Докторс ООД – Алкохолни напитки

ЗА НАС

ScreenHunter_42408 Jul. 17 20.29

Фирма ДОКТОРС ООД е създадена през 1991 год. и вече второ десетилетие представя своите продукти, както на българския, така и на Европейския пазар.
ДОКТОРС ООД е лицензиран производител на високоалкохолни напитки, както и член на Българската търговско-промишлена палата.
През 1997 година, ДОКТОРС инвестира в изграждането на собствена производствена база с модерно оборудване в с. Гинци. Към настоящия момент, ДОКТОРС е производител на собствени марки, като Водка, Джин, Мастика, Мента, Ракия, Бренди и Ликьори.

Квалифициран и мотивиран, изграден от професионалисти, които разработват иновативна технология в производствения процес – Водка ДОКТОРС е произведена от висококачествени зърнени култури, чийто фермент е многократно дестилиран до получаването на пшеничен спирт, който се смесва с кристално бистра и екологично чиста планинска вода добивана в подножието на връх Ком, Западна Стара планина. Уникална формула с лек, ненатрапчив но запомнящ се вкус.

В производствената база в с. Гинци (намира се на 50км от София по път Е81) е внедрена съвременна технология за производство на висококачествени алкохолни напитки. Чрез система от колони с активен въглен, се постига изключително пречистване, което запазва качествата на суровините.

Напитките с марка ДОКТОРС имат качество, отговарящо на изискванията на европейските и международни стандарти. Търговската марка ДОКТОРС има собствен характер, чист ненатрапчив вкус с нежен аромат и не на последно място НЕ вредят на здравето.   Нашата цел е постоянна градация и иновация във всяко едно звено в структурата на ДОКТОРС.

 

 

ПРОДУКТИ

Водка

Водка „Докторс” е класически безцветен продукт, отличаващ се с особена мекота, нежен вкус и чист аромат. Тя е произведена по уникална технология от прецизно обработен  100% пшеничен спирт, пречистен допълнително с активен въглен и разреден с целогодишно меката снежна вода от изворите на връх Ком.    Една глътка водка носи повишен тонизиращ ефект, засилва  имунитета и пречиства организма.

Джин
Джин Докторс е специфичен продукт с характерен вкус и аромат, произвеждан от натурален дестилат съдържащ четири вида хвойнови растения. Прецизно обработен зърнен алкохол и мека високопланинска вода.   Със специфичния си вкус и билкови аромати, охлаждащата напитка е предпочитана при комбиниране в коктейли.
Мастика
Мастика Докторс е произведена по традиционна рецепта от висококачествен етилов алкохол, натурално анетолово масло и естествени аромати.   Студена и прозрачна като планински лед, напитката  получава така желаната от нашите клиенти отлична кристализация, а разликата в алкохолните градуси допуска добавянето на лед при консумация без това да се отрази на вкусовите и качества.

Мента
Ментовка Докторс е традиционна напитка с освежаващ ефект. Произведена от чист етилов алкохол, натурално ментово масло и естествено ароматни екстракти. Богатството от билки придава букет от ухания, подходящ като съставка в различни коктейли и директна консумация.

КОНТАКТИ

Докторс ООД – Алкохолни напитки
Адрес: гр. София, р-н Връбница, бул. Ломско шосе № 218
Тел.:  02/9345092 факс:  , 02/9345208,  GSM:  0878 957 693 / 0888 413 728
E-mail: doctors_ood@ abv.bg

За автора