”Андреев и Ко” ООД – PVC дограма

ЗА НАС

ScreenHunter_14720 Apr. 13 16.20”Андреев и Ко” ООД е основана през 2002г. като продължава дейността на фирма ЕТ ”Танчо Андреев”, създадена през 1993г. През изминалите години фирмата набира така необходимия голям опит и успява да повиши както нивото на качеството си така и броя на доволните си клиенти.

Фирмата е специализирана в сферата на проектиране, производство, остъкляване, доставка и монтаж на ПВЦ и алуминиева дограма. Фирмата е директен вносител на немските ПВЦ профили РОПЛАСТО – www.roplasto.com от Германия, и разполага с големи наличности на склад, както и с редица необходими сертификати.

На разположение има собствена, напълно оборудвана, производствена база: Цех за ПВЦ дограма, за алуминиева дограма и за стъклопакети в гр. София, Цех за ПВЦ дограма, за алуминиева дограма и за стъклопакети в гр. Карлово; подсигурен е и собствен специализиран транспорт – 4 бр товарни автомобили, леки автомобили. Фирмата има офиси в гр.София, гр.Пловдив и гр.Карлово, а средния брой на ангажирания персонал към 01.09.2009г. е 25 души.

„Андреев и Ко” ООД има трайно установени добри отношения с всички свои доставчици, някои от които са основни доставчици и в бранша: „ROPLASTO”, ”СТИЛМЕТ” , ”АЛТЕСТ” , ”ИНТЕРКОМ ГРУП”, ”БЕСТАЛ”, „ДЕН БРАВЕН” и др.

Нашите продукти са разумния компромис между цена и качество.

ПРОДУКТИ

Вива Пласт, България, 3 камерен профил, бял
Ропласто, Германия, 3 камерен профил, бял
Ропласто, Германия, 5 камерен профил, бял, дървесни декори

Все по-често задавания въпрос е: Каква дограма да изберем – ПВЦ или алуминий?

Еднозначен отговор няма. Предимствата и недостатъците ги има и при двата варианта. Клиентът взима крайното решение, ние можем да го ориентираме и да му помогнем да избере, в зависимост от мястото и начина на поставяне на дограмата.
Предимства: PVC дограмата е с нисък коефициент на топлопроводимост, което значи, че задържа по-успешно топлината в помещението; лесна поддръжка; по-малка вероятност от конденз/конденз може да се появи при всякакъв тип дограма/; ниска цена; лесна поддръжка – почистване с влажна мека кърпа/не се третира с абразивни препарати/
Недостатъци: Старее по-бързо от алуминия, защото е с органичен произход; податлива на капризите на времето; има линейно разширение; по-масивна; без блясък;

Алуминиева дограма
Алуминиева дограма с прекъснат термомост – подходяща за жилищни прозорци, балконски врати, остъкляване на тераси/топлоизолационните му характеристики се доближават до тези на PVC дограмата/; витрини и врати за магазини/крепкостта на метала е по-голяма от тази на пластмасата/
Предимства: Структурата на алуминия не се нарушава с течение на времето; не променя външншя си вид и не подлежи на линейни разширения както PVC дограмата; елегантен, с блясък; не се нуждае от поддръжка-почистване с влажна мека кърпа
Недостатъци: По-голяма вероятност за появата на конденз; по-скъп; необратими надрасквания.

Стъклопакети
Стъклопакетът заема по-голяма част от прозореца, отколкото профилите, ето защо трябва да се обърне внимание какво точно стъкло ще бъде сложено. Стандартната ширината на стъклопакета е 22,5мм за алуминиевата дограма и 24мм за ПВЦ дограма.
Бяло 4мм/бяло 4мм – стандартно изпълнение
Бяло 4мм/бяло 5мм – повишава се шумоизолацията в помещението
Бяло 4мм/бяло 4мм/нискоемисийно Ка/ – повишава се топлоизолацията в помещението
Различни на цвят стъкла /зелено, кафяво и др./ ще придадат светла нотка в сивото Ви ежедневие.
Правилната изработка на стъклопакета ще Ви предпази от появата на конденз между двете стъкла, но не и от конденз по самото стъкло. Кондензът е неконтролируем процес и зависи изцяло от влажността в помещението и температурната разлика.

Фирмата произвежда стъклопакети за:
• Своите клиенти
• Колеги

Цените са съобразени с количеството и региона.

Други
Не забравяйте допълнителните екстри към дограмата, които ще Ви излезат по-евтини ако ги поръчате заедно с дограмата, отколкото по късно.
Комарници: Стационарни, на панти или ролетни – изборът е Ваш, консултацията от нас. Съобразете, че при наличие на стационарен комарник няма да имате достъп да почистите стъклата отвън; при комарник на панти – от ляво или дясно, ако не бъде свален; ролетен – има достъп от всякъде.
Козирки: Алуминиевите козирки се монтират от външна страна на прозореца, имат различна ширина и наклон за оттичане на водата. Горна козирка се монтира задължително при монтаж на прозореца. ПВЦ первази: Монтират се от вътрешна страна и се слагат под самата дограма. Различни ширини. Не само саксиите Ви ще стоят на тях, те са практични и при появата на конденз по стъклата и дограмата. В този случай водата няма да се стича по стената , а ще се задържа на перваза и по-лесно ще може да бъде почистена.
Двоен механизъм: Проветрението е основно за предотвратяването на конденз по дограмата и стъклата, двойният механизъм позволява това да става доста добре.

Очакваме Ви за всякакви въпроси, не се колебайте свържете се с нас.

КЛИЕНТИ

Наши клиенти са както многобройни частни лица, така и редица обществени организации, фирми и колеги от строителния бранш.

Някой от тях са:
• АЕЦ Козлодуй;
• Столична община;
• Община Карлово;
• ЧЕЗ България;
• СУ”Климент Охридски”;
• МБАЛ „Д-р Киро Попов”-гр.Карлово;
• МБАЛ”Св.Иван Рилски” – гр.София;
• спортна сграда в гр.Ботевград;
• хотел „Сезони” в Цигов чарк;
• хотел „Вероника” в гр.Девин и много други офис сгради и частни домове и къщи.

КОНТАКТИ

”Андреев и Ко” ООД – PVC дограма – andreevico.com
Адрес: гр. София, бул.”Акад. Иван Гешов” №26
Тел.: 02 952 04 83

Текст и изображения: andreevico.com

За автора