“ДАНЕВ СТРОЙ” ЕООД – торкрет бетон и пръскан бетон – София

ЗА НАС

логоДАНЕВ СТРОЙ ЕООД е строителна компания с опит в конструктивно – възстановителни и укрепителни дейности. Дружеството изпълнява укрепване с торкрет бетон и пръскан бетон. Извършва ремонти на виадукти и тунели; укрепване на строителни изкопи и скатове; укрепване на стари сгради; изграждане на басейни и езера; изпомпване на бетон на труднодостъпни места; изграждане на шлайфан бетон и подова замазка.

ДАНЕВ СТРОЙ ЕООД е насочила своята фирмена политика към непрекъснати инвестиции в технологични обновления, качествено извършване на всяка поставена задача в срок, гарантиран краен резултат и изграждане на дългосрочни партньорски отношения.
УСЛУГИ

Данев Строй ЕООД  изпълнява конструктивно – укрепителни и възстановителни дейности.

В работата си фирмата използва съвременни технологии и материали за постигане на високо качество и прецизност в своята дейност.

Използваме строителни продукти, с максимално високо качество на утвърдени производители, отговарящи на стандартите и предлагаме всички съвременни технологии, утвърдени в нашата и европейската строителна практика.

Фирмата разполага с необходимият ръководен и технически персонал, квалифицирана работна ръка и техническо съоръжаване, което е предпоставка за качественото и своевременно изпълнение на строително-монтажните работи.

Креативните възможности и отговорността на управляващия екип ни спечели имидж на коректен партньор, за когото приоритет са интересите на клиента.

Екипът от професионалисти на ДАНЕВ СТРОЙ ЕООД, Ви очаква за да отговори на всички въпроси и да Ви помогне в правилния Ви избор!

ГАЛЕРИЯ

1. пръскан бетон32. подова замакза Данев Строй ЕООД25.шлайфан бетон24.торкрет бетон на стара сграда5. торкрет Метростанция 155. торкрет бетон на виадукти4. пръскан бетон на шлицова стена4. пръскан бетон на АМ Струма3. пръскан бетон на изкоп2. пръскане на бетон
КОНТАКТИ

ДАНЕВ СТРОЙ ЕООД – строително-ремонтни дейности – София – danevstroi.bg
Адрес: гр. София, кв. Витоша ул. Георги Райчев 21Б
Тел.: 02 442 66 66
Моб. тел.: 0888 560 321
E-mail: danevstroi@ abv.bg, office@danevstroi.bg

Текст и изображения: danevstroi.bg

За автора