Ганодерма кафе

ЗА НАС

ScreenHunter_47455 Feb. 02 21.34В Централния офис в Малайзия, DXN живее по определени ръководни принципи, които прилага в ежедневните дейности и те са: “Един Дракон”, “Един Свят Един Пазар” и “Един Ум”. DXN се е посветил да следва това във всички аспекти на своя бизнес модел от Отглеждане и Обработка, през целия път на действителното предлагане на обогатени с Ганодерма продукти, директно до своите потребители. Този процес е дал на DXN световно признание за мястото му в процеса на управление на системи, изследвания и развитие, както и за продукти от най-високо качество на пазара днес. DXN е 28-та най-голяма директно продаваща компания в света.

Дато д-р. Лим Сиоу Джин основател на DXN
DXN е основан от Дато’ Д-р. Лим Сиоу Джин, завършил престижния Индийски Технологически Институт през 1993. Неговия голям интерес за ползите от гъби върху човешкото тяло в частност го насочват към чудесата на Ганодерма. Така започва неговия стремеж да използва в максимална степен потенциала на Ганодерма или ЛингЖи, считана за Краля на билките, и в частност да се възползват онези, които искат да запазят своето здраве.

DXN Ганодерма ферма е добре разпознаваема, благодарение на уникалните признаци в отглеждането на високо качествена Ганодерма.

Тези отлики са следните:

Подходящ климат – Топла и влажна среда, с температури вариращи от 26oC до 27oC.
Чиста Вода – с pH подържано между 7.0 и 7.9.
Чист Въздух – фермите са разположени далече от населените и замърсени райони, за да се гарантира, че продуктите ни са без токсини.
Биологично Отглеждане – естествени материали като плява от ориз и дървени стърготини, използвани вместо торове, инсектициди и стероиди. Този метод произвежда над 200 вида първични и вторични елементи, като ензим, коензим, аминокиселини, витамини, въглехидрати и други микроелементи, които помагат да се подобри качеството на реколтата, количеството, растежа и устойчивостта към вредители.
Метод на тъканни култури – един милион броя от Ганодерма са произведени от най-високо качество единствено растение майка.
Метод на класифицирано отстраняване – използван да се избегне проникването на нежелани съставки в Ганодерма, така че количеството и растежа на Ганодерма са гарантирани.

DXN Linghzi / Лингжи ферма заема 70 хектара собствена площ, което я прави най-голямата ЛингЖи ферма в Малайзия и първата, която притежава Сертификат по Международен Стандарт ISO 14001:2004 за Управление на системи за Опазване на Околната среда, издаден от Лойдс Регистър Сертифицираща Организация, от Юли 2000. Това гарантира, че всички дейности по отглеждане на Ганодерма покриват изискванията по МС ISO 14001;2004 и спазват нормативните изисквания, определени от Министерството.

През Ноември 2007, DXN Лингжи ферма получи акредитация от Малоазийска Биологична Схема (Skim Organik Malaysia) – Схемата представлява верификация на поет от фирмата ангажимент, нормативно определен или доброволен, че ще изпълнява определени изисквания. Същата е сертифицирана от Министерство на земеделието, полуостров Малайзия (Jabatan Pertanian Semenanjung Malaysia), като отговаря на Международен Стандарт MS 1529:2001 и Сертифицирана Биологична Ферма.

DXN фармацевтичната фабрика заема площ от над 34,000 кв.м. и е оборудвана с модерни технологии за обработката на Ганодерма. Тази фабрика е първата по рода си в Малайзия, удостоена с TGA (Therapeutic Goods Administration) (Администрация за Терапевтични Стоки) сертифицирана от Министерството на Здравеопазването и Застаряването в Австралия и също е акредитирана по МС ISO 9001:2000 Системи за управление на качеството от Лойдс Регистър Сертифицираща Организация, от Септември 1999. Тя също е сред първите компании получили сертификат GMP (Good Manifecturing practice) (Добри Производствени практики) от Бюрото за Национален фармацевтичен контрол и Министерството на Здравеопазването в Малайзия.

Двете DXN фабрики за производство на кафе имат обща производствена площ над 42,000 кв.м., включващи модерно оборудване за поточно производство на пълна гама от храни и напитки.

