“ЕТА – СИС” ООД

ЗА НАС
logo-eta-sysФирма ЕТА-СИС гр. Варна с управител инж. Светлин Парев е създадена да продължи започнатото от ЕТА-СИСТЕМ в областта на проектирането, производството и монтажа на СОС и компоненти за СОД и банкова сигурност. По отношение на системите за оповестяване (дайлери), фирмата има водещо място в страната. Фирмата е единствена по способността си да разработва и внедрява уникални и специално проектирани алармени системи за големи обекти.
mimage (2)“ЕТА-СИС” ООД се специализира и в производството и доставката на противоударни и бронирани стъкла за банкови офиси, бронирани машини и др. Бронираните стъкла класове BR2-NS и BR3-NS са преминали изпитанията както на МВР, така и на военните и единствени в България притежават продуктов сертификат, издаден от ИА на ИКИ на ВТИ.
За осъществяване на външен контрол и сертификация на продуктите е създадено дружество “Евростандарт- 2000” ООД, което притежава сертификатите и патентите за производството.

mimage“ЕТА-СИС” има разработена и внедрена система за управление на качеството.

Дружеството е сертифицирано от ИНТЕРНЕШЪНЪЛ СЕРТИФИКЕЙШЪНС в съответствие със стандарта EN ISO 9001:2008 с обхват на сертификация:

Проектиране, производство, продажба, инсталиране и сервиз на електронни устройства за събиране, обмен и обработка на данни. Производство и монтаж на бронирани стъкла и елементи. Доставка и монтаж на противоударно фолио.

Сертификат N: C31420

 

 

КОНТАКТИ

“ЕТА СИС” ООД – eta-sys.g00net.org

Адрес: гр. Варна, ул. “Капитан Райчо Николов” 60
Тел./факс: 052 65 11 44
Моб. тел.: 0878 847 003, 0878 847 002, 0878 847 009
Е-mail: eta-sys@ goonet.org


Вижте по-голяма карта

За автора