ЕТ Сип 94 – Дървен материал Ракитово

ЗА НАС

ScreenHunter_27166 Aug. 19 06.54Фирма Сип 94 ЕТ е създадена през 1994 година в град Ракитово един от най-големите дърводобивни райони на България известен с качествения дървен материал.
Фирма Сип 94 ЕТ е специализирана в производството на дървен материал като ламперия (сачак), дъски за дюшеме, челни дъски, летви за покриви и огради, греди от иглолистен материал, чамови талпи, дървени лайсни и первази, освен това произвеждаме и кучешки колиби и дървени палети който предлагаме на конкурентни цени.

Фирмата изработва всякакви нестандартни изделия от дърво по размери на дървена оградаклиента.

При нас ще намерите дървен материал отличаващ се с високо качество и здравина. Предлаганите от нас дъски за дюшеме и ламперия са с уникалната и красива борова шарка която се отличава още повече след монтиране и лакиране на детайлите.

С нашите челни дъски който предлагаме с различни шарки по желание на клиента можете да украсите первазите на къщата или вилата си а за по голяма здравина на покрива можете да използвате издръжливите и здрави покривни летви който произвеждаме с внимание към всеки детайл.

Освен всичко това предлагаме и дървен материал който се използва в строителството като кофражни дъски,греди и подпори.

При покупка на дървен материал фирма Сип 94 ЕТ издава документ удостоверяващ и описващ закупения дървен материал както и неговото безпрепятствено извозване.

ScreenHunter_27162 Aug. 19 06.50

КОНТАКТИ

ЕТ Сип 94 – Дървен материал Ракитово
Адрес: гр. Ракитово, ул. Христо Ботев 36
Моб.тел.: 0890 316 848
E-mail: sip94@ abv.bg

За автора