Бигор-ИН ООД

ЗА НАС

BIGOR INБигор-ИН ООД предлага широк асортимент от качествени покривни материали: метални керемиди, улуци, лт ламарини, крепежни елементи и аксесоари. Фирмата е най-големият дистрибутор в България на шведската фирма Plannja. Също така предлагаме продукти на Lindab (Швеция) и полски метални керемиди. Поддържаме на склад всички продукти и затова можем да предложим доставка в цялата страна до 2-3 работни дни. Тъй като сме и строителна фирма, предлагаме и професионален монтаж. В случай, че предпочитате да работите с бригада от Вашия регион, можем да Bи препоръчаме надеждни фирми, които имат опит с нашите продукти.
Строителна Фирма Бигор-ИН ООД е води началото си от 1990г. Представяме Plannja на българския пазар от 2000 годинa. Нашите главни офиси са в София и Пловдив. Наши клиенти са големи фирми, строителни фирми, хотели, търговски фирми и частни лица.

МЕТАЛНИ КЕРЕМИДИ

Бигор-ИН ООД е един от най-големите дистрибутори на метални покриви в страната. От 2000, предлагаме метални керемиди и ламарини за покриви производство на Plannja, Швеция, които отговаряват на най-високите европейски изисквания за качествено строителство.
За покриви на частни къщи, хотели и малки търговски обекти предлагаме най-качествените метални керемиди от стомана на българския пазар. Новото покритие Plannja Hardcoat е едно изключително защитно покритие подходящо за всички сезони, както и морски и планински условия. Поставянето на нашите металните керемиди е лесно, благодарение на доброто проектиране и пълната окомплектовка с всички необходими аксесоари за покриви.
За покриви на промишлени и големи търговски обекти, Бигор-ИН предлага широк избор от LT и гладка ламарина. Изберете цвят от широкт асортимент за да предадете на вашата сграда естетически контраст и хармония.
Предимства:
С по-голямата употреба на нови строителни материали, много потребители избират метални покриви. Металните покриви стават все по-популярни поради множеството предимства, които предлагат в сравнение с всички останали типове покриви.
Устойчивост

Първато предимство е тяхната дълготрайност. Металните покриви са по-трайни и устойчиви от други типове керемиди и покривни материали. Металните покриви са устойчиви на бурни промени във времето като силен вятър, снежни бури, силни летни жеги, градушки и урагани. Ако изберете метален покрив, сте най-добре предпазени от лошо време и природни бедствия.
По-добра енергийна ефективност

Металните покриви отразяват повече слънчевите лъчи отколкото други типове покриви. В резултат на това, домове с метални покриви са по-хладни през лятото. Ако използвате климатична инсталация, разходите Ви за енергия ще бъдат значително по-ниски.
По-разнообразни и устойчиви покрития

Има множество различни покрития за метални покриви: антикорозионни покрития, цветни покрития и други. Покриви с метални керемиди не изискват никаква поддръжка. Цветовете не избледняват с времето и материалът не се пука или троши. Металните керемиди се очакват да са годни минимум 40-50 години. Като цяло, металните керемиди се предлагат в множество различни цветове и стилове, тъй като се ползват полимерни покрития, може да изберете различни оттенъци на даден цвят. Това Ви представя допълнителна възможност да придадете индивидуалност и стил на Вашият дом.
По-лесен и бърз монтаж

Инсталацията на метални керемиди или метални профили за покриви е значителна по-лесна от други типове покриви. Метален покрив на къща може да бъде монтиран за няколко работни дни. Също така, металните покриви могат да се монтират направо вързо стар покрив, което спестява време и пари за демонтаж.
По-малка тежест

Металните покриви тежат значително по-малко от традиционните керемиди. Един кв. м. покрит с традиционни керемиди тежи около 50 кг, в сравнение с около 5 кг при метални керемиди. За това, при полагането на метален покрив може да се намали разходът по материали за носещата конструкция на покрива.
Устойчивост при пожар

Тъй като металните покриви не горят, те са най-пожароустойчиви.
Значително по-добри за покриви с малък наклон

Повечето метални покриви могат да бъдат монтирани на покриви с нисък наклон без опасност покривът да капе.

ГЛАДКА ЛАМАРИНА

Гладката ламарина е подходяща за покриви и навеси. Ламариненият лист се гъне и може да бъде монтиран и на прости традиционни покриви и сложни покривни конструкции. Това е традиционен продукт, който е вдъхновен от модерни приложения в строителството.

ПОКРИВНИ ПРОФИЛИ

Профили за покриви

Plannja предлага широк и функционален избор на покривни ламарини от стомана и алуминий. Нашите материали са подходящи за всички видове покриви с минимален наклон 3.60. Благодарение на нашето покритие Plannja Hard Coat, материалите ни са устойчиви и издръжливи и при най-неблагоприятните климатични условия.

ГАЛЕРИЯ

animated1animated11animated10animated9animated8animated7animated6animated5animated4animated3animated2
КОНТАКТИ

Бигор-ИН ООД – bigorltd.com

Адрес: гр. Пловдив, Рогошко Шосе 3 (влeзте през портала на склада за строителни материали)
Тел./факс 032 961 661
Моб. тел.: 0899 910 660; 0899 910 980
E-mail: plovdiv@ bigorltd.com

Адрес: гр. София, Банкя, ул. Разтоварище 2 (Преди да ни посетите, моля обадете се на 0894 478 432)
Тел.: 02 418 1082
Моб. тел.: 0899 910 988; 0899 910 660; 0889 513 415
E-mail: sofia@ bigorltd.com

Текст и изображения: bigorltd.com

За автора