“Дикси”

ЗА НАС

DIXIФирма “Дикси” – Габрово предлага:
– Цялостни решения за антикорозионна защита
– Системи индустриални покрития
– Машинни лакове и грундове
– Системи “Анти-графити”

Фирма “Дикси” – Габрово е официален представител/дистрибутор за България на фирмите Rembrandtin Lack GmbH, Christ Lacke GmbH и Rembrandtin Powder Coating GmbH, които са част от Ring International Holding AG – Австрия.

Високото качество на продуктите в съчетание с нашите мотивирани и компетентни служители е гаранция, че фирма “Дикси” може да отговори на разнообразните изисквания на клиентите.

Целта ни е не само да продаваме продукти. Нашата цел е да изградим партньорство и дълготрайно сътрудничество с нашите клиенти.

Изхождайки от положението на гр. Габрово – географския център на България, фирма “Дикси” е изградила складова база така, че да може да достави нужните на всеки клиент продукти в рамките на максимум 6 часа.
Усилията на всички са насочени към предлагането на цялостни решения – от консултацията, през представянето на мостри и извършване на технологични проби до намирането на оптималния продукт за всяко едно специфично изискване на клиента.

Обхватът на клиентите се разширява непрекъснато, браншовете – също: вагоностроене и вагоноремонтни дейност, краностроене, телферостроене, машиностроене, производство на сейфове и метални офис-мебели.

Все по-широкото навлизане на Европейските стандарти в българската икономика на дава увереност, че нашите продукти в съчетание “цена – качество” ще заемат водещо място в сегмента “Индустиални покрития и антикорозионна защита”.

ПРОДУКТИ

Индустриални покрития
Икономични лакови системи – еднокомпонентни и двукомпонентни, на база разтворители и на водна база, грудове и китове – предназначени за строителна техника, машиностроене, селскостопански машини, метални конструкции.

Антикорозионна защита
Новаторски и доказани системи за защита от корозия, отговарящи на стандарт ISO 12944, за нови изделия, както и за възстановяване на изделия в експлоатация.

Машинни лакове
Продукти за грундиране и лакиране на металообработваши
машини, леярски машини, вентилационна техника, медицинска апаратура.

Покрития за транспортни средстваПокрития за транспортни средства
Покрития за подложени на големи натоварвания строителни машини, селскостопански превозни средства и инвентар, камиони, ремаркета, кранове, релсови превозни средства.

Прахови покрития
Покрития за индустриални изделия с широк
спектър на цветове, устойчивост и гланц.

КАЧЕСТВО И ОКОЛНА СРЕДА

Фирма “Дикси” – Габрово предлага покрития, които са разработени при строго спазване на всички регламенти за опазване на околната среда и здравето на работещите с тях.

Подобряването на екологичните показатели е непрекъснат процес, за което нашите партньори от Ring International Holding – Австрия са отличавани нееднократно с награди.

Всички предлагани продукти, налични в склада на фирма “Дикси”, са сертифицирани. Повечето от вагонните лакове са със сертификат от Deutsche Bahn (DB). Всяка продажба при нас се съпровожда с технически лист за безопасност, лист с техничеки данни и изпитвателен протокол.

ГАЛЕРИЯ

dixi-01dixi-09dixi-08dixi-07dixi-06dixi-05dixi-04dixi-03dixi-02
КОНТАКТИ

“Дикси” – dixi-bg.com

Адрес: гр. Габрово, бул. “Столетов” 127
Тел.: 066 800 992
Факс: 066 800 993
Моб. тел.: 0888 708 959
Е-mail: dixi.office@ gmail.com

Текст и изображения: dixi-bg.com

За автора