ЕСИ ООД – международен транспорт и спедиция – София

ЗА НАС

ScreenHunter_13184 Jan. 11 17.19Фирма ЕСИ е лицензирана фирма за международен транспорт и спедиция основана през 1993 година, отначало позната на транспортния пазар като ЕТ „Е+Е-ЕМИЛ ГАЛЕВ” а от 1996 г. като ЕСИ ООД и една от водещите и бързо развиращи се транспортни компании в България.
За повече от осемнадесет години в условията на силна конкуренция ние съумяхме да запазим отличното качество на нашите услуги и се радваме на заслужено доверие от страна на нашите клиенти, създадено благодарение на нашата коректност и точност при извършване на транспорта.

Фирмата притежава собствен авто парк от 20 съвременни авто-композиции за международен и вътрешен транспорт от водещи марки, оборудвани според последните постижения на автомобилостроенето. Превозите се извършват под CMR и TIR конвенциите и са обезпечени с необходимите застраховки.

ЕСИ ООД притежава евролиценз № 3213 за международен автомобилен превоз на товари издаден от Министерството на транспорта и е член на Асоциацията на българските предприятия за международни превози и пътищата (АЕБТРИ) с достъп до режим TIR
Освен качествените транспортни средства ние ви предоставяме и високо класифициран млад и енергичен екип от специалисти, които са изцяло на ваше разположение. Изпълнението на всяка една Ваша заявка – от мoмента на поръчването до доставката на стоката – се контролира от нашите опитни транспортни мениджъри.

В зависимост от потребностите на нашите клиенти ние извършваме всички транспортни услуги като събиране и групиране на стоките, транспорт на всякакви видове товари, включително ADR, от България до всички европейски дестинации и обратно, както и вътрешноевропейски превози между други страни от Европейския Съюз. Основните направления на компанията са до Италия, Испания, Франция, Германия, Австрия и Гърция. Еси ООД поддържа редовни групажни линии от Италия до България.
На клиентите си предлагаме пълен набор от логистични услуги, складово обслужване и дистрибуция на пратките в рамките на страната и карго-застраховки.

Ние Ви предлагаме дългосрочно партньорство, основано на професионализъм и коректност, с нужната ангажираност Вашият товар да пристигне точно навреме и невредим при Вас или Вашите клиенти.

АВТОПАРК

ЕСИ притежава над 20 съвременни авто-композиции за международен и вътрешен транспорт марка Scania, DAF и ремаркета Schmitz, оборудвани според последните постижения на автомобилостроенето. Всички автомобили са новозакупени и отговарят на последните екологични и технологични изисквания – двигатели EUR 5, както и на най-новите Европейски стандарти за международен транспорт- ЧМР застраховка /задължителна международна отговорност на превозвача/.

Фирмата извършва транспорт на всякакви видове товари, включително ADR, от България до всички европейски дестинации и обратно, както и вътрешноевропейски превози между други страни от Европейския Съюз. Основните направления на компанията са до Италия, Испания, Франция, Германия, Австрия и Гърция. Еси ООД поддържа редовни групажни линии от Италия до България.

Шофьорите, назначени на работа във фирмата, притежават висока квалификация и имат минимум 5 годишен стаж в областта.

Всички автомобили са включени към лиценза и са снабдени с необходимите сертификати, даващи право на нашата транспортна фирма да извършва международни товарни превози по всички европейски дестинации.

Габарити
Габарити/товарен капацитет на полуремаркета:

 • Дължина: 13,6 м
 • Ширина: 2,48 м
 • Височина: 2,75 м
 • До 34 места за европалети
 • До 24 тона товарно тегло

Всичките 20 бр. полуремаркета са брезент на тристранна щора.

 • 6 бр. хенгера – с обем от 112 до 116 куб.м
 • 14 бр. ·прицепа – с обем 92-95куб. м. и дължина 13.60 м.
СКЛАДОВА БАЗА И ГАРАЖ

ЕСИ ООД притежава собствена гаражна площ от 10 000 м2, разположена на територията на регион София в с. Петърч, включваща ведомствена бензиностанция и автомивка за собствени нужди.

Извънгаранционните поддръжки и ремонти се извършват в нашия автомобилен сервиз. Ремонтните халета са построени върху площ от 500 м2 и са оборудвани със специализирана техника. Фирмата поддържа технически екип и мобилен сервиз, осигуряващи 24 часова поддръжка на територията на страната и съседните държави. Всичко това допринася за намаляване до минимум престоите на превозните средства в следствие на технически аварии.

На територията на гаража има складова база от 800 м2 , която предоставяме за нуждите на нашите кленти. Притежаваме спецялизирана техника и мотокар за товаро-разтоварна дейност.

Разположение на 15 км от  София

Удобен достъп до международен път Е-80 Белград–Истанбул

Достъп до действаща ЖП линия

Международно стратегическо разположение

Денонощна охрана

Лесен достъп до всички главни пътни артерии към международни дестинации

УСЛУГИ

Вие може да се възползвате от нашите услуги в сферата на международния транспорт и спедиция:

 • Спедиция и международен транспорт – комплектни и групажни товари
 • Специализиран превоз в зависимост от естеството на товара
 • Товаро-разтоварни операции.
 • Професионална информация за товара.
 • Най-ефективния начин за транспортиране.
 • Избор на оптимален маршрут.
 • Вид на автомобила.
 • Превоз на групажни пратки
 • складова база
 • всички видове застраховки
 • Превози на АДР товари
 • всички видове застраховки
 • превози с СЕМТ разрешителни

Благодарение на услугите на ЕСИ ООД в сферата на международния транспорт, вътрешния транспорт и спедиция, нашите клиенти получават следните предимства:

- Оптимизират бизнеса чрез нашите транспортни услуги

- Съкратяват цикъла на доставка на международни и вътрешни товари

- Контролират своите вътрешни логистични процеси

- Намаляват разходите си за транспорт, материални запаси

- Постигат по-бърза и по-евтина обработка на документите
Избирайки да транспортирате вашите стоки с нас, вие избирате сигурността и точността, гарантирани от нашите професионалисти. Вниманието към специфичните потребности на всеки клиент, с което оправдаваме оказаното ни доверие.

ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_13182 Jan. 11 17.17ScreenHunter_13181 Jan. 11 17.17ScreenHunter_13180 Jan. 11 17.17
КОНТАКТИ

ЕСИ ООД – международен транспорт и спедиция – София – esi-bg.com
Адрес: гр. София, бул. България 98, вх.Д, ет. 3, офис 7
Тел.: 02 80 80 50
Факс: 02 80 80 505
Моб. тел.: 0888 774 799
E-mail: office@ esi-bg.com

Текст и изображения: esi-bg.com

За автора