DXN е новосъздадена производствена база, която обхваща фабрики за производството на козметика, сок и ензими, всички те акредитирани с GMP сертификат (Добри Производствени практики) от Бюрото за Национален фармацевтичен контрол и Министерството на Здравеопазването от 2007. Фабриката и нейните административни офиси имат обща площ над 70,000 кв.м.

DXN Маркетинг е първата МЛМ компания в света стартирала своята концепция ”Един Свят, Един Пазар”, която дава възможност на дистрибуторите от всяка държава, директно да спонсорират нови дистрибутори, както на местно ниво, така и на международно. DXN също е водещ МЛМ износител на Малайзия.

Научни изследвания и развитие е мисията на DXN, когато става въпрос за осигуряване на най-високото качество на всички нейни продукти. Концентрираните усилия на DXN в проучването и развойната дейност непрекъснато ръководят компанията към производството на продукти по най-висок международен стандарт и възможно най-натурални по произход.

На 17 Юли 2006, на Лабораторията на DXN Холдинга е предоставен Международен сертификат ISO/IEC 17025 за Акредитация за техническа компетентност, дефиниран обем и експлоатация на системата за управление на качеството .

Научноизследователската и развойна дейност също така подчертават дългосрочния ангажимент на DXN да поставя основен приоритет на екологично опазващите практики и човешкото здраве във всеки един етап от производството.

ГАНОДЕРМА

Една чудесна Билка

От хиляди години Ганодерма е считана от китайците за билково лекарство с високо качество. Така нареченото “Едно, Първото, А Лекарство” е най-доброто лекарство, което няма никакви странични ефекти, дори след продължителна употреба. То може да подобри човешкото състояние, да повиши самолечителната способност на тялото и да го подържа, за да има дълъг живот.

Успешно отглеждане

Дива Ганодерма е много рядка и е трудно да се събира. Дори ако някой успее по случайност да открие, ефектите от нея винаги се погубват поради стареенe. Става твърда като кожа. Също така могат да бъдат токсични. Тъй като са събрани случайно, контрол на качеството е невъзможен.
През 1970, лаборанта от Университета за научни изследвания на храни в Киото, г-н Yukio Naci / Юкио Начи използва “Метод на разделяне на спори и отглеждане”, като успешно култивира Ганодерма. Този метод е въведен в Рупублика Китай през 1975. Тъй като климата и почвените условия са идеални, тази техника е широко възприета.

Магическите ефекти на Ганодерма:

Ганодерма винаги е била обвита с тайнствена завеса повече от хиляда години. Хората знаят единствено ‘‘Ганодерма може да те подържа млад и да ти даде дълъг живот, ако се приема продължително”, но никой никога не е изследвал научно защо тя е толкова ефективна.
При внимателно изследване, направено заедно от китайски и чуждестранни учени в последните години и съвместен анализ и клинични опити, извършени в болници, колежи и фармацевтични производители, накрая е била открита нейната обширна ефективност. Това е едно цялостно очистващо средство, детоксикант, диуретик, защитник на черния дроб, регулатор на червата, кардиотоничен/подобряващ сърдечния ритъм, нормализатор на кръвното налягане, охладител, с отхрачващо действие, транквилант/ успокояващо и анти туморно лекарство.

Важни компоненти на Ганодерма:
Органичен Германий (Ge): Може да повиши абсорбирането на кислорода от кръвта до 1.5 пъти: може да засили метаболизма: предпазва дегенерацията на тъканите. В съответствие с изследванията на д-р.Kazuhiko Asai/Казухико Асаи, Ганодерма съдържа 800 – 2000 p.p.m. германий. Това е 4-6 пъти повече от женшена.
Полизахариди: Те могат да подобрят имунната система на тялото, унищожават вирусите. Японските фармацевтични компании са го усъвършенствали до медицинско качество и това е било одобрено от Koseisho Health Department /Здравното министерство в Япония за подсигуряване/застраховане в медицината.
Има горчив вкус. Под постоянно изучаване е от японските медицински и фармацевтични среди. Ефикасността е резултат на взаимовръзката на германия с полизахаридите. Някои растения могат да съдържат единия или другия, но Ганодерма е много по-ефикасна. Комбинацията от компонентите е различна при други растения и всички компоненти трябва да се запазят, за да се осигури ефективност.

