БЕНТ Фишинг

ЗА НАС

DASВ краят на 1994 година, в град София е основана семейната фирма „ БЕНТ ”от нейният едноличен собственик Атанас Куртев. Още на следващата година, фирмата взима официално представителство за България на световно известната френска марка за куки и метални аксесоари `AU LION D`OR` по-късно преименувана `CANNELLE PECHE`.

Високото качество, конкурентните цени и перфектната дистрибуция в цялата страна, дават началният старт на фирма „ БЕНТ ” и налагането и на пазара за риболовни принадлежности, като една от водещите в бранша. През 1996 година асортимента от артикули се разширява от новите до момента френски производители; `DELALANDE PECHE` за изкуствени примамки и `WATER QUEEN` за влакна и аксесоари. От следващата година , „ БЕНТ ” поема дистрибуцията за България на старата австрийска фирма`BYRON`, предлагаща пълна гама от пръти, макари и консумативи за всякакъв вид риболов.

Не закъснява и представянето на френският гигант `SERT`,с който „ БЕНТ ”сключва ексклузивен договор за България през 1998 година.

Следват десетките реклами, многократните участия в специализираните издания на Пловдивският панаир и Софийският Експо Център, състезания, спонсорства и демонстрации, чрез които нашият екип успя да задоволи най-капризните и да зарадва най-сърцатите риболовци с качеството и разнообразието на своите продукти и професионални услуги.

Не на последно място трябва да се отбележи ,че фирма „ БЕНТ ”и съмишленици сме единствените положили най-много грижи за разпространението на зарибителен материал от пъстърва през изминалите години.

СЕРВИЗ
  • Сервиз за гаранционно и извънгаранционно обслужване на нашите продукти
  • Поддръжка
  • Ремонт при счупване
  • Високо квалифицирани специалисти
  • Наличности на склад на необходимите оригинални резервни части
  • Доставка на резервни части по поръчка
  • Диагностика на предлаганите от нас продукти
  • Професионални съвети към клиентите за правилна употреба и съхранение на предлаганите от нас стоки
ГАЛЕРИЯ

bent_IMG_0104_fullPic1 039_fullPic1 031_fullPic1 010_fullIMG_9388_fullIMG_9387_fullIMG_9384_fullIMG_9355_fullIMG_9350_fullIMG_9341_fullIMG_9335_fullIMG_9142_fullIMG_9131_fullCopy of DSCI0201_fullBEnt_IMG_0610_fullbent_IMG_0127_full
КОНТАКТИ

БЕНТ Фишинг – bent-fishing.com

МАГАЗИН:
Адрес: гр. София бул.`Цар Борис III ` № 311
Тел.: 02 957 00 09

Офис:

Адрес: гр. София, ул. Д-р Вълкович 8
Тел./факс: 02 987 19 71

Текст и изображения: bent-fishing.com

За автора