“Климавент” Климатици Варна

ЗА НАС

ScreenHunter_7226 Dec. 12 15.22Фирма “Климавент” е с дългогодишен опит в областта на климатизацията, вентилацията и отоплителната техника. За разлика от повечето компании занимаващи се с климатизация ние работим с голямо разнообразие от марки и модели (почти всички познати на българския пазар) като се започне от вискокачествените японски климатизатори като MITSUBISHI HEAVY (произведени в Япония и Тайланд), FUJITSU и FUJITSU GENERAL (произведени в Япония и Тайланд), TOSHIBA (произведени в Япония и Тайланд), DAIKIN (произведени в Япония,Тайланд,Белгия,Чехия) до марки от среден клас като Haier (произведени в Китай), Midea (произведени в Китай), и т.н. Но всички марки и модели климатици са утвърдени на нашия пазар, както и може да се поеме гаранцията им на 100%, за разлика от много наши колеги занимаващи се с продажба на климатична техника с неясен произход и с несъществуваща марка на ниска цена и с ниско качество.

Фирма „Климавент” е изключително гъвкава по отношение на цени, асортимент и срокове за доставка и монтаж, винаги сме готови да договорим максимално най-удовлетворяващи за клиентите ни условия.

Защо да изберете “Климавент”? Ние предлагаме:

Висококвалифициран и компетентен сервиз
Изчерпателна информация относно предлаганите на пазара климатични системи
Предварителен оглед в удобно за клиента време
Професионален монтаж съобразен с изискванията на клиента
Експресно отреагиране при възникнал проблем
Гаранционно и след гаранционно обслужване на машините
Климатици на лизинг чрез ЦКБ с и без първоначална вноска
Климатици на лизинг чрез CrediGo с и без първоначална вноска
Освен доставка, продажба, монтаж и сервиз на климатични системи ние предлагаме на нашите клиенти демонтаж, профилактика, зареждане с фреон, подмяна на амортизирани вече части на климатични системи. Високото качество на предлаганите от нас услуги се дължи на квалифицирания ни екип, който има богат опит в монтиране и ремонт на климатични системи. В изпълнението на професионалните си ангажименти ние се стремим към осигуряване на най- качествено обслужване на нашите клиенти и партньори. На нас се довериха:

- “Окръжен съд – Варна”
– “Булгаргаз холдинг”
– “Пътстрой – Варна”
– “Хидрострой”
– “Пътища и мостове”
– “Хайат България кемикъл”
– “Градски транспорт”
– “Фреш ап козметикс”
– “Напоителни системи”
– “Глав Булгар Строй”
– МЦ “Св. АННА”
– “Девин експрес”
– “Астрал холидейз”
– аптеки “Санита”
– ЗПАД ДЗИ, както и много хотели, ресторанти, магазини и частни клиенти.

От началото на 2010 г. фирма “Климавент” става официален дистрибутор на норвежката марка “ADAX”, предлагаща едни от най-качествените и надеждни електрически отоплителни панели.

ПРОДУКТИ
  • Климатици
  • Панелни конвектори ADAX
  • Монтаж
ЛИЗИНГ
КЛИМАТИК НА ИЗПЛАЩАНЕ
Агенцията по енергийна ефективност, Европейската комисия и Европейската банка за възстановяване и развитие, разработиха кредитна линия за жилищния сектор с цел подпомагане на българските домакинства в намаляване разходите за отопление.

Средствата са предоставени на 6 български търговски банки – Българска Пощенска Банка, Банка ДСК, Райфайзенбанк, ОББ, Уникредит Булбанк, ПроКредит банк за отпускане на потребителски кредити. При спазване на правилата и условията на Програмата REECL, домакинствата имат право да получат помощ в размер до 20% (при индивидуално участие) или до 30% (при групово участие) от главницата на кредита за проектиране, доставка и монтаж на енергоспестяващите съоръжения, като сумарно безвъзмездната помощ не може да надхвърля левовата равностойност на €2000 за едно домакинство.

Подробности тук

ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_7220 Dec. 12 15.16ScreenHunter_7221 Dec. 12 15.17ScreenHunter_7222 Dec. 12 15.17
КОНТАКТИ

“Климавент” Климатици Варна – climavent.eu
Адрес: гр. Варна, кв. Левски, ул. Дружба 24 (до магазин HONDA)
Тел./Факс: 052 606 240
Моб.тел.: 0878 606 240
E-mail: office@ climavent.eu

Текст и изображения: climavent.eu

За автора