“Бомар” ЕООД

ЗА НАС
logo-bomar
Фирмата е основана през 1990г. като КФ, в последствие прераства в ЕООД. Основната дейност на фирмата е търговия с препарати и аксесоари, миещи и дезинфекциращи препарати с битова и професионална насоченост. Като строителна, инженеринго – консултантска фирма в областта басейни и СПА, започва от 1999г.
Партньори на БОМАР ЕООД са били – Община Каварна, Община Варна, Община Добрич. В община Каварна е изпълнен общинския басейн край хотел “Каварна”, Басейна с олимпийски размери в близост до минерален извор “Каварна”. Освен това, в район Каварна са изградени много частни обекти, като например топлия и закрития басейн, СПА център и фонтана в хотел “Отдих” в гр. Каварна. В гр. Добрич е изграден съвременен СПА център. Оборудването и материалите за басейните са високо качествени на фирма “ASTRALL POLL” Испания.
Фирмата предлага гаранционна и извън гаранционна поддръжка на съответните обекти и доставка на аксесоари за басейна.
Търговията с консумативи, миещи и дезинфекциращи препарати за хотели и ресторанти е следващия сегмент от разнообразната дейност на фирмата, насочена към туризма.
Фирмата приема и изпълнява поръчки, относно изграждане и монтаж и поливни системи “RAINBIRD”, както и поддръжка на зелени площи.
БОМАР ЕООД разполага с два склада, намиращи се в гр. Добрич и гр. Каварна.

ПРОДУКТИ

След дългогодишна практика и специализация в областта на поддръжка и изграждане на басейни съоражения, “Бомар” ЕООД избра за Вас най-добрите консумативи за Вашия басейн, на най-добрите цени.

КАТАЛОГ КОНСУМАТИВИ БАСЕЙНИ

Разрастването на фирмата с годините, води до организацията на собствен внос на консумативи и поддръжка на пълната гама, необходима за хотели и ресторанти.

КАТАЛОГ ХОТЕЛИ И РЕСТОРАНТИ

ALL INCLUSIVE
Фирмата предлага производство и разпространение на богата цветова гама на ленти за All Inclusive. Лентите са изработени от PVC с различна плътност на материала. По желание, могат да се изработят от нетъкан текстил в основните цветове. С възможност за поставяне на пореден номер върху всяка лента, заедно с логото на обекта или бар код.
ДОСТАВКА НА МЯСТО!

БАСЕЙНИ И СПА
Басейните, които изработва “Бомар” ЕООД, са след предварително оглеждане на терена, съобразяване с идейното решение на инвеститора, с последващо проектиране и започване на дейностите по обекта.
Продуктовата гама вкючваща: хидроизолация, лепила, фуги, стъклокерамика, оборудване на басейн и филтърно помещение са на “ASTRAL POOL” Испания, лидер в играждане и оборудване на басейни в цял свят.
Релаксът е едно от най-важните, заемащо приоритетно място в дейността на всяка една фирма, занимаваща се с изграждането на СПА центрове. Ето защо, отчитайки тази особеност, “Бомар” ЕООД влага най-качествените материали и оборудване приу изграждането на възстановителни центрове, а именно това са продуктите на “HELO” Финландия.
Сауните, парните бани и шоковите басейни са изцяло разработени с тези продукти и затова са с доказано качество на пазара.
ГАЛЕРИЯ

01allinclusive2allinclusive12423222119140908060302
КОНТАКТИ
“Бомар” ЕООД –  http://bomar-poolandspa.com/
Адрес: гр. Добрич, ул. “Хан Аспарух” 20
Моб. тел.: 0887 754 611, 0894 075 595
E-mail: bomar2000@ abv.bg

Текст и изображения: http://bomar2000.com/
Кл. Думи: басейни, Гривни ол инклузив, ленти ол инклузив, басейн, изграждане на басейни, препарати за почистване, препарати за хотели, миещи препарати, басейни Добрич, дезинфекциращи препрати, консумативи за басейни, консумативи за ресторанти, проектиране на бсейни, baseini, басейни цени, изграждане на басейн, почистващи препарати, професионални препарати за почистване, консумативи за хотели, миещи и дезинфекциращи препарати, препарати за басейн, изграждане на басейни цени

За автора