Медицински принципи на Ганодерма:

Според клинични изследвания на Д-р.Shigeru Yuji’/Шигеру Юджи, причините Ганодерма да е толкова ефективна е защото притежава основни функции.
Понижава холестерола в кръвта и количеството свободни мазнини.
Намалява нивото на кръвната захар, за да възстанови функциите на панкреаса.
Понижава кръвните липиди и стабилизира червените кръвни клетки.
Тъй като Ганодерма съдържа Аденоцин, тя може да понижи ангулацията/закръглеността на тромбоцитите и лизиса/разрушаването на тромби, и да предпази от тромбо генезис.
Подобрява функциите на кората на надбъбречните жлези, за да подържа ендокринен баланс.
Повишава естествената способност на тялото за самолечение, позволява му да създаде силна имунна система.
Предпазва от дегенерация на тъканните клетки.
Предпазва от сенилност, подържайки организма в младежки вид.
Понижава страничните ефести от антихипертерзивни медикаменти.
Предпазва органите от дегенерация.
Предпазва от алергия, причинена от антигени, защото задържа хистамина, който освобождава мастоцитите.
Предпазва и третира рака и задържа раковите метастази.
Нормализира, за да предпази клетките от дегенерация.
Предпазва от внезапна смърт пациенти с рак, причинен от емболия.
Задържа тромбо генезиса и разрушава тромби на стената на околните тъкани и премахва блокадата от раковото лечение, повишавайки по този начин ефективността на лекарствените средства.
Облекчава болката причинена от рака.

Наистина ли е вярно, че Ганодерма е спасител от модерните болести и тя е “Универсално Лекарство”за всички болести?

Според Yukio Naci / Юкио Начи от Университета за научни изследвания по храни в Киото:

„Наистина ли Ганодерма е универсално лекарство?” Нека не говорим за болести, които са преобладавали в миналото, но за съвременните болести. За да намерим отговора, ние сме изследвали нейните функции отново и отново,
в продължение на тринадесет години. Получени са задоволяващи резултати.

Първата тема е дали Ганодерма може да бъде ефективна за всички видове болести. Нашият отговор е ‘Да’, защото тя може да подържа здравето на съвремения човек. За нездравия човек, Ганодерма може да повлияе върху най-немощните части на тялото му. За пациента, тя може да изкорени източника на слабостта и да позволи възстановяването му.

Ганодерма може да промени едно дисбалансирано тяло в здраво. Няма разлика между човешките раси, между древните и съвременните хора. Ганодерма въздейства върху всички. Хора от целия свят ще постигнат едни и същи резултати.

Ако организма на пациента си подхожда с Ганодерма, то е като лекарството за него да достигне най-високите резултати. В действителност, ние не сме открили нито един човек, върху който да има негативни или неефективни резултати.

ПРОДУКТИ

- Храна и напитки
– Хранителни добавки
– Лична хигиена
– Продукти без стойност точки
– Аудио и видео материали
– Комплекти за нови членове
– Комплекти за съществуващите членове

ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_47433 Feb. 02 21.22ScreenHunter_47445 Feb. 02 21.22ScreenHunter_47446 Feb. 02 21.23ScreenHunter_47447 Feb. 02 21.23ScreenHunter_47448 Feb. 02 21.23ScreenHunter_47449 Feb. 02 21.23ScreenHunter_47450 Feb. 02 21.23ScreenHunter_47451 Feb. 02 21.23ScreenHunter_47452 Feb. 02 21.23ScreenHunter_47444 Feb. 02 21.22ScreenHunter_47443 Feb. 02 21.22ScreenHunter_47442 Feb. 02 21.22ScreenHunter_47434 Feb. 02 21.22ScreenHunter_47435 Feb. 02 21.22ScreenHunter_47436 Feb. 02 21.22ScreenHunter_47437 Feb. 02 21.22ScreenHunter_47438 Feb. 02 21.22ScreenHunter_47439 Feb. 02 21.22ScreenHunter_47440 Feb. 02 21.22ScreenHunter_47441 Feb. 02 21.22
КОНТАКТИ

Ганодерма кафе – kafe-ganoderma.eu
Адрес: гр. София
Тел.: 02 851 11 43
Моб.тел.: 0988 802 836; 0899 921 429
E-mail: kafe.gano@ gmail.com

Текст и изображения: kafe-ganoderma.eu

За автора