Сладоледи “Феникс” – “Fenix” icecream

ЗА НАС
logo-feniks
Сладоледи Феникс – Fenix icecream – Сладоледени торти, сладоледени корали, гърненца сладоледено кисело мляко
Бихме желали да представим на вашето внимание дейността на фирма „Феникс”, специализирана в производството на сладолед и сладоледени продукти. В тази област фирмата работи от самото си създаване през 1989 г.
Фирма „Феникс” е изцяло българска компания и усилията ни са насочени към създаването и разпространението на висококачествен, пълномаслен сладолед от натурални суровини и материали. Производствената база на фирмата се намира в гр. София и е с внедрена НАССР система.
Вече повече от 17г. българският пазар целогодишно се радва на неповторимите сладоледени торти, сладкиши и миниатюри, които и до този момент нямат аналог.
Основната цел на фирма „Феникс” е създаването на съвършената комбинация визия-вкус, използвайки новаторски подход. Плод на това творческо търсене е гърненцето със сладоледено кисело мляко. По стара българска традиция киселото мляко се предлага и съхранява в глинени съдове. Ползва се с особена почит, позната в Европа с наличието на неповторимата българска бактерия ЛББ.
Фаворит в производството на фирма „Феникс” си остават сладоледените торти. Те носят в себе си богатия вкус на сладоледа и нежния аромат на плодовете.
Фирмата наложи на пазара няколко марки, които се радват на широка популярност. Сред тях са Сладоледено кисело мляко „ Глазне” в керамично гърне, Сладоледи „ Пианеди”, Сладоледени торти “Джоя” и миниатюри.
Успоредно с производството на сладолед, фирма „Феникс” произвежда и разпространява диетични печива.
Обслужването на цялата търговста верига и ХоРеКа сегмента се осъществява, както от собствена логистика на „Феникс”, така и с помощта на 15 фирми за дистрибуция до всяка точка в страната.

КОНТАКТИ
“Феникс 22″ АД – fenixicecream.com
Адрес: гр. София
Тел.: 02 956 19 19
Факс: 02 956 37 78
Моб. тел.: 0876 021 210, 0879 595 469
Е-mail: order@ fenixicecream.com

Текст и изображения: fenixicecream.com

За автора