“К и Б Клима”

ЗА НАС

kandbclima“К и Б Клима” е основана през 2003 г. Основен предмет на дейност e продажба на едро и дребно, както и монтаж и сервизиране на климатична техника. Компанията предлага голямо разнообразие от различни марки климатични системи с високо качество. “К и Б Клима” е основен дистрибутор на “Panasonic”, “Daikin”,”Fujitsu”,“Fuji Electric”, ”Toshiba”, ”LG”,”Sharp”.

Фирма „K и Б КЛИМА” е организация с иновационни проекти, концентрирала се върху качествени продукти с висока надеждност. Ние имаме волята и стремежът да бъдем лидери в бранша и като такива да предлагамеме високотехнологични, висококачествени и конкурентоспособни продукти, които изцяло задоволяват желанията и потребностите на клиентите.

УСЛУГИ
  • проектиране на климатични системи
    К и Б Клима прави цялостно проектиране и инженеринг на VFV/VRF,Вентилационни,Термопомпени системи на въздух,фреон и вода.
  • Ако имате нужда от съвет, консултация за вашия избор, монтаж, цена на климатична, соларна или геотермална  система, не се колебайте да се свържете с нас. Нашите специалисти с дългогодишен опит в областта с удоволствие ще ви помогнат да направите правилния избор.
  • К и Б Клима ЕООД е доказала се през годините със своята коректност и лоялност фирма в извършването на гаранционно, извънгаранционно обслужване и сервизиране на предлаганата  техника. Гаранционната поддръжка е в рамките на гаранционния срок на съответния продукт. Пълният гаранционен срок се постига…
  • Уважаеми клиенти, с настоящата информация бихме желали да Ви уведомим за начина на работа и цените на извършваните от нас услуги. Ние държим нашите клиенти да бъдат максимално удовлетворени, за това залагаме на висококачественият монтаж, което е предпоставка за добрата работа на климатика. Ние
ЕНЕРГИЙНИ СИСТЕМИ
  • REECL - Програма за кредитиране на Енергийната Ефективност в домаКато одобрен доставчик на „Програмата за кредитиране на Енергийната. Ефективност в дома“, фирма „К и Б Клима“ ЕООД има удоволствието да Ви предостави следната информация за стартиралият нов етап на финансиране, от края на месец юни 2011 година.

  • Термопомпени системи и със сигурност са бъдещето, относително прости за монтаж машини, удобни за ползване и безопасни при експлоатация. Предвидени са за отопление и охлаждане на сгради, апартаменти и еднофамилни къщи. Те могат да загряват вода за битови нужди по време на режима на отопление. Отоплителни и охлаждащи системи и технологии, които ни правят по-добри!

  • Геотермални системиЗащо да плащате за енергия? Използвайте я безплатно от природата.   HAUTEC

  • Завинаги умни „Зоненкрафт” слънчеви системи   Всички хубави неща идват отгоре Нашата визия е да направим слънчевата енергия рентабилно използваема за всеки човек.

 

КОНТАКТИ

“К и Б Клима” – kib.bg

Адрес: гр. София, жк. Дървеница бл. 50
Тел.: 02 975 03 10; 02 975 03 11
Факс: 02 975 03 12
E-mail: office@ kibklima.eu


Вижте по-голяма карта

Текст и изображения: kib.bg
Кл. думи: Ключови думи:
К и Б КЛИМА ЕООД София, К и Б КЛИМА, K i B KLIMA SOFIA, монтаж климатична техника София Дървеница, продажба климатици София Дървеница, търговия климатици София Дървеница, производство стенни климатици София Дървеница, производство подови климатици София, производство канални климатици София, производство отоплителни системи София, производство колонни климатици София, проектиране енергийни системи София Дървеница, проектиране енергийно ефективни системи София, изграждане соларни системи София, проектиране геотермални системи София, доставка климатика София, монтаж климатици София, поддръжка климатици София, продажба климатични системи София Дървеница, сервизно обслужване климатици София, провеждане консултации климатици София, транспорт климатици София, монтаж климатична инсталация София, K & B KLIMA EOOD, сервиз климатици София, гаранционно обслужване климатични системи София

За автора