“Art-S”

ЗА НАС

logoРъчно Рисувано Стъкло ART-S
Подаръци, Вази, Плата за сервиране, Купи, Пепелници, Свещници, Чаши, Часовници, Огледала, Лампи, Сувенири, Стъклопис

Добре дошли в един свят, пълен с изкусна естетика и финес!

ART-S е запазена търговска марка, която се роди като плод на дъгогодишен опит и търсене на собствен стил, синхронизиран както с традиции от стари култури, така и със съвременни, модерни тенденции. Съобразени с най- добрата технология за ръчна декорация, творенията на ателието ART-S съчетават функция и естетика.

Изделията с марката ART-S са префектен подарък за любим човек, бизнес подарък по поръчка, за Вашият дом или офис, хотел или заведение, подарък за сватба и за всеки важен повод в живота Ви.

При нас можете да поръчате изделия от всякакъв тип специално и единственао за Вас ще ги създадем според Вашите желания.

Идеята на цялата дейност около марката ART-S е да се доставя радост не само за очите, а и за невидимите сетива, колкото обикновени и човешки, толкова възвишени и съвършени. Всяко едно изделие е изцяло ръчно рисувано- голямо разнообразие на съдове от стъкло, керамика, сувенири, огледала, часовници, специални подаръци за всякакви поводи.

Предлагаме:

Над 100 модела изделия от Рисувано стъкло.
Коледна серия изделия от керамика и стъкло, рисувани нежни спомени за Свети Валентин, Великденски празнични съдове и украси, Осмомартенски красиви подаръци, ритуални чаши, комплекти за сватби и всякакви поводи от различни артикули по Ваш избор.

Ние ще умножим щастието Ви в такива прекрасни дни!

ART-S ЗАЛАГА НА АВТОРСКОТО ИЗКУСТВО!

ИЗБЕРЕТЕ ART-S, ИЗБЕРЕТЕ ОРИГИНАЛА!

За поръчки на едро:

  • За поръчки на едро и актуални цени, свържете се с нас на посочените контакти.
  • Осъществяваме доставка чрез куриерска фирма до всички точки на страната.
  • Стоката пристига на посочен от Вас адрес и в удобно за Вас време.
  • Поемаме половината от транспортните разходи за куриер.
  • Нашата мисия е да Ви направим успешни и оригинални чрез изкуството на ART-S!
СВЕТЛАНА ТАНЧЕВА

Казвам се Светла Танчева и съм художник- приложник. В период от 25 години насам съм в сферата на приложните изкуства.

Ръчно рисуваните керамика и стъкло ме обогатиха като творец, създаващ изделия, достъпни за всеки, имащ потребност от доза красота.

За мен е удоволствие да бъда част от Вашите изтънченост и изискан вкус!

Ателието ART-S е в основата на цялата дейност на фирмата.

Тук се осъществяват всички творчески процеси- от първоначалната идея до завършеният вариант на всеки един рисуван продукт.

Всяко едно изделие е само за себе си уникaлно, изработено по изпитана висококачествена технология за рисуване върху стъкло и създадено с любов.

Оригиналност, коректност и лоялност са определящите критерии при работа с нашите клиенти.

Радвам се, че мога да споделя с Вас част от моя свят и Ви желая мигове на наслада от цветове!

Рисуваните изделия на ART-S са авторски и са със защитени авторски права от Закона за авторко право на Република България.

ПРОДУКТИ
Рисуваните продукти от стъкло са изработени при стриктно спазване на висококачствена изпитана технология, боите с които се работи са фиксирани върху повърхността на стъклото посредством изпичане при висока темперетура.

Това позволява многократната им употреба и практическото им приложение според съответното предназначение на всеки един предмет.

При спазване на инструкцията за съхранение и употреба, ще можете да им се наслаждавате толкова дълго, колкото искате.

Почиствайте повърхността на ръка с мека гъба и препарат за миене на съдове. Не използвайте абразиви или агресивни материали и препарати или миялни машини.

В ателието ART-S изпълняваме поръчки по индивидуални заявки, тържества, всякакви лични поводи и важни моменти. Всеки един от тях може да стане още по- незабравим и изключителен с желания от Вас надпис върху избрания от Вас артикул.

Керамичните сувенири са изцяло ръчна изработка- от моделиране в керамика до рисуването им.

С изгледи от ралични прекрасни кътчета на България или с мотиви от народното ни творчество, те са спомен за българската култура. Творби от ателието на ART-S са посланици в държави като Швейцария, Англия, Германия, Белгия, Латвия, Канада, САЩ, Испания, Холандия, Италия, Япония, Франция, Турция и Гърция.

МОДЕЛИ
ВНИМАНИЕ – КРАСИВО!
ART-S е запазена и утвърдена марка рисувани изделия от стъкло, създадена от арт дизайнера Светла Танчева.

Тук можете да разгледате част от авторските модели ART-S.

Всеки един модел се адаптира в различни цветови гами и на разнообразни съдове, което oпределя богатия асортимент на предлаганите продукти.

Ателието ART-S изпълнява поръчки по индивидуални заявки, тържества, всякакви лични поводи и важни моменти. Всеки един от тях може да стане още по- незабравим и изключителен с желания от Вас надпис върху избрания от Вас артикул.

Поддържаме богат асортимент модели и цветови гами, като периодично се въвеждат нови. За подробна и актуална информация, свържете се с нас.

Виж всички модели тук!

ОНЛАЙН МАГАЗИН
Регистрацията не е задължителна!
Добре дошли в онлайн магазин за подаръци ART-S. 
Предлагаме на Вашето внимание авторски ръчно рисувани изделия от стъкло и керамика. 
В “КАТЕГОРИИ” са представени различни по предназначение и видове изделия. 
Така ще може бързо и лесно, да изберете най- желания от Вас оригинален подарък за себе си или за всеки, който искате да зарадвате.
 Продуктите които представяме, са изцяло рисувани на ръка от арт дизайнера Светла Танчева.
 Приятно пазаруване с ART-S.

Ако се интересувате от изделие, което не присъства в “КАТЕГОРИИ” в онлайн магазина, но го виждате в останалите галерии на основния сайт ART-S, може да направите запитване чрез посочените контакти в сайта. Необходимо е да посочите снимка номер от галерия “ПРОДУКТИ ПО НОМЕРА” и съответно модела от галерия “МОДЕЛИ“, който сте избрали като рисунка. 
Така ще можете да комбинирате предпочитани от Вас съдове и модел в комплект по Ваш избор или да поръчате отделна единична бройка на конкретно изделие.

Срок на доставка:
След потвърждаване на Вашата заявка, ще получите поръчаните продукти на посоченият от Вас адрес в срок от три до пет работни дни.

Бележка:
Потребилтелкият Ви профил създаден във нашият онлайн магазин е независим от потребилтелкият Ви профил създаден във нашият уебсайт!

ГАЛЕРИЯ

000102030405
КОНТАКТИ

Ръчно Рисувано Стъкло ART-S – art-s.net

Адрес: гр. Пловдив, бул. Санкт Петербург 45А
Моб. тел.: 0899 664 162
E-mail: art_svetla_at_abv.bg


Вижте по-голяма карта

Текст и изображения: art-s.net

За автора