“Хидро Мат” ЕООД

ЗА НАС

ScreenHunter_2170 May. 14 11.09ХИДРО МАТ ЕООД е една от големите български компании, която работи успешно от 8 години на българския и международен пазар. Фирмата е сертифицирана по международните стандарти ISO 9001:2000/ISO 9001:2008, издадени от световната компания за сертификационни услуги ТЮФ Рейланд България ЕООД,като доказателство,че дружеството покрива европейските стандарти в тази област.С удостоверенията издадени от Държавната агенция за метрологичен и технически надзор и Български корабен регистър,извършваме дейности по поддържане, изработка на хидравлични и пневматични съоръжения, ремонтиране и преустройване на съоръжения с повишена опасност.ХИДРО МАТ ЕООД е официален вносител на продукцията на много световни компании, лидери в областта на хидравликата и пневматиката.Постоянен и строг контрол на постъпващите в складовете продукти осигурява отлично качество и високо ниво на прецизност.

ДЕЙНОСТИ
 • Проектиране и изработка на индустриални машини и съоръжения;
 • Търговия с хидравлични и пневматични елементи и системи
 • Търговия с хидравлични, индустриални и специални маркучи;
 • Разработка на маркучи за високо налягане;
 • Ремонт, изработка и поддръжка на хидравлични и пневматични цилиндри и системи;
 • Ремонт, монтаж и поддръжка на повдигателни съоръжения;
 • Ремонт и поддръжка на пътностроителни и селскостопански машини;
 • Проектиране и изработване на хидравлични преси за отпадъци и контейнери;
 • Ремонт, поддръжка и разработка на надстройки за сметоизвозващи машини;
 • Изработка на хидравлични системи и метални констрункции за ВЕЦ;
 • Проектиране и разработване на машини, съоръжения и инсталации;
 • Нестандартни поръчки;
УСЛУГИ

Наред с основните си дейности, фирмата ни обхваща широк спектър от услуги свързани с поддръжката и ремонта на тежкотоварни, пътнически, сметосъбиращи, строителни и селскостопански автомобили и техника. В сервизните ни бази се монтират специализирани надстройки,падащи бордове, кранови устройства, хидравлични системи на влекачи за работа със самосвални полуремаркета. Всички монтажи и ремонти се извършват по предписанията и иснтрукциите на производителите. Проектираме, изработваме и монтираме гребла за снегопочистване, контейнери за претоварване на отпадъци, прес-контейнери, хидравлични преси за претоварване и балиране на битови отпадъци, надстройки за сметосъбиращи автомобили, контейнерни колички и електронни системи за управлението им. Предлагаме абонаментни подръжки на кранови съоръжения, подвижни работни площадки, електрически телфери, хидравлични и пневматични системи,както и техническа поддръжка на повдигателни съоръжения съгласно наредба за безопасна експлоатация технически надзор на повдигателни съоръжения.

Наша основна цел е да задоволим изискванията на клиентите ни за бързо и качествено обслужване и трайно присъствие на пазара.

ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_2165 May. 14 11.02ScreenHunter_2166 May. 14 11.02ScreenHunter_2167 May. 14 11.02ScreenHunter_2168 May. 14 11.02ScreenHunter_2169 May. 14 11.02ScreenHunter_2169 May. 14 11.03
КОНТАКТИ

“Хидро Мат” ЕООД – hidromat.bg
Адрес: гр. Бургас, ул. Одрин 3
Тел./Факс: 056 810 578
Е-mail: info@ hidromat.bg

Адрес: гр. Варна, Западна промишлена зона, складова база Варна комерс /Терснаб/
Тел./Факс: 052 730 398
Е-mail: hidromat_dm@ abv.bg

Текст и изображения: “Хидро Мат” ЕООД – hidromat.bg

За автора