавате качествен пълноцветен печат;

Очакваме Вашите запитвания.

УСЛУГИ

Производството на самозалепващи се етикети от: хартия, многослойни материали, алуминиево фолио, PET(полиетилен), PP TOP (прозрачен полипропилен), PE (полиестер) и др.

ГАЛЕРИЯ

adp_logoScreenHunter_4854 Jun. 19 15.53
КОНТАКТИ

АДП Принт ООД
Адрес: с. Ягодово, стопански двор, зад Филпласт.
Тел.: 0310 4 21 90
Моб. тел.: 0889 427 032

За автора