Ecolab – Препарати за дезинфекция

ЗА НАС

ScreenHunter_28624 Sep. 09 07.11

Еколаб е световен лидер в областта на водните, хигиенните и енергийните технологии и услуги. Много фирми по света, работещи в областта на общественото хранене, хранително-вкусовата промишленост, хотелиерството, здравеопазването, други индустрии и пазарите за петрол и газ избират продуктите и услугите на Еколаб, за да поддрържат чиста и безопасна заобикалящата ги среда, да работят ефективно и да постигат целите си за устойчивост.

ДЕЙНОСТИ

Болнична хигиена

Предлагаме иновативни процедури почистване и дезинфекция като хигиена на кожата и ръцете , хигиена на болничната среда , дезинфекция на инструменти, абсорбиращи платна и калъфи за оборудване.

Институциални клиенти:

Осигуряваме чиста и безопасна среда и съдействаме за по-висока степен на удовлетвореност на гостите с помощта на решения за почистване и дезинфекция, включително пране на място , почистване на съдове и хигиена на ръцете, почистване на стаите и подовете в хотели, ресторанти , болници  и други сгради.

Текстилна хигиена

Управляваме целия процес на изпиране чрез специално разработени за клиента програми, висококачествени продукти и дозатори за големи, комплексни търговски дейности – пране на работно облекло, централно хотелско и болнично пране.

Ресторанти и заведения за бързо хранене

Осигуряваме спазването на стандартите на марката в глобален аспект и подобряваме оперативната ефективност чрез почистване и дезинфекция, измиване на съдове, хигиена на ръцете, безопасност на храните, гаранция на качество и грижа за оборудването в ресторанти за бързо хранене и хранителни магазини.

Храни и напитки

Оптимизираме качеството на храната и производителността на предприятията чрез иновативни решения за почистване и дезинфекция на оборудването за обработка на млечни, месни и пилешки продукти, напитки и бира,пресни храни, зърнени храни, нишестета и други.

Вода и преработвателни услуги

Подобряваме преработвателните дейности чрез цялостни решения за охлаждане на вода, загряване на вода, входящи и отпадъчни води за индустриални цели, мини и производство на хартия.

Предлагаме обслужване и технологии на място за безопасно и и ефикасно справяне с предизвикателства, свързани с осигуряване на потока, интегриране на активи, максимално увеличаване на продукцията и управление на водите в целия жизнен цикъл и производство.

 

 

ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_28618 Sep. 09 07.01ScreenHunter_28619 Sep. 09 07.01ScreenHunter_28620 Sep. 09 07.01ScreenHunter_28621 Sep. 09 07.01
КОНТАКТИ

Ecolab – Препарати за дезинфекция – ecolab.bg
Адрес: гр. София, бул. “Цариградско шосе” 115А
Тел.: 02 976 80 20
Факс: 02 976 80 50

Текст и изображения: ecolab.bg

За автора